Komentari na vest

Kapiten Žile i Paokare ojadili Pirej (VIDEO)

T

Treppenkind

pre 6 meseci

јоветић се још бави фудбалом???
B

Babaroga

pre 6 meseci

Žile > Mesi
P

PedjaPFCCCC

pre 6 meseci

Nadam se da nas selektor prati sve nase igrace. Milenkovic za Fiorentinu nije starter po prvi put , tako bi trebalo i u Reprezetaciji. Ama bas isto kao i Gudelj, Masovic i Nastasic nisu pozvani a Starteri su bili treba se obratiti paznja na njih bili. Veljkovic,Erakovic i Pavlovic jesu pozvani. Mislim da bi njih troje trebali protiv Bugara. Gudelj i Milenkovic mesecima nisu u formi. Lukic i ilic ne startuju u Klubovima, Samardzic i Maksimovic su starteri imaju samopouzdanje i minutazu pa neka pocnu oni. Krila Kostic i Zile . Lazovic bi mogao pored Tadic a ne Djuricic .
@

@@@@

pre 6 meseci

Naravno biće osporavan i dalje od crvenih ali šta da se radi.
A

Adriatikos

pre 6 meseci

Čim su se ostali klubovi dogovorili da derbije sude samo strane sudije, više Oli nema prednost koju mu je obezbedio mafijaš Marinakis.
B

BRAVO

pre 6 meseci

PIREJSKA MAFIJA GUBI DAH ! NIJE JAKA KO PRE !
V

Veljko9

pre 6 meseci

Zile igracinaa
o

ovo je dobro

pre 6 meseci

VELIKA POBEDA BRAVO ZILE !
P

PAOKara

pre 6 meseci

Veliko hvala ljudima iz saveza sto su povukli kaznu Olimpijakosu.Samo su probudili bes i inat.Cetiri gola u Pireju,cetiri gola izdajniku Paskalakisu,i samar savezu.Danas je konacano pravda pobedila mafiju u fudbalskom saveza.A Zile samo nastavio rad velikog Vlade.
T

Tesalonikiii

pre 6 meseci

Bravo braćo!
I

Istebojeistavare

pre 6 meseci

gavri munjaaaa gavri munjaaa
D

DS1989

pre 6 meseci

Pao(kara) Olympiakos da istupi iz svih takmicenja i svih sportova u narednih 50 godina opet bi ostali veci tj trofejniji klub od paoKARE.