Šmajhel (© Star sport)
Šmajhel (© Star sport)

Kasper Šmajhel napušta Nicu već na zimu, ne brani protiv Partizana?

Vreme čitanja: 1min | sub. 08.10.22. | 22:09

Francuzi zameraju golmanu Nice

Branio je Kasper Šmajhel protiv Partizana u Beogradu, skoro izvesno da neće na Alijanc rivijeri. Golman angažovan letos je razočarao čelnike Nice i vrlo je moguće da će uslediti rastanak već u zimskom prelaznom roku.

Takvim informacijama barata Lekip, uveravajući da su rukovodioci francuskog kluba dosta toga zamerili bivšem kapitenu Lestera. Pre svega u odnosu prema treninzima, ali i načinu na koji je branio dosad. Da nešto ne štima na relaciji klub-golman videlo se u četvrtak veče pošto je susret trećeg kola Lige konferencije protiv Slovackog u Češkoj presedeo na klupi, da bi među stativama bio Poljak, Marcin Bulka.

Izabrane vesti

Osim toga, samo jednom na dosadašnjim mečevima Lige 1 Šmajhel je sačuvao mrežu Nice netaknutom, pa nije baš ni da je u nekoj velikoj formi i ako se vesti Lekipa ispostave tačnim rastanak je sve bliži, a onda to znači da Kasper ne bi branio 27. oktobra u susretu sa crno-belima na Azurnoj obali.

Prethodno, Nica ui nedelju igra protiv Troa i taj meč bi mogao da jasno pokaže kakav je status Šmajhela, letos plaćenog Lesteru 1.000.000 evra.


tagovi

Kasper ŠmajhelNica

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara