Lisandro Martinez (©Reuters)
Lisandro Martinez (©Reuters)

Karager se okreće kako vetar duva: Od Lisandro Martinez ne može da igra u Premijer ligi do poseban igrač

Vreme čitanja: 2min | čet. 09.02.23. | 16:54

Pre nekoliko meseci ubeđen je bio da može, eventualno, da prođe kao bek...

Nema teme koju Džejmi Karager i ostali ostrvski brbljivci nisu obradili, nema šta nije prokomentarisao i često je morao da se ujede za jezik. I da obrne ćurak, jer mu se prognoze nisu ispostavljale kao tačne.

Kada je Mančester junajted letos Ajaksu iskeširao 57.370.000 evra za Lisandra Martineza, i tako ispunio želju Eriku ten Hagu, tvrdio je stručni konsultant da argentinski štoper nema kvalitet da igra u Premijer ligi. Preciznije, da će Crveni đavoli ispaštati zbog njegove visine ukoliko holandski stručnjak bude forsirao postavku sa četvoricom pozadi.

Izabrane vesti

Debelo se prevario. Postao je Lisandro Martinez stub odbrane Mančester junajteda, standardan je u startnoj postavi, apsolutno nema nikakav problemda se nosi sa protivničkim ofanzivcima i skok ne trpi. Dobro su na Old Trafordu sakrili mane Argentinca, a nekadašnji as Liverpula je promenio mišljenje.

“Lisandro Martinez je briljantan. Kada ste tako niski, da biste igrali kao štoper, morate da budete poseban igrač. Svaki igrač ima slabosti, najbolji ih sakriju ili se postaraju da ih ne razotkriju. On je zaista dobar igrač i iznenadio me je načinom na koji se nosi”, oduševljen je Karager argentinskim štoperom.

Hvali ga na sva zvona...

“Bitan je za svlačionicu Mančester junajteda, za timski duh. Gledao sam utakmicu pre nekoliko nedelja i bio je zamena, dali su gol u finišu i on je bio umešan u slavlje. Takođe, na Svetskom prvenstvu u dresu Argentine videli smo kako se bori. Junajted se sa njim i Kazemirom oseća moćnije”.

Nema nijednu zamerku na izdanja Argentinca, opčinio ga je Lisandro Martinez, a drugačiju je pesmu pevao Džejmi Karager pre nekoliko meseci.

“Jedan od Ten Hagovih problema je potpisivanje Lisandra Martineza. Nikada ne bi trebalo da osuđujemo trenere i donosimo prerane zaključke u vezi igrača, ali sam uveren da poslednja linija sa njim kao jednim od četvorice pozadi neće dobro funkcionisati. Možda bi mogao da bude levi bek, možda bi mogao da igra pozadi kao jedan od trojice. Ali, kao jedan od četvorice u liniji ne može da igra u Premijer ligi”, pričao je Džejmi Karager na početku sezone.



tagovi

Lisandro MartinezDžejmi KaragerMančester JunajtedPremijer liga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara