Katai čeka Terzićevo ozdravljenje, sprema se ugovor na dve godine

Vreme čitanja: 2min | uto. 30.06.20. | 09:39

Finalazacija do početka priprema

Aleksandar Katai biće drugo pojačanje Crvene zvezde u letnjem prelaznom roku. Posle angažovanja Srđana Spiridonovića iz poljskog Pogona, sportski sektor srpskog šampiona finiširaće transfer, prema mnogim procenama, najzvučnijeg letnjeg pojačanja.

Vrlo je verovatno da bi posao između zastupnika majstora iz Srbobrana i Crvene zvezde bio sklopljen da se virus korona nije proširao kancelarijama u Ljutice Bogdana. Generalni direktor kluba Zvezdan Terzić je trenutno na bolovanju, van Beograda je, zbog predostružnosti, sportski direktor Mitar Mrkela. Njihovim povratkom na posao, preliminarni dogovor između dve strane biće stavljen na papir. I obradovati navijače Crvene zvezde.

Izabrane vesti

Posle rastanka sa Los Anđeles Galaksijem, zbog ispada supruge Tee na društvenim mrežama, Aleksandar Katai je gledao ka Bliskom Istoku. Međutim, neizvesnost koja vlada usled pandemije virusa korona, uslovila je da uđe u ozbiljne pregovore sa nekadašnjim klubom. Dogovor oko godišnjih primanja je postignut. Očekuje se da Katai u Ljutice Bogdana dobije 480.000 evra po sezoni. Uz određene bonuse u slučaju individualnih i timskih uspeha. Jedina tačka sporanja su bile garancije, kao i suma koju će Katai dobiti na ima potpisa. Taj finansijski benefit mu omogućava činjenica da na Marakanu dolazi kao slobodan igrač i da Crvena zvezda neće morati da plaća obeštećenje.

Katai bi, do početka priprema, trebalo da potpiše ugovor na dve godine, i dobije dres sa brojem deset. Imaće veliku odgovornost tokom narednih evropskih kvalifikacija. Međutim, igrač takvog kalibra, sposoban da jednim potezom reši meč, morao bi da predstavlja ozbiljno oružje u specifičnom sistemu kvalifikacija.

Katai može da odgovori zahtevima na sve tri pozicije u ofanzivnom delu veznog reda.

Videćemo gde će i na koji način da ga koristi Dejan Stanković.


tagovi

Aleksandar Katai

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara