Lazar Marković (©Starsport)
Lazar Marković (©Starsport)

Kapitenova sreća u nesreći: Lazar Marković ne mora na operaciju

Vreme čitanja: 1min | uto. 30.11.21. | 18:00

Kost dobro spojena, procenili lekari

Sreća u nesreći za kapitena Partizana: Lazar Marković neće morati da ide na operaciju polomljene ključne kosti.

Slučaj fudbalera crno-belih, koji je doživeo težak pad na utakmici u Estoniji, direktno na ruku, bio je pod lupom trojice lekara, od svih se tražilo mišljenje da li Marković mora na hiruršku intervenciju, ali od svih je dobijen stav da je kost dobro spojena i da može prirodnim putem da zaraste, da operacija nije neophodna, piše Telegraf.

Izabrane vesti

Marković je ovu tešku povredu doživeo prošlog četvrtka, kada je na meču sa Florom imao duel sa Kenom Kalaksteom. Lazar je bio u skoku kada mu je fudbaler estonskog tima „ušao“ u duel, a kapiten Partizana je pao sa metar i po visine i to pravo na rame. Tom prilikom je polomio ključnu kost na više mesta.

Za fudbalera crno-belih je jesenja polusezona završena, a u Humskoj veruju da će biti spreman za početak zimskih priprema sredinom januara.

Marković je ove sezone odigrao 20 utakmica za Partizan, postigao tri, a asistirao za četiri gola. Parni valjak će biti vrlo oslabljen u samom finišu polusezone, jer pored kapitena van terena je i glavni kreator igre Bibars Natho, koji će se takođe ekipi priključiti tek u januaru na početku priprema.


tagovi

FK PartizanLazar MarkovićSuperliga Srbije

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara