(©Reuters)
(©Reuters)

Karager izričit: Ronaldo nije ni blizu Mesiju

Vreme čitanja: 1min | čet. 30.11.23. | 17:44

“Debata o tome ko je najveći je nepostojeća”, tvrdi bivši as Liverpula

Svet fudbala u prethodnih deceniju i po uglavnom se delio na one koji su smatrali da je Lionel Mesi najveći fudbaler današnjice, dok su drugi tvrdili da je to Kristijano Ronaldo.

Nisu samo navijači, podeljena mišljenja su imali i bivši i aktivni fudbaleri, mada je većina, utisak je, bila na strani argentinskog asa.

Izabrane vesti

Jedan od onih koji su izričiti u svom stavu i čak ni ne dozvoljavaju da se Mesi i Ronaldo stave u isti koš je Džejmi Karager, nekadašnji defanzivac Liverpula.

Ta debata je nepostojeća. Ronaldo nikada nije bio ni blizu Mesijevog nivoa”, rekao je Karager u emisiji na CBS televiziji.

On je objasnio koja je osnovna razlika između Argentinca i Portugalca.

Ronaldo je jedan od najboljih golgetera svih vremena. Mesi je najbolji fudbaler sveta svih vremena. Nisu čak ni blizu. Dok Ronaldo daje golove, Mesi i daje golove i neverovatan je igrač”, poentirao je Karager.

Ipak, 2023. godina će biti zapamćena i po tome što je jedna era fudbala završena, pošto su Mesi i Ronaldo napustili Evropu i Ligu šampiona. Argentinac je otišao u američki MLS, dok je Portugalac u Saudijskoj Arabiji.


tagovi

Kristijano RonaldoLionel MesiDžejmi Karager

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara