Komentari na vest

Katai iz vazduha spasio Zvezdu posle Nathove lukave majstorije i Borjanove greške (VIDEO)

G

Gost41

pre preko 2 godine

Realno, Borjan je skroz van forme. Ali je zato Erakovic odigrao doktorski, onog malog partizanovog "wunderkinda" je ostavio u svlacionici.

Darko Lazic

pre preko 2 godine

po 2 sanse oba tima... ostalo sam slusao kao radio....
V

Važi, brt

pre preko 2 godine

Dragović što namešta zglobove, brt. Pitajte Rikarda, brt. Hehehe
K

Kemp

pre preko 2 godine

Ko namešta zglobove ?? Jesi li ti gledao derbi ? ma daj nerealan si.
V

Važi, brt

pre preko 2 godine

Piše ti, brt. Hehehe
"

"Ušati"

pre preko 2 godine

Partizan zadnji put pre pet derbija pobedio. Od zadnjih 11 samo jednom. Evo vec treca godina. Hahaha a ulupan skor PLUS 30 za Zvezdu. Hohoh
V

Važi, brt

pre preko 2 godine

Tek sam sad saznao da je igrao Rikardo, brt. Kako kičma, Rikardo brt? Hehehe, nije ti ovo Liga konferencije.
1

11 11 12

pre preko 2 godine

Jesmo gledali istu tekmu? Ponisten mu je gol i imao sjajnu sansu pored stative, Borjan je pao na kolena samo. A da ne pricam kako je dva puta po burek poslao "klasu" Dragovica.
M

Marinjo1

pre preko 2 godine

Bod vredan titule jer u februaru ili kad se vec igra, na Marakani sa Ohijem spicu, pred domacim navijacima, nema partizan sta da trazi.
D

Drvo

pre preko 2 godine

Đe vam je Nordeus grobari?
C

Cipiripi LE2

pre preko 2 godine

Biće ovo duge 2020te za komšije iz Zagreba, aj što ne znaju za titulu 5 godina i kup 2, nego nas nisu pobedili u derbiju od septembra davne 2019.
K

Katai.

pre preko 2 godine

Ovo je vec 5 derbi za redom kako bunkerizan ne moze da pobedi u derbiju,tacno se vidi koliki su Amateri i da im FSS i sudije namestaju one silne pobede od po 4-0,celu utakmicu vode i opet ga prime od maestra Kataija onako na suvo bez lubrikanta,nema nista bolje i lepse od toga!
S

Slaba odbrana

pre preko 2 godine

Katai.-Tačnije 4 četvrti vezani derbi,Zvezda je imala seriju od 5 derbija bez pobede sve do prošle godine,toliko o amaterima.U ta 4 derbija Partizan je dva puta vodio,jednom penal za Zvezdu Jojić i sad gol Kataija gle čuda opet Jojić i u kupu promašuje penal gle čuda Jojić,na sve to dodaš trenera Partizana koji nit smrdi nit miriše,uopšte se nije radovao golu Partizana a izaći će taj snimak na videlo.Tukao je Zvezdu u 5 od 6 derbija u prvom mandatu,sada mu se nešto ne da,pitaj njega zašto...
@

@slaba odbrana

pre preko 2 godine

Partitan od 2001 do 2006 13 derbija za redom nije pobedio a na Marakani punih 18 gidina od 77 do 95. "Rekorderi" hahaha
v

vazelin

pre preko 2 godine

Posle Gobelje i Krstovica u proslom derbiju sad i Katai ga stavio sekti.
D

Dominiraj

pre preko 2 godine

CUJ "SPASIO ZVEZDU",A TO STO SMO MOGLI 3-4 GOLA DA IM DAMO U PRVIH 20.MIN TO NISTA,KRIVO VAM JE ZNAM!
K

Kokolo

pre preko 2 godine

Bajke su na drugom spratu!
S

Statistika

pre preko 2 godine

Citajuci izvestaje i komentare pomislio bi neko Zvezda jedva da je nesto odigrala pored razigranog domacina. A onda pogleda covek statistiku koja kaze da je Zvezda imala veci posed lopte, 12 suteva ka golu od cega 5 u okvir, za razliku od domacina sa 7 suta ka golu i 1 jedini u okvir gola, taj koji je jedino Borjan ocajnim postavljanjem dozvolio da donese 1:0. Covek je bukvalno stajao na dva metra od njegove desne stative, ne znam sta je u tom trenutku mislio ali desavaju mu se takvi pehovi ponekad, ali ako neko ima kredit to je Borjan. Zvezda da je otvorila utakmicu iskoristenim sansama bilo bi 0:2, Dioni sam pred golom, par slabih suteva iz solidnih pozicija, precka. Na drugoj strani jedan jedini sut u okvir sve ostalo ni blizu gola, osim Terzicev pokusaj negde pri kraju. Znaci mnogo se romansirano pise o igri Partizana, istina je da su jednom sutnuli u okvir i posrecilo im se a da je makar Pavkov bio na terenu glatka pobeda Zvezde koja je konacno usla u derbi bolje od Partizana ali staro pravilo kad ne iskoristis sanse dodje kazna. Zvezdi sa druge strane karma cini svoje sramota je da ova ekipa nema pravog napadaca mislim realno spremnog za fudbal nego tri puta otpisani Pavkov se ceka kao ozeblo Sunce da vadi kestenje iz vatre, a igramo Ligu Evrope. Kakvu upravu imamo, ova ekipa radi odlicne stvari. Da je malo pameti bilo posle 5 godina igranja grupnih takmicenja u Evropi vec je trebalo napraviti ozbiljan iskorak ali sta boljka srpskog fudbala sto se sportski napredak kluba ne ogleda u organizacionom i finansijskom napretku kluba kao kluba vec pojedinaca koji se motaju po upravama ali sve dok nema privatizacije tako je kako je. Elem posle par godina konacno derbi ponovo vredan gledanja.
G

Gost33

pre preko 2 godine

Rezultatski smo se digli do velikih visina, jer mi (Zvezda ) i kada ne igramo nesto posebno, imamo ligu evrope :) dok sa druge strane, uopste na organizacijonom nivou nismo ispostovali rast.
S

Slaba odbrana

pre preko 2 godine

Statistika-Trebao si da navedeš koliki je posed lopte,nije sramota reći 51:49,čovek bi pomislio da je 70:30 po tvom komentaru.Vidiš statistika kaže šutevi Dionija,Ivanića koji šuta pravo u golmana sa 20-25 metara potpuno bezopasan šut,al se računa kao šut o okvir gola i prečka Kataija,posle toga zatišlje do gola,5 šut u okvir ne znam koji je bio,voleo bi da mi neko kaže.Statistika ne kaže da posle gola Partizana koji je bio u 36 minutu,Partizan imao priliku za još jedan gol u 38,39 minutu,Natko je ušao u 16 i šutirao tik iznad prečke,pomislio sam da je gol,mreža se zatresla,verujem da su mnogi pomislili isto.to se računa kao šut van okvira a opasnija je bila ova situacija nego Ivanićev šut,posle toga 43 minut Urošević izbija sam kao duh pred gol Zvezde,mogao je da šuta,zašto nije ne znam,došao je do bele linije koja označava 5 metara i on se odlučio da uputi povratnu loptu,lopta pogadja Dragovića i odlazi u korner, a mogla je da se odbije u gol,tu je isto ladno moglo biti 2:0 za Partizan,isto tako opasnija je ova situacija nego Ivaničev šut.To statistika ne govori,ti gledaj u nju a ne šta se dešava na terenu.Statistika ne govori da je Partizanu poništen gol,ne govori da je Rikardo šutirao tik pored gola iz okreta,ne govori da je Terzić imao šansu za gol u 82 minutu,dakle minut pre Zvezdinog gola,doduše ruku na srce taj šut nije bio toliko opasan po gol,to je već do igrača,da je bio neko malo iskusniji to bi verovatno bio gol.al šta bi bilo kad bi bilo.I sad saberi Natko,Urošević,Rikardo,Terzić i plus poništen gol,a ispada da Partizan nije imao nijednu šansu osim gola...
K

Kokolo

pre preko 2 godine

Ne rise! Ako ništa drugo zaboravio si čist gol Rikarda. Ja ne videh te vaše šuteve osim ta dva od Kataia od kojih je jedan posle faula nad Vujačićem rezultirao nezadluženim izjednačenjem.
V

Važi, brt

pre preko 2 godine

Kakav gol Rikarda, brt, čovek nije ni igrao zbog povrede? Hehehe
R

Rej

pre preko 2 godine

Kad je partizan zadnji put dobio derbi?
S

Slaba odbrana

pre preko 2 godine

Rej-Pre 5 derbija...
G

Gost ali pravi

pre preko 2 godine

U prošlom milenijumu.
L

Ljudi moji

pre preko 2 godine

Upravo sam pogledao na rtsu sportski deo dnevnika i izvestaj sa derbija, prikazali su go Natka i izvukli tri cetiri neke poluprilike Partizana i na kraju pustili go Kataija i to je sve, ispada da je na objektivnoj nacionalnoj televiziji samo Partizan veceras igrao fudbal a da je Zvezda dala go iz ocaja, iako je recimo sansa Dionija jedan na jedan bila na pocetku meca i da su sve njihove sanse u odnosu na tu smesne to nisu nasli za svrsishodno da prikazu, hvala grobarskoj sportskoj redakciji sa rtsa na profesionalnom i objektivnom informisanju svih nasih gradjana koji placaju tv pretplatu.
Б

Бибарс

pre preko 2 godine

Најдраже је било гледати како се Драговић одбија од Рикарда. Види се по конституцији да је Драговић баш слабашан играч, нема 20 кила у њему, дајте човеку нешто да једе.
U

Umalidzep

pre preko 2 godine

Ko se odbijao.. Dragovic ga stavio u dzep..
G

Gostve

pre preko 2 godine

a igrao Rikardo?
N

Nista neobicno

pre preko 2 godine

Lazno uzivanje i realna patnja je sudbina zebrica
M

Mitt

pre preko 2 godine

Odbijao ? Svaki duel sa Dragovicem je izgubio. Covjek je za tri klase bolji od svih igraca u ligi.
G

Gx

pre preko 2 godine

Ugasite to pravilo sa bonus igračima najveća glupost što postoji ..jedan mora da počne(Eraković mali je ok ali nije bek) dvojica da završavaju..ujkin sin Lazetić tri lopte nije pipno...Stanišić nije los ali ne za derbi..komentatori arene zakon voleo bi da znam koliko kinte su dobili da ovu decu toliko navalili...realno nemamo više klince takozvani super talenti...žalosno.
G

Gagi197

pre preko 2 godine

Jesi ok?...mislim psihicki?
D

Daj faul

pre preko 2 godine

Gde igra taj Stanisic? Da nisi pomesao nesto sa Srpskom ligom Istok? Posto vec nije pipnO loptu…
G

Golmaneee

pre preko 2 godine

nerešeno sramota... mogao bi Borjan malo na klupu...
S

Stari Zvezdas

pre preko 2 godine

Relaan rezultat...mozda je Partizan imao neku sansu vise ali suma sumarum realno je nereseno.Da smo dali gol ond umesto precke i Dioni kad je izasao jedan an jedna bila bi petarda,al da su babi muda..psoel su oni imali dosta sansi..Nije mi se svidelo na kraju ono cuvanje rezultata,,Deki to nije Zvezda..
G

Gost Lk

pre preko 2 godine

Vecina ove dece sto komentarisu i ne gledaju fudbal,samo pokusavaju da ulove neku gresku sudije,a i to je sastavni deo igre,pri tome vecina i ne zna pravila.
E

Ej

pre preko 2 godine

Borjan i stoperi partizana,smesno...
N

Nenad B.

pre preko 2 godine

Zna li neko, jesu li Elvis i brat mu bili juče na svadbi kod komše Terze?

ANALIZA

pre preko 2 godine

Nisu, zato i nisu sudili penal za Zvezdu
N

Nenad B.

pre preko 2 godine

Aaaaaaaa, Analizo, koji crni penal, Ivanić bio u ofsajdu, kupi naočare ili možda bolje lupu.
K

Kupus Bajo

pre preko 2 godine

Partizan smešna ekipa
M

Majatot

pre preko 2 godine

Deki odlazi, dosta je bilo majsore, nismo mi udineze.
F

Familija

pre preko 2 godine

Naravno da mi nismo Udine mi smo CRVENA ZVEZDA mi smo NAVIJAČI Zvezdini mi smo oni koji stoje mi smo oni koji kažu da je Stankoviću mesto u Zvezdi a ko si ti tačnije šta želiš da postigneš ovim piskaranjem sa ovog foruma iz vaše fotelje sigurno je to da ni tetkicu koja održava svlačionicu ne možete da menjate ili smenite a ne Stankovića ili nekog igrača dođeš lepo pa kažeš to što imaš da kažeš kupiš sezonsku kupiš člansku posetiš stadion odazoveš se na prvu sledeću utakmicu pa imaš i pravo da kažeš i to ne znači da ćeš ti biti vladar a ja podanik a ovako piskaranja i ta ludila idi bre ko da imaš 18 godina uozbilji se ne možeš ti više da voliš Zvezdu od mene

Delija

pre preko 2 godine

Ovaj penaltko ima face, kao da je sa planete majmuna
G

Grobarijus

pre preko 2 godine

Da niis nesto pomesao sa Kalinom?
V

Važi, brt

pre preko 2 godine

Da nisi pomešao sa Žocom, brt? Hehehe
B

B. Grobar

pre preko 2 godine

A ti....isti si kao da si iz dupeta ispao.
G

Gejlija...

pre preko 2 godine

pravac pred ogledalo i tisina.
B

B. Grobar

pre preko 2 godine

Kako znas kako covek izgleda? Gde si ga video u paralelnom grobarskom univerzumu mozda?
J

Ja i ti

pre preko 2 godine

Deki odlazi, dosta je vise majstore
G

Gost ali bukvalno

pre preko 2 godine

Mesecima već pišem da Borjan nije golman za Zvezdu. Oba gola protiv Šerifa su direktna njegova krivica, večeras isto. Sasvim solidan udarac nije odbranio jer je opet poleteo u pogrešnu stranu. Danas sam pisao da bonus bude Gordić ali to ono govedo neće da prihvati. Večeras do njegovog kiksa nisu znali šta ih je snašlo i onda ih on sa njegovom "bravurom" vrati u život. Svaka čast i njemu i treneru koji to nije.
F

Familija

pre preko 2 godine

Ajde pali majstore ostavi i Borjana i Stankovića nisi ti Zvezdaš SAMO ZA TEBE UVEK ZA TEBE A NJIH KO JEBE A NJIH KO JEBE
G

Gost sa Marakane

pre preko 2 godine

Uprava napolje! Nema potrebe više ni za obrazlozenjima.
Г

Гишка

pre preko 2 godine

Види се да си само гост на Маракани
G

Gost sa Marakene

pre preko 2 godine

Jel Mrkela zna da radi svoj posao? Goste bar niko neplaca.
V

Važi, brt

pre preko 2 godine

Imali smo sreće što nije igrao Rikardo, brt. Hehehe
I

Istinaa

pre preko 2 godine

Imali ste srece sto je njegov gol ponistio elvis izmisljenim faulom.
V

Važi, brt

pre preko 2 godine

A on je ipak igrao, brt? Hehehe
N

Nenad B.

pre preko 2 godine

Kakva spinovanja ovde navijača Zvezde, ne mogu da verujem. Kažu stručnjaci jedan šut u okvir gola. Pa šta je onda šut Vujačića glavom i odbrana Borjana, pre neopravdano poništenog gola Rikarda? Jeste li vi gledali utakmicu, ili verujete pogrešnoj (lažnoj) statistici Arene? Ili ste možda zaboravili na Nathov projektil?
D

Drvo

pre preko 2 godine

Kakav neopravdano ponisten gol? Igrao se fudbal, a ne karate. Koji si ti kanal gledao? Vi bi sada da igramo tako da se vama ni faulovi ne sviraju haha, placljivci.
S

Slaba odbrana

pre preko 2 godine

Generalno Partizan ima čim da žali,vodiš do 83 i onda primiš gol pravo ni iz čega.U situaciji kada znaš da 4 godine nisi šampion,da si prvi na tabeli i imaš dva boda prednosti,pred pobedom si,udri,lomi,lezi,nabijaj loptu što dalje od gola koga briga na koji ćeš način pobediti,pamti se rezultat....Najviše sam se plašio što Zvezda nije dala gol iz igre na prethodnih 7 derbija i evo baš sada ga dadoše,jednom su morali da ga daju po svim mogućim parametrima i ostalim čudima.Situacija kod prečke Zvezde i eventualnog penala,Zvezda je igrala u Evropi utakmicu ne zna tačno koju čini mi se možda protiv Šerifa ili Kairata Dioni je pao zvezdaši su se složili da nije bio penal,sada traže penal,ako za Napredak nije sviran penal za onaj lakat ni vidim razlog zašto bi ovde bio sviran penal.Situacija kod Partizanovog poništenog gola ako čovek nije svirao penal kod Zvezdine situacije penal,što ovde svira faul,Zvezdin igrač stoji ukopan u mestu,nije znao šta da radi,nameštao se kao baba i na prvi kontakt je pao a zvezdaši su to predstavili kao jahanje,to je radio Borjan onom komentatoru sa Arene,tako izgleda jahanje.Da zanemarimo situaciju kod Zvezdinog gola rezultat je realan,jednostavno ni jedni ni drugi nisu u stanju da daju dva gola iz igre kad je tako onda niko ni ne zaslužuje pobedu....Kao što sam naveo na početku sezone Partizan će teško osvojiti titulu,jednostavno mora da pobedi sve utakmice i da ostane ne poražen u derbiju,jedan je prošao,do drugog ko zna šta će se sve izdešavati....
G

Gost001

pre preko 2 godine

како мајке ти није дала гол из игре 7 дербија?
S

Slaba odbrana

pre preko 2 godine

Gost001-1:0 Partizan,2:0 Partizan,0:0,1:0 Partizan,1:1 gol Zvezde iz penala,1:0 za Zvezdu gol iz prekida,odnosno kornera,0:0 u kupu,pobeda Zvezde na penale,jel dovoljno...
3

32 titula

pre preko 2 godine

Zapali smiri se bice ti lakse.
u

uzicanin

pre preko 2 godine

#Gost001# Pogledaj medjusobne utakmice tj derbije i videćeš da je upravu. Davali ste golove samo iz penala.
G

Gost e

pre preko 2 godine

Nije dao gol direktno iz kornera,mada kod vas vaze sve neka specijalna pravila
S

Slaba odbrana

pre preko 2 godine

Gost e-Jbg druže sve treba crtati,to se smatra u fudbalu golom iz prekida a ne iz igre....
V

Važi, brt

pre preko 2 godine

Protiv Partizana ne važe golovi iz penala, iz kornera, u zadnjih 10 minuta, iz slobodnog udarca, kad ne brani Muki, kad je trener stranac...
D

Djembale

pre preko 2 godine

Druze zasto potenciras pricu da niste dobili go iz igre kad ste na svakom derbiju dali go zbog nase gluposti a ne iz neke vase smisljene akcije, da ste naisli na nasu zategnutu odbranu ne bi ste dali go za tri zivota ovako u svakom derbiju ta odbrana ucestvuje u vasim pogodcima, veceras vam je Borjan bio igrac utakmice, u proslim derbijima Erakovic,Milunovic iks puta, Degenen, Boaci kod ekstra pasa za Rikarda, zasto ne pises da vam se uvek tolerise gruba igra, da hvatate na halabuku dramu i histeriju narocito u Humskoj, Zvezda igra stegnuto protiv Partizana i mnogo se tu komplikuje oko sastava tima ko ce da igra sto po meni nije slucajno al ajd sad da ne otvaramo i tu pricu, mi ne mozemo da dobijemo derbi za Terziceva mandata a on spava mirno i zabole ga dal ce ikad ista da se promeni po tom pitanju, pametnom dosta.
G

Gost za slabu odbranu

pre preko 2 godine

Nije gol iz prekida, nego posle prekida,a gol iz prekida je iz penala,direktno iz slobodnjaka i direktno iz kornera.
S

Slaba odbrana

pre preko 2 godine

Djembale-Pre svega ne pontenciram ništa,izneo sam činjenice koje su istinite,to može nekom da se svidi nekom ne,zvezdašima se sigurno neće svideti i oni teraju neku svoju priču.2 gola jedan iz penala,jedan iz kornera,ako je to gol iz igre ja se izvinjavam svima,nema gola iz igre 7 zadnjih derbija do ovog večeras,ovo je gol iz igre.Partizan spomenuo nisam,kad god neko primi gol normalno je da odbrana kriva,eventualno golman tako da ova tvoja priča o golu za tri života ne pije vodu.Upravo iz razloga jer je Zvezda dominatna u našoj ligi prethodnih 4 godina.Sećaš se verovatno priča iz prethodnih sezona Zvezda ima tri tima,Zvezda ima 10 puta jači tim,rasturićemo vas i takve slične komentare i onda na poluvremenu kreće namešten derbi zbog mira u kući itd,što je i danas bilo...Ja sam bio sasvim svestan da Partizan nema tim da dobije Zvezdu prethodnih godina sa 2:0,3:0,uvek sam se nadao da mogu da umuvaju neki gol a bilo je tu i lepih golova i tako pobede,što se u par navrata i dešavalo,sa druge strane gledaš tim koji svima daje po 4,5 komada,obara rekorde,114 golova prošle sezone i onda dodje derbi 0:0,1:1 tako nešto,možda sam ja više očekivao Zvezde kao Partizanovac nego vi zvezdaši...Te trener ne valja,te igramo u grču,te mi igramo Evropu oni ne,te oni napaljeni stalno izgovori...Zvezda nije dala gol u prvom poluvremenu prethodnih 11 derbija,gol Plavšića ako se sećaš,to ti valjda dovoljno govori o čemu pričam....
G

Gost001

pre preko 2 godine

а гол Павкова у 159 то ништа а?
S

Slaba odbrana

pre preko 2 godine

Gost001-Pročitaj ponovo moj komentar možda shvatiš,moram svima crtati i objašnjavati ko maloj deci...U REDU JE,ZVEZDA JE DALA GOL IZ IGRE NA ZADNJIH 7 DERBIJA,zadovoljni...
G

Gost e

pre preko 2 godine

I vi ste dominantni ove godine,kao Zvezda cetiri godine,dali ste preko dvadeset golova primili dva,igrali ste kod kuce,pa sto niste pobedili?Ja cu da ti kažem,zato sto je to derbi.
S

Slaba odbrana

pre preko 2 godine

Gost e-Zašto nije Partizan pobedio,naveo sam to u tekstu ako si dobro pročitao,nisu bili u stanju da daju još jedan gol iz igre kao ni Zvezda,vodili su do 83 minuta,pre poništenog gola šansa Natha u 38 minutu,lopta ide tik iznad prečke,pomislio sam da je gol,posle toga Urošević čini mi se sam kao duh umesto da šuta na gol on se odlučuje da doda u peterac,Dragovića lopta pogadja i odlazi u korner,mogle je i u gol,to je isto mogao biti gol al se ne ističe,jer nije u gol,onda poništen gol,da je bilo 2:0 možda bi i pobedii,primili gol ni iz čega,šansa Terzića minut,dva pre gola Zvezde je isto mogla da bude gol,treba imati nekad i sreće,šta bi bilo kad bi bilo,realan rezultat,sve sam to naveo u tekstu...
G

Gooxy

pre preko 2 godine

Dembala bas si glup.pa pogodci i padaju iz greske odbrane neko mora da pogrjesi.cuj komentara poklon ovog onog pa nabroja komplet odbranu.znaci sve rupe a vamo pricas kad je zategnuto nema gola.ok onda tom logikom i vama igraci Partizana poklone penal da nije penala golova iz golauta itd nikad nebi dali gol
o

opet ja

pre preko 2 godine

ostavka stankovica
D

Drvo

pre preko 2 godine

Mrkela i Terzic da podnesu ostavke. Nereseno protiv Partizana je velika sramota.
Н

Немања К

pre preko 2 godine

Браво за Станића, Лазетића, Ераковића, Терзића и Јовића! Само уједињени са Српском децом можемо далеко догурати. Србија ће добити врхунске играче.

Sliks17

pre preko 2 godine

Kakva muka u komentarima tipova pod Prime, Sakur... Crn je gavran a ja crnji
3

33

pre preko 2 godine

to su bre deca neka. ovaj sakur ima 12 god maksimum
s

serbese

pre preko 2 godine

Realno je trebalo biti 4:1 za zvezdu. Vidi statistiku.
B

B. Grobar

pre preko 2 godine

Pokusao sam da dodjem do zvanicne informacije, ali nisam uspeo. Zna li neko, zasto nije bilo cigana na severnoj tribini?
V

Važi, brt

pre preko 2 godine

Mene čudi što nije igrao Rikardo, izgleda povreda, brt. Hehehe

ANALIZA

pre preko 2 godine

A ti bi naravno kod kuće!
k

ko je onda navijao za Zvezdu...

pre preko 2 godine

pedeset prva grobarska frakcija?
B

B. Grobar

pre preko 2 godine

ANALiza, sto puta sam napisao do sada, ja zivim u Skoplju i moze da se desi da ponekad propustim derbi. Ali uvek imam predstavnika na derbiju. Moj sin ne propusta niti jedan derbi i utakmice Partizana u medjunarodnim kupovima. Jel ti sada nesto jasnije?

Aleksandar Trajkovic

pre preko 2 godine

Ja nzm sta vi partizanovci pricate za onakve startove u Evropi bi posle 20 min bili sa 8 igraca ono je strasno.Kasapljenje...Nema druge reci a tek cist penal koji nije dosudjen vidi se iz aviona kako ga je gurno sramota od sudjenja.Vidi se da je vas sudija.
g

gunđalo

pre preko 2 godine

Elvis, Terzićev komšija naš sudija !!! Poništio nam regularan gol., A Ivanić šampita se odbio ko od sise. Btw, na Areni posle utakmice vaš čuveni sudija Jokić je lepo konstatovao i ofsajd poziciju Ivanića. Ali navikli na penale i crvene kartona. Nije vam džabe nadimak
S

Sascha

pre preko 2 godine

Za ovog sto je gledao sa navijacima Boke Juniors, Bili smo boji i trebali da pobedimo,ponisten nam je cist gol,vama priznat gol nakon faula Bili ste bolji samo prvih 25 minuta i trebali smo da dobijemo jer smo zasluzili. A ti decko posto brojis udarce u okvir gola,nisam stavrno znao da se po tome vidi ko je bio bolji idi spavaj ides sutra u skolu
D

Drvo

pre preko 2 godine

obrisi suze, nauci pravila fudbalske igre, pa se vrati da komentarises
7

777

pre preko 2 godine

Trebalo je da vam strpamo 2 komada u prvih pola sata al nike htela u gol posle bi vas samo polivali al dobro cekamo vas na Miticu tamo j... Sve pa i vas!
M

Mrxx

pre preko 2 godine

Ma da, kakvi sutevi I posed lopte, pa to samo budale broje, po faulovima se vidi ko je bolja ekipa...
J

Jaćimović

pre preko 2 godine

Realan rezultat! Zvezda bila bolja u prvom poluvremenu a Partizan dao gol, a Partizan bio bolji u drugom poluvremenu a Zvezda dala gol!
J

Janjicari prodani

pre preko 2 godine

Samrok Stanoje prodao derbi, izbacuje jedinog opasnog igraca Natka iz igre.. Sumu ni medju 18..Jojica i Miljkovica forsira.. Posle izbora se gubi prvo mesto. Cestitam cigansturama titulu. Dok nam janjicare vode klub od Partizana nema nista.
S

Sascha

pre preko 2 godine

Nisi cuo da Suma ne trenira jos uvek
I

Izvor Stanoje

pre preko 2 godine

Jeli to Stanojevic i uprava rekli?! Hahahaa smesno..
D

Djembale

pre preko 2 godine

Prodao derbi? Kome Borjanu mozda?
Г

Гишка

pre preko 2 godine

Диони можда није дао гол, али је претрпљеним батинама, добрим додавањима и брзином враћања заслужио добрано продужену шансу, бар док не проради Охи. Деца су објаснила! Деки би требало чешће да их разиграва. Штета за Фалка, стварно је могао да буде значајан, ако не и одлучујући фактор у Звезди наредних година да је показао више воље да се уклопи... Све у свему, уз овакво суђење, резултат није ни могао да буде другачији.
R

Reder8

pre preko 2 godine

Dioni opet najgori na terenu
Г

Гишка

pre preko 2 godine

@редер ти си беше онај што је терао и Фалчинелија из екипе па се испоставило да без његових кретњи и пасова уназад Катаи и Иванић не могу да ураде ни пола онога што су радили прошле године... Ко је пикнуо Роди савршену повратну код гола? Ко је претрпео највише батина на терену? Ко је из напада био у одбрани сваки пут на месту кад је требао блок? Ко толико жели Мркелину фотељу да унајмљује ботове да пљују сваког играча који дође у Звезду?
D

Djembale

pre preko 2 godine

Opusti se, samo mi reci zasto od tih "svakih" igraca koji se pljuju ni jedan nije spreman niti u formi pa se ceka na njihovu kondiciju, Falka smo recimo cekali pola godine, Zivkovic isto treba da stige tamo negde u januaru, Dioni dusa mu u nosu ne moze da resi jedan na jedan a ti pises da se nadobijao batina i da sad treba da mu se poklonimo, ma daj, neka uradi nesto zato je doveden, recimo neka da go za pocetak.
M

Maximilijan

pre preko 2 godine

E sa Topalovicima igrate 1 1 . Bruke i sramote sa toliko para ih niste zgazili.Nisam ja budala vise da gubim zdravlje i zivce zbog amatera.Bila lepa svadba juce.E Terzo sram vas bilo igrate ko jajare.
D

DekiNS

pre preko 2 godine

Ja ne znam cemu radovanje Dekija posle utakmice? Imamo skuplji tim od Partizana za 20 miliona, 2 boda manje, bezidejnu igru,da ne bi Kataia bruka bi bila. Ne znam po cemu su neki zadovoljni?

gemathegreat

pre preko 2 godine

Po tome što se broje titule. I to je jedino bitno a tri dana posle medjunarodne utakmice oba tima samo budala očekuje vatromet.
d

djile

pre preko 2 godine

Kako znas da ima skuplji tim Zvezda kad Partizan ne govori nista o ugovorima. A primera radi Rikardo ima preko milion platu. To je rekao Iglica kad je dao izjavu da igra za tri puta manje nego u saud Arabiji. A tamo je imao 4 mil platu... Jel ostali igraju iz ljubavi
T

Tupakamaru

pre preko 2 godine

Najjače je kad se žale Zvezda i Partizan na suđenje. Umrem od smeha svaki put
V

VRANjANAC DS 1989

pre preko 2 godine

Koju teoriju imaju grobarke poništen je čist gol Rikardu, a kada je zvezdi u derbiju poništen gol Milunovića, gde Stojković nije imao kontrolu nad loptom to je bio faul, a sada Urošević gde naskače igraču na leđa u kaznenom prostoru to nije faul, ko vas nezna skupo bi vas platio.
G

Gost55

pre preko 2 godine

Aj ne lazi. Ko ga nadskace? Urosevic se pomerio nije, imas snimak cak drzi ruke gore a Rodic je pao zato sto je pruzio nogu da izbije loptu koja je dosla do Rikarda. Cist gol ponisten. Ovo nije ni priblizno ponistenom golu Milunovica zato sto je Milunovic bio u kontaktu sa golmanom a golmana u petercu ne smes da dodirnes a ne sta drugo. Nego sta ja to objasnjavam neznalici
V

Vuc

pre preko 2 godine

Gost55@ Ako golmana u petercu ne smes da dodirnes otkud to da se 2017-te Tawambi dopusta da postigne gol faulom nad golmanom?
v

vranjanac ,,ne zna" pise nezna

pre preko 2 godine

Inace se u ostale stvari razume.. da nisi i ti mozda kroz stojkovica video da je lopta presla gol liniju?
D

Daj faul

pre preko 2 godine

@Gost55…. Ako si ti video kontakt Milunovica i Stojkovica, naocare ti ne ginu u narednom periodu! Resi to inace padas lekarski za vozacku
S

Stojko Fudbalerski

pre preko 2 godine

Dioni pokazao jos jednom zasto je doveden. Gajic usao da centarsutevima ugasi reflektore na stadionu i spasi nas blamaze zvane Samrok Stanoje. Stankovic pravi harakiri i vidi da je izgubio utakmicu...ubacuje tri klinca i dobija premiju a vec spremio alibi pricu...sta ti je fudbal i kako te od apsolutnog krivca napravi junakom!!!
I

I dalje

pre preko 2 godine

I dalje smo prvi, sramota Kakao je otet cist gol rikardo, nijedan igrac zvezde nije reklamiro faul cak ni rodic, dal bi tako nesto sviro u evropi?? Sramota!!
G

Gost FK

pre preko 2 godine

Nesto nijeislo Rikardu.
D

Drvo

pre preko 2 godine

Slozio ga Dragovic na pedu dobrom odbranom haha
G

Gooxy

pre preko 2 godine

Partizan bolji konkretniji.rikardo nula kao na vecini jacih utakmica.toliko gresaka u dodavanjima.umjesto da im spakujemo tri komada mi dobijemo gol.urosevic mogao pitati darjana gdje da ti sutam.zvezda ima samo kataia ostalo nista.ubacaji sve ala suvi list,borjan popije ladno vode i stigne uhvatit loptu.nikad ih lakse
G

GrobariNK

pre preko 2 godine

A đe su sad oni mučenici koji su predhodnh dana pisali kako je naredjeno iz vrha drzave da Partizan mora da pobjedi da je namjesteno? Hahahaha e koji su to jadovi
Š

ŠTA VI PIŠITE

pre preko 2 godine

Partizan zgazio Zvezdu kao malo kad, šta vi pišete, koju ste vi utakmicu gledali?!

Delija

pre preko 2 godine

Zgazio? 1 sut u okvir gola, ajde ne lupaj po netu, smesan si!
G

Gost e

pre preko 2 godine

1 sut u okvir gola,samo Katai je mogao tri da da.
Z

Zvezdasina

pre preko 2 godine

Druze,ti si vidim gledao,jel sinpogledao da imate jedan sut i okvir gola?
G

Gost200

pre preko 2 godine

Možete da se prepirete koliko hoćete Partizan i Zvezda su tu negde po kvalitetu, imali su šanse jedni, imali su šanse drugi, moglo je da ode na jednu ili drugu stranu. Utisak je da je remi najrealniji rezultat, liga nam je očaj živi tako da će se prvenstvo odlučivati isključivo u preostala 2 derbija na proleće. Tipujem da će jedan od njih takodje biti nerešen a da će u onom drugom ekipa koja slavi biti šampion.
N

Nikola021

pre preko 2 godine

Rodicu hvala za centarsut kod gola,ali je zajebao kod prvog gola,a i kod ponistenog je oklevao bez veze.Borjan ocajno los u svim bitnim utakmicama ove sezone.
R

Raša P

pre preko 2 godine

Rezultat realan! Suđenje odlično! Što se Zvezde tiče, vidi se da nemamo desnog beka. Eraković defanzivno perfektno odigrao ali napadači baš slabo. Stanić veoma dobro odigrao!
T

Teeeja

pre preko 2 godine

Ja bih nešto da izjavim za dnevnik... Hvala k...u da smo dobili 3 mlada igrača i to je najveći uspeh za Zvezdu sa ove utakmice. Lazetić, Stanić i da smo pametni da od malog Erakovića napravimo desnog beka, a ne Gajić da šalje centaršuteve mom ocu. X je realan, može da priča ko šta hoće.
j

juzni

pre preko 2 godine

treba biti realan stvarno je ovo najrealniji rezultat
P

Pfc

pre preko 2 godine

Partizan bolje odigrao. Stanoje je lepo postavio igru, sa igracima koji su individualno slabiji od Zvezdinih. Toliko! Trka se nastavlja, ista meta isto odstojanje
A

Aebre

pre preko 2 godine

svi cigani koji su sa nama gledali kazu da je partizan bio bolji

Cz

pre preko 2 godine

Svi navijaci boke juniors koji su sa mnom gledali kazu da ne vjeruju da ste dali gol iz jedinog suta i ostali neporazeni
K

Koma

pre preko 2 godine

Vec 11 uzastopnih derbija,jedna pobeda Partizana. I oni se kao cude?!?
Z

Zveezdash

pre preko 2 godine

A sada neka nastave sklanjalice. Je li vam jasno sada da ne mozete Zvezdi nista. Necete jos za 20 godina do titule.
B

Bjorn89

pre preko 2 godine

Pa rekoše vi da mi samo igramo sklanjalice,i sa ćete nas ugaziti 3/4 gola razlike? Šta je sad ovo? Komedija sa vama
R

Ris

pre preko 2 godine

Je li tebi jasno da ste ovo danas navodno trebali dobiti 1:3? O cemu pricas?
o

opet ja

pre preko 2 godine

da nije bilo vaseg prislija koji je podlegao zeksu panticu Zvezda bi pobijedila, imali ste 1 sut i hocete pobjedu🤣🤣🤣
F

Familija

pre preko 2 godine

Teška utakmica ali bilo je dosta prilika za jedan derbi bila je i dinamike ali i dosta grešaka bilo je puno duela fudbalske tuče ali i dva gola nerešen ishod jednostavno to je tako u ovom momentu ne treba komentarisati suđenje čist faul nad rodićem opravdano poništen gol oba gola regularna i jedino direktni crveni karton uroševiću u 90 minutu ono je isključenje uz dodatnu kaznu ono se ne radi faul sa leđa obe noge kidanje prepona sa namerom jer lopta je bila jedno 3 metra od falka to se ne radi ali eto u Srbiji to se oprašta ni var nije reagovao a morao je nije u pitanju start već namera falko čak ni nije imao loptu glup start uroševića pomilovanje od arbitra to tako neće proći u evropi da se razumemo strani arbitar će isključiti direktno igrača ono što treba istaći u Zvezdi krstičić nije igrao dobro možda i njegova najslabija utakmica u Zvezdinom dresu dragović i degenek odlični dragović je pojeo rikarda rodić posle takve potrošnje posle gola bragi upisao asistenciju protiv partizana katai je prava magija nekoliko puta nadskočio ili nadmudrio štopere partizana na kraju dao gol vrlo bitan i važan ovo može biti šampionski pogodak gajić jednostavno nije bio dobar eraković je bio odličan kanga i sanogo dobri bilo je tu grešaka ali to je normalno to je derbi dioni je bio pretučen tukao se sa kim je stigao u duelima pozitivno možda i najbolje su stanić i lazetić imamo vrhunske mlade snage i moraju dobijati šansu prosto mogu da iznesu utakmicu i to derbi i eraković me prijatno iznenadio mislim da je ona povreda stvar istorije falko je uneo dodatnu i neophodnu opciju bravo falko gol koji smo primili ne treba da krivite borjana ispred su bili danas lošiji krstičić koji je morao bolje i mislim da je bio rodić blizu ne smeš igrača ostaviti i čekati baš zbog ovoga izjednačen derbi zasluženi nerešeni ishod i rezultat okrećemo se narednoj utakmici i prvom narednom protivniku samo napred gazi familijo
K

Kraljevic23

pre preko 2 godine

Zvezda bolja prvih 10 minuta kasnije Partiza preuzeo sve u svoje ruke.Cist gol je ponisten Partizanu nikakav kontakt nije postojao ruke su bile podignute.Vujacic i Sanicanin nesigurni kao i u svakoj jacoj utakmici,skacu igraci od 170cm pored njih,napravili su na pocetku zvezdi mrtvu sansu.Zdjelar odlican,Jojic korektno odigrao.Sve u svemu Partizan ima za cim da zali.
D

Dx

pre preko 2 godine

Veći deo utakmice Zvezda mnogo bolja.
S

Smislov

pre preko 2 godine

Odbrana Partizana je igrala tragično na centaršuteve, a protivnik bez visine i bez napadača. Kataija je zabolila glava koliko je puta morao igrati glavom. Ni u jednoj iole jačoj ligi gol Partizana nebi bio poništen. Kod nas može svakako. Po igri niko nije ni zaslužio pobjedu.
B

Bjorn89

pre preko 2 godine

I pod 2. Penal i da je bio,ne bi ga dobili jer je Ivanić bio u ofsajdu posle šuta Kataia i pogođene prečke. Sportski pozdrav!
N

Nikola021

pre preko 2 godine

Mogao je dune penal za nas,a Rodic katastrofa kod ponistenog gola,koji je mogao takodje da ne dune.Tako da je to 1:1.Gajic odvratan,Dioni bruka i sramota.Borjan los od pocetka sezone.Stanic i Falko uneli preokret,fantasticni.Lazetic me nije odusevio.E da Urosevic je zasluzio direktan crveni,kao i Lazar Markovic zuti nekoliko puta.Steta sto Falko nije izveo korner u 95,ucackali bi ga.
0

011

pre preko 2 godine

Vreme je da Borjan ode na klupu, gol je njegov i nije prvi put da kiksne u poslednjih godinu dana je loš.
E

Eh

pre preko 2 godine

Uroševiću crveni za onaj start nad Falkom, bravo za Stanića i Lazetića, Dioni malo na hladjenje, Borjan malo da se odmori, biće bolje kad se vrate Ben i Pale. Prvo poluvreme odlično, šteta za primljen gol, drugo poluvreme katastrofa, sreća pa Rodić dobro centrira. Uglavnom solidan derbi, ali moglo je i bolje
G

Gost MMS

pre preko 2 godine

Posle Zvezdine prečke nije sviran očigledan penal nad Ivanićem; brutalno smo pokradeni kako od sudija na terenu,tako i od sudija u VAR sobi!
B

Bjorn89

pre preko 2 godine

I da je bio penal,ne bi ga dobili jer je Ivanić bio u ofsajdu posle šuta Kataia. Malo fudbalskog obrazovanja,pa onda komentari.
G

Gost 976

pre preko 2 godine

Bio je ofsajd Ivanića tako da od penala nema ništa ali je zato kod Zvezdinog gola čist faul u napadu Vujačić je sve vreme vučen za šorc tako da ste nas opet pokrali
V

Vuc

pre preko 2 godine

Gost 976@ Nema faula nad Vujacicem jer je obostrano povlacenje. Prvo Vujacic za dres vuce Lazetica lepo se vidi a Lazetic odmah zatim za sorc Vujacica. To vam je ono sa Svetskog Svajcarci sa Mitrovicem. Obostrano povlacenje.
X

X

pre preko 2 godine

Snimci ne lazu, var bi dokazao pa zato ga Elvis nije ni tražio. Ivanić nije bio u ofsajdu a ovaj lik sto izmislja i sa dva različita imena pise nek kupi naočare
G

Gost za x

pre preko 2 godine

Sto je je svirao ofsajd,sto ne je svirao penal pa onda gledao var,zla namera.
k

kruger

pre preko 2 godine

Dokle vise ovi cigani da se izvlace,trebali smo ih unistiti sa vise golova samo da nismo imali sebicnjaka u ekipi😡😡😡😡
G

Gost123

pre preko 2 godine

Da bi nešto komentarisao treba to i da odgledaš.

Delija

pre preko 2 godine

1 sit i ti trazis neko gazenje, pregazeni ste na auto komadi, po starom obicaju!!!
N

Nevericaa

pre preko 2 godine

Pa šta je tu mogao borjan, ovaj je opalio kako više u životu uspeti neće a niko u blok da uleti
a

abc

pre preko 2 godine

Kako da ne, Borjan je kriv isto koliko Rodić i Krstičić ako ne i više, istina, onako kako je on stajao udarac je izgledao neodbranjivo ali je bio postavljen katastrofalno kao da je pao iz aviona na stadion.
D

Drvo

pre preko 2 godine

Jel ti ovo prvi put da gledas fudbalsku utakmicu ili si gledao jos neku?
a

abc

pre preko 2 godine

Moramo biti objektivni, do gola partizana Zvezda je imala apsolutnu kontrolu utakmice, potpunu kintrolu nazad uz dobru šansu Dionija i nekoliko dobrih situacije, nismo bili previše opasni u napadu ali partizan nije video gol, nisu mogli da se okrenu prema golu. Onda sledi ono što se dešava od početka sezone, mislim da smo na skoro svakoj utakmici primili gol, sramotna reakcija tri igrača, Rodić, Krstičić i Borjan za ono kako su reagovali dekoncentrisano, mlako, nezainteresovano, pi*kasto...trebali bi da idu na hlađenje pet utakmica. Posle gola smo se raspali totalno i to je trajalo do kraja utakmice, jedina dobra stvar, a to nema veze sa nama, je što partizan ima dve zamlate koje glume stopere, tako da smo i raspadnuti postigli gol.
Г

Гост

pre preko 2 godine

Урошевић се накачи на леђа Родићу обори га и сад се гробари буне што је фаул, онда следећа ситуација лопта иде на Лазетића, Вујачић му се качи на леђа Лазетић некако ћушне лопту петом, ту се Вујачић баца да некако избије главом и пада преко Лазетића и сад још траже фаул Лазетићу. Капирам ја све навијачке страсти али брате мили дајте мало реалности.
B

Bjorn89

pre preko 2 godine

Čist crveni Uroševiću,bez pogovora. Međutim,ono što je priznato Partizanu,Zvezdi nije. Opasna igra,noga u glavu. Pod dva,pogledajte malo taj "penal" posle prečke,bilo bi i smešno uopšte suditi tako nešto. Sve u svemu,derbi tuga kao i uvek. Srećno komšije dalje u Evropi,volim Partizan!

gemathegreat

pre preko 2 godine

Pitaću i tebe kao ij ednog odozdole, šta si ti očekivao tri dana posle medjunarodne utakmice u kontekstu igre oba tima.
P

Pirlo

pre preko 2 godine

Znaci Partizanovom golu je prethodila Borjanova greska, a Zvezdinom golu je prethodio majstorski skok i odlican trzaj glavom srbobranskog " gorostasa" od 171cm, Ace KaNtaija? Veoma pravedno i posteno receno nema sta.
F

Farrrrr

pre preko 2 godine

Slucajno ti ostavih dislajk, potpuno si u pravu, i da dodam da ih je opet spasao Elvis, tom coveku da ljube noge do kraja zivota

gemathegreat

pre preko 2 godine

Pa jel bio najviši u skoku i zakucao je u gol ??? Ili je dao nogom ??? A greška je obostrano prvenstveno Rodićeva pa onda Borjanova. Da ga je Roda zatvorio, lopta je mogla samo tamo gde se Borjan i postavio tako danevidim šta je slagano što ništa ne umanjuje Natkovu majstoriju.
o

opet ja

pre preko 2 godine

prisli je vas to se vidi iz aviona, penal nekoliko kartona, najmanje 10 faulova i crveni vam je oprostio! i po obicaju vas karakter kao i trener koji kaze trebali ste pobijediti sa jednim udarcem u gol🤣🤣🤣
U

Uzumymw

pre preko 2 godine

Jel ste vi cigani normalni bre, niste za dzabe cigani, sudija nam ponisti cist gol zbog faula i opet niste zadovoljni, i jos botujete da ste bolji, pa sem one precke na pocetku niste imali ni jednu sansu do tog gola, a Partizan je promasio 3 stopostotne prilike, sve u svemu niste zasluzili ni bod, ali nema veze, napunicemo vas u rupi nista se ja ne brinem
G

Gost222

pre preko 2 godine

Jel ti to neko pričao!?
G

Grozni

pre preko 2 godine

a Dioni u 3 minutu , sta si gledao majke ti?
S

Srbija Majka

pre preko 2 godine

Na mene najbolji utisak ostavio Stanic...i mislim da je vec uveliko vrijeme da ovaj decko zauzme mjesto u prvoj postavi. Dioni opet ne moze da se sastavi sa loptom i napad ocigledno trpi, jer umjesto Pavkova nema ko da prihvati loptu i zabije gol. Ivanic podbacio i on nije igrac koji moze da iznese ovakve utakmice...jer ocigledno pada pod psiholoski pritisak sto oslikava njegov karakter. Sve u svemu Zvezda nije bila na nivou i Partizanu koji je u dobroj formi pruzila priliku i da nas dobije ali na kraju ipak realan rezultat poslije svega vidjenog. Nazalost i ovaj rezultat vise odgovara Partizanu jer ove godine ne prosipaju i gube poene na "lakim" utakmicama i sada je sve stvar kontinuiteta. Zvezda ocigledno ima problem sa napadacem i tu najvise trpi igra a sada se vidi koji posao je radio Falcineli...medjutim vjerujem kada dodje na zimu i ovaj Ohi iz Norveske...da bi to moglo da izgleda puno konkretnije i da rastreti Katai i Ivanica.
V

Vuc

pre preko 2 godine

Vucelicu i Vazura koliko placate ove botove za plusice sa stadiona JNA koje ste formirali pre 2 godine da prate internet? Znamo se dobro i bili smo tu kada ste trazili momke za to.
@

@Vuc

pre preko 2 godine

Хвала Богу па нисмо исти, ви убијате друге Србе да бисте показали да сте најјачи, то само цигани нижа раса може, само је у вашим болесним главама то нормално
S

Somieras

pre preko 2 godine

Lazar Marković najgori igrač u istoriji Partizana
G

Gost55

pre preko 2 godine

Partizan brutalno pokraden! Prvo ponisten gol bez ikakvog razloga, Urosevic drzi podignute ruke nikakav kontakt sa njim nema a on pada zato sto se pruzio da udari nogom loptu i to sudija i VAR soba karakterisu kao prekrsaj!? Potom pre gola Kataia nije svirana opasna igra. A citam komentare zvezdasa i kako nemaju sta da kazu i sami vide da su se provukli uhvatili se starta Urosevica kao trebao je crveni da dobije. Eto i ja kazem da jeste ali 95 minut je kao da bi to na nesto uticalo. Glupost. Ovi samo kradjom mogu da pariraju Partizanu. Nego eto ostali smo i dalje lideri na tabeli.
I

Ikona

pre preko 2 godine

Crveni i penal ostecena Zvezda.
D

Dario1104

pre preko 2 godine

Eto sad vam ni VAR ne odgovara a godinama kukate za njim :-)
V

Vojica

pre preko 2 godine

Crveni da, ali penal ne, osim toga je bio i ofsajd!
i

istina

pre preko 2 godine

imali ste jedan sut u gol koji je slucajno usao ne znam koju si ti utakmicu gledao
s

s.s

pre preko 2 godine

Zvezda NAVIKLA na izvlacenje pa i sad😡😡
B

Bata Krstaja

pre preko 2 godine

Zamislite samo da je u onih nekoliko situacija kada je Miljko bio proigran i bio sam na krilu, te imao sansu da ubaci loptu u sesnaesterac, da je na njegovom mestu bio normalan bek koji zna da centrira. Pa i onaj Zivkovic je bolje resenje od njega.
C

CaleB pravi

pre preko 2 godine

Kratki rezime utakmice - grobari prebili nase balerine, koje nisu navikle da igraju tvrde utakmice. Sudija to dozvolio grobarima. Sto se tice Borjana, pre 2 dana sam komentarisao da mu vise nije mesto na golu, i bio sam vise nego u pravu. Imamo sjajnog Popa koji treba da bude najzad na golu...
t

tet

pre preko 2 godine

Sram te bilo za komentar o Borjanu...covek predvodi zvezdu 5-6 godina.Uveo je zvezdu opet u evropu i tamo stamdardno dobar.Primio je od brage i partizana 2 regularna gola,nista sporno. Da nije njega zvezda bi bila losija 20-30%
Г

Гишка

pre preko 2 godine

На жалост, да, време му је да се лагано сели на клупу. Капитенчина заувек! Да буде уз екипу још годинама, да бодри, усмерава, прима плату и на крају и почасно место у управи... заслужује и више него што имамо да му дамо, али нека млађи сад преузму чување мреже.
G

Gostza

pre preko 2 godine

Zasto je Rikardu ponisten gol, a Kataiju ne? Veci i ocigledniji faul je bio na Vujacicu pre gola, dok nad Rodicem uopste nije bio faul. Nepostenje uvek oko vas. Uvek u korist Zvezde. Sramota.
B

Bodibond

pre preko 2 godine

Sramotno sudjenje, ovo je po ko zna koji put da sudije spasavaju Zvezdu poraza. Govorim o derbijima konkretno.
9

951357

pre preko 2 godine

Ocigledniji samo standardno "realnim" Grobarima. Kod naseg gola je mogao samo penal da svira za nas.
S

Srdjan 67

pre preko 2 godine

Može nam se
G

Gostza

pre preko 2 godine

Ma koji bre penal za vas? Mali Lazetic je probao akrobatikom da udari loptu, a pogodio je Vujacicevu glavu tim djonom, kog pominjete braneci gresku sudija koje su ponistile Rikardov gol. Kao Urosevic zakacio djonom Rodica koji nije ni trazio faul. Lazetic djonom Vujacica u glavu, ali tu vise ne vazi. Bilo je akrobatski pa zato. Lepo rece jedan slaninar da ce VAR koristiti samo mezimcima, ali je malo pogresio, koristi samo mezimici, cak i da ga zgazi.
S

Sumnjivo Lice

pre preko 2 godine

Statistika najbolje odslikava odnos snaga na terenu.
R

RioR

pre preko 2 godine

Ovaj Natko samo iz penala moze da da gol, uverio se u to Borjan. Partizan blizi pobedi ali samozivost napadaca ga kostala pobede.
G

GostBGD

pre preko 2 godine

Partizanu je cist gol ponisten, jer Urosevic nije takao igraca zvezde, sem sto je prije njega dosao do lopte i asistirao Rikardu.. Sve u svemu, ima da podignete spomenik i glavnom sudiji i onome u Var sobi.
f

fan

pre preko 2 godine

Stanicu i Lazeticu pruziti podrsku i sansu u tekucoj sezoni,vidi se da znaju da igraju "lopte"!
Г

Грдне ране

pre preko 2 godine

Диони краде минуте Лазетићу, чим је овај лик заслужио толике минуте иако нема Павкова...
I

Istinaa

pre preko 2 godine

Svaka cast najboljem igracu zvezde elvisu prisliju. Partizanu ponisti gol cist, zbog pravog faula nad Vujacicem pre gola zvezde pravi se lud. Izvukli se tvorzini puleni vise srece no pameti a kazu da su najbolji.
G

Gost y

pre preko 2 godine

Da je Elvis svirao cist penal za Zvezdu,bilo bi laganih 3:0.
V

Vuc

pre preko 2 godine

Zvezda ostecena za penal i crveni Urosevicu.
V

VRANjANAC DS 1989

pre preko 2 godine

Dete popi čašu mleka i na spavanje, a sutra rano kod očnog lekara da odeš da ti pooštri vid.
a

ajdepalipalipalipali.

pre preko 2 godine

Biće bolje.⚪🔴👈🏻
P

Peelee

pre preko 2 godine

Ja sam se kao Zvezdas vise preumorio ovih derbija, pogotovo na JNA. Najlaksa utakmica za pogoditi finalni rezultat. Svaki put ista prica, Partizan povede, mi jurimo i pred kraj damo gol za 1-1. Meni je 1-1 tako odvratan rezultat, jer kao da nisi igrao, ovako bar znas, pobedis, izgubis, sta je ovo? Mi nemamo igru i to je tako vec jako dugo. Strasno smo spori, nas bi i Batajnica pretrcavala, u svim linijama tima bunarimo, muljamo i sve sto uradimo je na individualni kvalitet Kataia uglavnom, eventualno Ivanica. Dioni je katastrofalan, Mrkela je dno dna, svetski rekorder po broju promasaja, uzas. Bekovi isto krs, nema centarusta, ne mogu da trce, Rodicu bratu veliko postovanje, ali i on ima te mane. Kanga samo iz dubine igra i to nam je jedina kreacija, ni krila, ni bekova, nama nema ko gola dati. Ja bi bez ikakve sprdnje poceo da guram Srnica, taj covek sigurno moze napraviti razliku svojom brzinom, to je vise puta pokazivao iako je limitiranih kvaliteta. Potrebno je puno promena u januaru, ovo sve je na misice, mi bez Kataia ne postojimo, ne mozemo gola iz igre dati ni za 340 minuta igre.
G

Gost 123

pre preko 2 godine

Isto i u Partizanu Lazar Markovic i Miljkovic krs, nemaju centarsut uopste, bas sramota u 16 ne mogu da ubace.
t

tet

pre preko 2 godine

Srnic je prespor i limitiran ,ne bi imao klub da se zvezda nije sazalila i dala mu priliku na osnovu ranijih zasluga ,uglavnom pozrtvovanju. Za ostalo si u pravu
G

GrobarKosmet

pre preko 2 godine

Da je niza rasa dobila ovu utakmicu ODMA smo mogli da im cestitamo TITULU, onako uzasnu zvezdu da mi ne dobijemo pa ovo je KIKS koji nisam doziveo u dosadasnjem zivotu...SRAMNO je sta smo sve promasili! ...neka pobediv kada budu mogli" Volim ga!!!!!!!!!!!!!!!!!!
V

Vuc

pre preko 2 godine

"Niza rasa" vas je otresla u Berlinu i Blajburgu. Dokle ce moderacija da pusta ove naciste,keltski krst,posebnu rasu,ustase da komentarisu i brukaju nas srpski mucenicki narod sa Kajmakcalana,Cera,Sutjeske,Solunskog i Sremskog fronta itd. Nismo isti.

Aha

pre preko 2 godine

Bolje reci sta je Zvezda sve promašila, pa onda precka pa ne sviram penal za Zvezdu... Sistem nije dao da vas oduva Zvezda...
@

@Vuc

pre preko 2 godine

Slucajno ti ostavih dislajk, potpuno si u pravu, i da dodam da ih je opet spasao Elvis, tom coveku da ljube noge do kraja zivota
S

Sani Boj

pre preko 2 godine

Ma bravo Samrok Stanoje, Miljkovic dve nule u napadu, ni jedan centarsut, ma ni jedan koristan potez u napadu, Jojic standardno ne zna se sta taj covek igra, Marković uvek los protiv Zvezde. Bez Sume, Zivkovica i Meniga u startnoj pistavi, ziheraska i kulavicka igra Partizana protiv Zvezde u reziji Stanoja se ponavlja. Ovo je moralo da se dobije, Zvezda je bila grogirana u zadnjih 20 minuta.
K

Kontraudar

pre preko 2 godine

Tu skidam kapu Zvezdinim navijačima što svoje trenere ne zovu ni po Omoniji, ni Šerifu, Ekerenu, Ksamaksu itd. Nisi ti nikakav navijač Partizana.
G

Gost e

pre preko 2 godine

Ali centarsutevi Gajica,za plakati.
B

Bangavi

pre preko 2 godine

Prvo se zapitam zasto Stankovic uvodi likove iz zabavista u igru, ali se onda setim da na klupi nema nikog drugog koji bi mogao da uradi nesto, dzaba gomilamo igrace kada su nesposobni. Inace klincima svaka cast, tako se debituje u derbiju.
W

Ws

pre preko 2 godine

Sistem je diktirao ko sme a ko ne sme da igra. Razvali li smo drzavno cedo bez Bena, Pavkova sa klincima
S

Sale@

pre preko 2 godine

Čitam ove klinacke komentare o neopravdano poništenom golu Partizana, a niko od njih ne pominje start nad Ivanićem nakon precke. Kako to nije bio penal, tako i ovo nije bio gol, tj faul, jer prednost u I i II slučaju ima odbrana. Lopta kod Rodića, Urošević ga saplice preko nogu, ovo drugo, Ivanić pada kao balerina. Vrlo solidan derbi jednom rečji, a u odnosu na prethodne. Da nisu bila umorna oba tima, još bolji bi derbi bio!

Nenad Dimitrijevic

pre preko 2 godine

Ne znas pravila fudbala, verovatno si i ti klinac. Cak i da je bio faul posle precke, Ivanic bio u debelom ofsajdu. Urosevic je stigao pre Rodica do lopte i asistirao Rikardu, pa tel posle toga kontakt, to u jacoj i ozbiljnijoj ligi ne bi sudili. S druge strane pokusaj makazica pre gola Kataija je cist faul nad Vujacicem!
S

Samo realno CZ

pre preko 2 godine

Penal za Zvezdu kod precke, sudija nem, pa makar VAR da je pogledao, crveni pri kraju utakmice start nad FALKOM opet nista, drugi gol partizana regularno ponisten, Zvezda bolja, partizan standardno na srecu!!! Ali polako docice derbi i na Marakani!!!
A

Alex Grobar

pre preko 2 godine

Ako ti je tako lakse onda veruj i u deda mraza. Istina Partizan dosta bolji, Zvezda opasna jedino iz prekida i nekih nabacenih lopti, Partizan promasio brdo sansi potpuno dominirao skoro 80 minuta, sreca i Elvis spasili Zvezdu ubedljivog poraza.
Z

Zotax

pre preko 2 godine

Ajde ne lozi se ... Kao zvezdasa me ovakvi komentari iritiraju. Losi smo da ne moze gore ... 3 pasa ne mozemo da spojimo , sve neke duge lopte bez kretnje. Sad ce Stankovic kao i uvek da koristi fraze kako je to derbi , da nema lepog fudbala ... Njemu je Zvezda vrh vrhova kao treneru . Nece on nigde drugde godinu dana na klupi sastaviti ..
s

s.s

pre preko 2 godine

Vi ste navikli kod nas da se izvlacite,stankovic sretan kao da je vec sada osvojio prvenstvo,ovako losu zvezdu smo pod MORANJEM morali da petardiramo😠😠😠
S

Samo CZ

pre preko 2 godine

Koja bre pobeda 1 sut u okvir gola, niza raso iz zagorske
9

951357

pre preko 2 godine

Inace, Partizan je imao 1 jedini sut u okvir gola.
M

Malalo

pre preko 2 godine

Imao je i vise al dzabe bila je zvezda bolja
B

Burazzers

pre preko 2 godine

Kakva jeftina psihologija, direktno iz udzbenika SNS akademije mladih lizaca. I to je pokazatelj cega? Rikardo i Terzic su mogli da stave tacku, iako nijedan nije bio u okvir gola. Zvezda imala tacno 3 prelaska polovine terena u drugom poluvremenu.
9

951357

pre preko 2 godine

@Malalo - Imao je vise suteva, ali samo jedan u okvir.
9

951357

pre preko 2 godine

@burazzers - Mogla je i Zvezda da vodi 2:0 nakon precke i sanse Dionija. Ali to je sve sbbkbb. Ne vidim tvoju poentu uopste. Ali vidim tvoju frustraciju.
B

Burazzers

pre preko 2 godine

@951357 Mogla je Zvezda 3:0 da dobije da je uslo nesto pre tridesetog. Mogao je i Partizan da Rikardo nije bio sebican. Ne pricam o rezultatu nista, sam rezultat na kraju je realan. Samo koriscenje te jeftine demagogije o "jednom sutu na gol" pri cemu je i tebi jasno da ozbiljna prilika nije nuzno udarac u okvir gola. Ni Kataijeva precka nije sut u okvir gola.
9

951357

pre preko 2 godine

@burazzers - to nije demagogija vec cinjenica. Rekao bih da ste sutnuli 15 puta, ali niste, imali ste jedan sut u okvir gola. A promasio si poentu. Vec neko vreme pricam o tome koliko vas hoce ove sezone. Bukvalno na svakoj utakmici skoro sve sto sutnete u okvir udje u gol. Eventualno jedna ne udje. Ako ne to, onda prvih nekoliko suteva udje, a onda ide par odbrana golmana. Od pocetka sezone se to nije desilo na 1, mozda dve utakmice. Neverovatno efikasno igrate, i pitam se samo do kada ce to da se nastavi. jer pratim fudbal preko 20 godina aktivno, nikad nisam video ekipu koja ima takvu efikasnost i toliko srece u nekim trenucima na toliko velikom uzorku itakmica.
B

Burazzers

pre preko 2 godine

Nisam nesto primetio ne znam kakvu efikasnost. Cak i da je tacno to, nije odrzivo na duge staze svakako. Nije Partizan Bajern da na 5 sansi daje 4 gola.
L

LuloLulo

pre preko 2 godine

Partizan je imao bar tri šuta u okvir gola i bar tri dobre šanse.. realan rezultat 1-1 ili 2-1 za Partizan, a ti vjeruj da je imao jedan šut u okvir gola i nastavi da lažeš sam sebe i kako je trebalo da bude 3-0 do 30 min
R

Realno gledano

pre preko 2 godine

E sad da sumiramo. Borjan - iz utakmice u utakmicu sve lošiji; Erak - korektno odradio posao; Rodić - još jedna Rodina odlična partija, ovo je njegova sezona; Dragović - svaki komentar suvišan, komanduje odbranom; Degenek - vrlo dobro odigrao; Sanogo - slaba partija Sanoga, posle onog pasa protiv Brage kao da se skroz srozao; Kanga - bez Kange Zvezda ne može da poveže dva pasa; Katai - iako je imao par slabijih mečeva, danas je igrao dobro, igrao je na potez manje nego u prethodnim mečevima što je i bilo potrebno; Ivanić - nije dolazio do izražaja ovaj meč; Diony - ne znam ni što je počeo, nije bio očajan, al daleko od dobrog; Gajić - očaj; Stanić - odlično je odigrao, treba mu dati šanse; Lazetić - hrabro odigrao, treba mu dati šanse; Falko - korektno odigrao;

gemathegreat

pre preko 2 godine

Sad pošto si se sit nakakao, da te pitam šta si ti tri dana posle utakmice sa Bragom očekivao, vatromet ??? Ako jesi onda si ti budala. Ovo je realnoi od nas i od groblja, samo toliko je bilo u kantici. Bitna je titula i što dalje u evropi. Dal se tebi to svidja ili ne koga zabole. Klub i sezona se gledaju kroz statistiku. Nama je u sve četiri prethodne godine statistika vrhunska a i u ovoj imamo jedan nerešen rezultat protiv Vojvodine.
R

Realno gledano

pre preko 2 godine

Pod jedan - nigde nisam rekao da sam očekivao vatromet, štaviše, ovo su samo realna gledanja na igrače Zvezde. Pod dva, ako se vodimo politikom da nikog ne interesuje tuđe mišljenje, zašto je tvoj komentar prisutan? Ova sekcija sa komentarima upravo služi da bi se iznelo tudje mišljenje i da bi mogli da razmenjujemo mišljenja. Ja sam igrače ocenio onako kako mislim da su odigrali, ako ti se komentar ne svidja ili preskoči ili lupi minus. Sportski pozdrav!
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD (ONAJ PRAVI)

pre preko 2 godine

- Borjan Nas je do sada mnogo puta spadavao, Ali,,, :::::: - Prošle godine protiv Omonije čovek zakucava sebi loptu u gol - Protiv Šerifa u Moldaviji čovek ga je lobovao iz šesnaestercu sa 7-8 metara - Danas protiv Partizana direktan krivac za gol,,,,, da je stajao gde treba lopta bi mu išla u stomak, u naručje. VREME JE DA SE BORJAN PRESELI NA KLUPU. UTAKMICA: ZVEZDA bolja u prvom poluvremenu, REZULTAT REALAN. Igrači Zvezde nemaju kondiciju, mogu da igraju 75 minuta maximalno, Ivanić ostao bez snage, Kanga nema kome da doda loptu u špicu kad nema Bena i Pavkova...... Dioni: PA VALJDA JE SVAKOM JASNO DA TAJ ČOVEK NEMA MESTA NI NA TRENINGU.UVEK KAD JE ON U TIMU ZVEZDA IGRA SA IGRAČEM MANJE. ONAJ ŠTO GA JE DOVEO ZAJEDNO SA NJIM MARŠ IZ ZVEZDE. UPRAVA NAPOLJE !!!!!!!!
P

Poppaa

pre preko 2 godine

Magikooo
k

kotur

pre preko 2 godine

vi u crveno belom sram vas bilo zadržavanja lopte kod 1-1.borjane ne zadržavaju loptu protiv loših ekipa .ne igraš protiv Reala
D

Džabe ste krečili..

pre preko 2 godine

Ehhh da imamo špica... A ne Mrkelinu najveću želju.
D

D12

pre preko 2 godine

A da je sudija tražio var bio penal za Zvezdu i pobeda milion posto
Ш

Шпе

pre preko 2 godine

По ко зна који пут Партизан сам себи ускаче у уста, мењање одбране под хитно. Надам се да ће мандови сада коначно бити задовољни суђењем, пошто својом игром не могу бити
S

Sashki85

pre preko 2 godine

Da budemo zadovoljni za šta? Do kiksa borjana niste znali gde se nalazite.
s

slepce...

pre preko 2 godine

jesmo li gledali istu utakmicu...
Ш

Шпе

pre preko 2 godine

Па сем оног пресинга првих 15 минута нисте урадили апсолутно ништа до краја утакмице, са друге стране Партизан се испромашивао за све паре, и као и увек то нас је коштало победе
B

Bonko Zvogdan

pre preko 2 godine

Evo ovako, jutros sam se sa drugarima kladio da će biti 0-2, da će biti nerešeno i da će biti više od 30 faulova. Prva dva su sigurno tačna, a za faulove sam video negde da je bilo 16-14, tako da eto. Takodje sam se kladio sa njima da će se najviše pričati o sudijskim odlukama, a to su: -poništen gol Partizana -penal za Zvezdu nad Ivanićem -faul Lazetića kod gola Zvezde -boja kartona Uroševića Toće svima da prelazi preko usta danima, verujte mi
G

Gost 333

pre preko 2 godine

Lazetić je za Dionija Benzema lično Plus Stanić mora uvek da igra.

Aleksandar Trajkovic

pre preko 2 godine

Ne kontam dokle ce da sude partizanove sudije...Ovo je strasno sta se pusta...Ali strasno sudije bi trebalo suspendovati zauvek za zatvor sudjenje ....Cist penal cist Crveni jedno 10 zutih ne dosudjeno kasapini strasno...
P

ProfaMI

pre preko 2 godine

Kao što sam rekao sve osim pobjede Partizana biće iznenađenje, tako da je ovo iznenađenje. Zvijezda na kraju ide kući zadovoljnija. Kako smo igrali dobro smo prošli.
B

B. Grobar

pre preko 2 godine

Aleksandre Stanojevicu, po ko zna koji put, sebicnost, neuigranost odbrane, nonsalatnost, neozbiljnost....Pozdrav. P.S. Ko Boga te molim, zabrani golmanima izbijanje lopte u AUT po levoj strani. Valjda ces se setiti zasto.
G

Gost zoom

pre preko 2 godine

Realno.Posle bolje igre u prvih pola sata i dve propustene sanse,stigla je kazna za neiskoriscenje istih.Raduje bacanje u vatru Lazetica i Stanica koji su zasluzili sansu od pocetka u sledecoj utakmici.Bilo je dosta propusta,ali tu je trener sta mi vise da pominjemo (sto se vidi od strane obicnih navijaca) i kukamo.Konstatacija je da je ovaj derbi bio malo bolji od prethodnih.
V

Vojica

pre preko 2 godine

Da Rikardo nije tako sebičan bilo bi 3-1
V

Vuc

pre preko 2 godine

Da su Dioni i Katai pogodili na pocetku ko zna sta bilo? Da je baba deda...
G

Gost e

pre preko 2 godine

imali ste jedan sut u okvir gola,mnogo bi hteli.
D

Da sudije nisu sebicne

pre preko 2 godine

Bilo bi 0:3 ali uvek vas sudije izvuku, bar 7 zutih za vase mesare, na kraju i crveni, penal . Docice te vi na Marakanu odracemo vas

ДинароидВојо

pre preko 2 godine

Реално Звезда била боља, захвалите се Борјану за гол...
m

mhm

pre preko 2 godine

Hvala Elvisu što je poništio regularan gol Partizanu...
I

Idea

pre preko 2 godine

Prisli u svom stilu
N

Nenad1246

pre preko 2 godine

Borjan opet iz jedinog suta u okvir prima gol. Dokle vise ce da ima prednost.

Aleksandar Trajkovic

pre preko 2 godine

Cist penal nije dosudjen za zvezdu ...Kolko oprostenih zutih partizanu ovo moze da prodje samo kod nas kasapini...Cist crveni na kraju a var nista...I opet ce da sude ove sudija strasno.

Sakur

pre preko 2 godine

Cis tol ponisten Partizanu za 2:0 ovo je smejurija,jos gledaju var i nista hahahahahahaha
D

Drvo

pre preko 2 godine

Sine, promašio si sport, ovo je fudbal a ne karate.
E

Ej

pre preko 2 godine

Cisti penal nije sudjen Zvezdi! Zasto Simović nije pogledao Var. Zato jer je znao da ce Var da pokaže da je penal
P

Pjer

pre preko 2 godine

Smem da potpisem da u nasoj drugoj ligi ima boljih napadaca od ovog naseg Dionija...kaze neko da ce da proradi...kad? Protiv Macve i Javora na 3-0...teraj bre to.

Henry14

pre preko 2 godine

Partizan mnogo bolji,konkretniji,jedino one sebicnosti Rikarda kostale kazne i gola Kataija.
V

Vladan7777

pre preko 2 godine

Ja da ti nije neko pustio snimak nekog drugog derbija, pa si u tolikoj zabludi

Prime

pre preko 2 godine

Ugasite ligu bijede ljudske.Dokle vise da se trpi ovo?Stanojevicu izvedi igrace sa terena,nema vajde od rasprave sa sudijama.Uprava ako imalo obraza ima istupice iz lige.Da se i pored vara desavaju ovakve situacije.Prvo ponisten gol Partizana,faul koji bi se samo u kosarci sviro.A onda jos gora situacija,kopacka jednog igraca zvijezde u visini glave Vujacica.To je i faul i zuti odnosni crveni ako ga je zakacio.Eto vi liga prdnjave jedne.Uzmite sve,pokradite sve,namjestite sve,privatizujte sve,toga ste vi simbol i ponos.Smrts fazismu sloboda Partizanu
W

Ww

pre preko 2 godine

Bukvalno utisak utakmice da pored ova dva grmalja na stoperu jedine sanse oni imaju preko kepeca kataija glavom. Sokantno, vrlo moguce da gubimo titulu zbog ovih prosutih bodova
M

Mali ciga

pre preko 2 godine

Zvezda konačno zadovoljna suđenjem, mada će se sigurno uhvatiti za prekršaj Uroševića u poslednjem minutu, po njima je trebao biti crveni karton a sve ostalo na štetu Partizana je ok, poništen gol, priznat gol Zvezde nakon opasne igre, auti , sitni faulovi...
K

Konju

pre preko 2 godine

Zvezda ostecena za jedanaesterac, samo sreca( precka) i sudija koji nije svirao penal su spasili drzavnog miljenika od poraza
N

Nebo

pre preko 2 godine

Pa I ti si ubedjen da je bio crveni cim GA pominjes!!
M

Mitt

pre preko 2 godine

Cast rijetkim izuzecima, ali nema vecih kompleksasa i licemjera od navijaca Partizana.
r

rara

pre preko 2 godine

Cast izuzijecima, nema vecih servilnih, submisivnih i odanih lizaca svake ideoloske cizme od navijaca Zvezde. Idi lizi vodjine cizme.
H

Hshshsh

pre preko 2 godine

Gospodo „fudbaleri". Ako vas nije sramota za ovakav fudbal, zadrzite plate. Igraci Zvezde slave kao da je gol u finalu LS, a posle im se j**e da krenu ka golu. Sramota. Onaj faul Urosevica je cist crveni, bez lopte, s ledja u list. Inace sudjenje ok....
P

Pfc

pre preko 2 godine

Bolji smo bili ali jbg vece sile ne daju
S

Sashki85

pre preko 2 godine

Dok natho nije slučajno dao gol niste mogli da se skupite zvezda mogla povesti 20 na na početku. B Posle borjanovog (stotog) kiksa zvezda bila malo u grču, I normalno da ste imali više šansi iz ko tri jer zvezda je jurila rezultat.
@

@Pfc

pre preko 2 godine

Zato to ste boji vam je bilo potrebno da Zvezda igra sa drugim timom, i sa drugim timom vas je nadigrala al protiv drzavnog miljenika ne sme da se svira penal
D

Dzaba

pre preko 2 godine

Kad ne znamo da zavrsimo mec
R

Rogilo

pre preko 2 godine

Ja bih rekao da je Elvis spasio Partizan ,sve im je svirao.
D

Draganbeli68@gmail.com

pre preko 2 godine

Jeste svirao i cist hol za 2:0 a znase daje za car glavni terzin sin dalibi ponistili krcunovima takav gol
A

Aw

pre preko 2 godine

miljenika države, drzavnog projekta je spasio sistem od poraza
Z

Zvazdasina

pre preko 2 godine

Borjane,ako imas 90 minuta i to derbija a ti dozvolis da zaspis i na sekund,pa decko idi onda pa se naspavaj dobro,bravo Deki,sad ces sa hvalospevima i umorom a dozvolis da ti se ekipa brani posle datog gola,sramota,kako ces do titule?
v

vladano79

pre preko 2 godine

E moj Stanković, veze ti nemaš
s

sudija elvis ponovo

pre preko 2 godine

Ponovo ispunio zadatak. I rukama i nogama iscupao bod za zvezdu
9

951357

pre preko 2 godine

Rezultat je realan. Partizan nezasluzeno poveo, Zvezda nezasluzeno izjednacila, i jedni i drugi su imali svoje sanse van golova, u principu je to to. Samo mi nije jasno zasto stalno sa Partizanom igramo u neverovatnom grcu. Opet se manifestuje losa psihicka priprema igraca.
K

Krađa i lopovluk

pre preko 2 godine

Čist gol poništen Partizanu, bruka i sramota, to je razlog zbog čega treba tražiti strane sudije u VAR sobi, a ne Terzićeve sluge koje ispunjavaju svoje zadatke...
V

Vuc

pre preko 2 godine

Zvezdi nije sudjen penal i crveni Urosevicu cist kao suza.
H

Hhh

pre preko 2 godine

Zvezda bolja, da nije individualnog kvaliteta Natha ne bi ga grobosi dali do sutra.
D

Del.piero

pre preko 2 godine

Sramota za zvezdu.evo opet ću da pitam.zašto zvezdaši ne pevaju iste pesme kao i grobari?? Zašto je deki još uvek trener???kada će zvezda biti "slobodna"???
K

Koan

pre preko 2 godine

Niste talentovani za pevanje
S

Srdjan 67

pre preko 2 godine

Kao vi u vreme Miloševića
S

Scarecrow

pre preko 2 godine

ВаРтИзАн... Каква крађа јбт, ова боранија се морала напунити 3:0 минимум.
l

lik

pre preko 2 godine

Vartizan? a ponistili nam gol posle vara😂..
S

Scarecrow

pre preko 2 godine

О томе ти причам, роми се стално жале на вар а вар им донео незаслужен реми
N

Nemacpojma

pre preko 2 godine

Kada je Sanogo uhvatio loptu onako iskusno i sprecio opasnu kontru znao sam da ima da nas stignu... Ali dobro otp realan rezultat ostajemo u prednosti a znajuci Saleta nema sanse da ekipi voljni momenat opada i da se gube bodovi protiv manjih timova sem ako baaaaaas nemamo srece... Lepo je sto ce sledeca dva derbija da budu nesto sto odlucuje sampiona verovatno.
V

Vuc

pre preko 2 godine

Tek vas cekaju ekipe iz gornjeg dela tabele. Sve ste igrali sa fenjerasima do derbija.
H

Heheheh

pre preko 2 godine

Urosevic i Miljkovic najgori aktivni fudbaleri na planeti
S

Svemir

pre preko 2 godine

Partizan bolji!
P

Pesimsta

pre preko 2 godine

Moze slobodno Partizanu titula da se čestita,bruka,sramota od ove Zvezde...Mrkeli zabraniti prilazak stadionu....strašno
D

Dkp

pre preko 2 godine

Dzaba var kad opet kadu
N

Noleeeeeee

pre preko 2 godine

Igrac utakmice Novak simovic...
T

Tačno

pre preko 2 godine

Nije svirao penal za Zvezdu i spasio vartizan od poraza

VeljaCZV

pre preko 2 godine

Derbi je bio dobar, bolji nego neki prethodni. Realan rezultat - Zvezda je bila bolja pre primljenog i posle datog gola, a Partizan u ostatku meča.
G

Gost22

pre preko 2 godine

To je 27minuta
A

As86

pre preko 2 godine

Ako danas Partizan nije ovako zvezdu pobediju ne znam kad ce..
s

sale brat

pre preko 2 godine

Mislim da je ovo najrealniji rezultat, partizan posle 5 sezona realno ima ekipu da se ravnpravno nosi sa zvezdom, a stankovic lazeticu stanicu treba da da vise sansi dioni preorao teren fale golovi ali i to ce doci
M

Miskotaa

pre preko 2 godine

Ови сви клинци су измислили фудбал за Дионија ПАЊА НАД ПАЊЕВИМА.
a

aleksa101

pre preko 2 godine

Ne znam sta se Stanković raduje toliko posle utakmice
M

MalingaTheSlinga

pre preko 2 godine

Novi lopovluk u korist mezimice, ali kao nikada do sada... Partizanu ponisten cist gol za 2:0, zbog necega sto je samo Elvis Prisli video, dok na drugoj strani kod izjednacenja nije video djon u glavu Vujacica pre gola. Ovo bih mozda ocekivao u Severnoj Koreji da Kim Dzong Un navija za zvezdu, neverovatno sta se desava u domacem fudbalu samo zbog jednog coveka.
M

Mitt

pre preko 2 godine

Vama je taj Vucic platio licencu za Evropu, a Zvezdi nije. Da je ovako recimo Dioni udario Vujacica i dao gol galamili bi ste na sva zvona da je faul.
Г

Гишка

pre preko 2 godine

Да... Дозвољено је да играч шутне у стомак одбрамбеног играча који избацује лопту, али само ако је у питању мезимац непостојеће државе, тј. Франкенштајн пројекат садашње...
1

1/1

pre preko 2 godine

Hvala igracima Partizana sto se nisu valjali po terenu kao gliste posle vodeceg gola i da posle 100 godina odgledamo derbi kakv treba da bude
D

Drvo

pre preko 2 godine

Sudija partizanov
r

rara

pre preko 2 godine

Samo kradjom mogu da izbore remi, ponistili nam cist gol.
D

Drvo

pre preko 2 godine

hahahahaha
n

niszvezda

pre preko 2 godine

Aj se sad setu poništenog gola Milunoviću...
I

Iks Tb

pre preko 2 godine

Samo kradjom mogu da izbore remi, nisu nam svirali čist penal nad Ivanicem.
g

gundjalo

pre preko 2 godine

Ne lupaj jer su cigani bili bolji u svim segmentima igre. Ladno su mogli da nas tamburaju sa 5-3. Var je potvrdio da je opravdano poništen gol Rikarda.
S

StefanKat

pre preko 2 godine

Svidja mi se mentalni sklop Stanica, nadam se da ce postati odlican igrac, mada ce ga pre toga najverovatnije Zvezda prodati za 800 hiljada i 5 % od naredne prodaje, nakon sto odbije ponude od 4 miliona.
G

Gost2231

pre preko 2 godine

Samo mi kazi kakva je to Natkova majistorija, covek ne koristi levu nogu ni za kvacilo,a danas zazmuri i opali i da gol, Zvezda je bila bolja i kraj
N

Ne kenjaj

pre preko 2 godine

Partizanu poništen regularan gol, po dve velike šanse na obe strane, to što ste vi najbolji u vašim ludim glavama, ne znači da je tako... Gospoda iz VAR sobe će zbog ovoga jednoga dana ići na robiju...
n

nba

pre preko 2 godine

Steta,i ako je naredjeno ocito igrati bez zivkovica, sume, scekica ,meniga opet smo ih ubili osim prvih 20 min , posle toga totalna dominacija , nema veze, u rupi sa jacim timom lagana pobjeda,i naravno titula sigurna vec sad.
g

gundjalo

pre preko 2 godine

Pazi oni nas igrom zgazili
Ј

Јован 84

pre preko 2 godine

Бољи Партизан,али џаба кад нам је одбрана крш.Јојић злочин који траје!!!!
j

jidsfi

pre preko 2 godine

elvis jos jednom spasio zvezdu ponistio cist gol za 2-0 kakav bre faul kakav ??????????????
V

Vuc

pre preko 2 godine

Penal,crveni ostecena zvezda.
G

Gostuj

pre preko 2 godine

Kakva predstava. Koliko je ovo nameštena utakmica.

Blento

pre preko 2 godine

Aj sad nek krene raspravka po obicaju