Komentari na vest

Katarci žele da kupe Junajted! Britanski milijarder dobio ozbiljnu konkurenciju

p

pazza_inter

pre oko 1 godinu

Koji luzeri su navijaci uniteda,sve Sto su za druge pljuvali,vrati I'm se u usta)))))))plastika,bese?!?!?! ))))))))) Al,ipak mi je najdraze od svega gasenje umobolnika sa sve njima u paketu na kraj Sami karijere!!!silent,please,silent please,silent please.
D

Djurisilo

pre oko 1 godinu

Haland u Junajtedu sledece sezone. Zivi bili...
G

GostLazar

pre oko 1 godinu

Kao prvo generalna stvar: Medijima ne bi škodilo da prave razliku između šund medija kao što su Dejli Mejl, Dejli Star i slični sa jedne strane i ozbiljnih medija kao što su Atletik, Skaj i pojedini transfer eksperti koji su dobro upućeni. O samoj temi: Šanse da se ovo desi su nula jer niko od navijača neće hteti vlasnike iz tog regiona kad su već zamrzeli Siti iz istog razloga, a navijači su itekako bitni u Junajtedu. Uz to je nerealno zato što bi Junajted odjednom bio tek drugi top u portfoliju Kataraca. I najbitniji razlog za kraj je taj da Junajted već ima ponudu bogatog Britanca koji pritom navija za Junajted od detinjstva, već je vlasnik Nice i ima iskustva u fudbalu i sigurno će uložiti značajna sredstva.
I

Igor978

pre oko 1 godinu

Jednu bitnu stvar nisi rekao, a to je da je Junajted u proba tom vlasništvu - odlučuje vlasnik kome će prodati svoj klub. Za navijače iz Britanije je možda bitno ko je vlasnik, i to za deo tih navijača, ali druže, zabole navijače Junajteda iz Japana, Koreje i Kine da li je vlasnik Afrikanac, arapin ili Srbin. Prihodi junajteda u ogromnoj meri dolaze IZ INOSTRANSTVA…uglavnom, biće interesantno, Katarci tu mogu da posluže samo da podignu cenu koju će ovaj Britanac morati sa plati Gleejzerima
O

Ojsa

pre oko 1 godinu

Bar ovima nece biti problem pare,ulozice u Old Traford,ulozice u klub u sve,nece im biti problem da iskesiraju koliko treba za transfere samo da budu pametni u Jnajtedu i da Ten Hag izabere prava pojacanja.
M

MUFC 23MJ

pre oko 1 godinu

Junajted ne moze imati probleme kao City i PSG jer je kao brend ogroman i 5 posto prihoda Junajteda je vece od ukupnog prihoda Citya i PSG zajedno,oni imaju novca samo na osnovu vlasnika koji ih vode a Junajted bi sa ovom kupovinom imao i jedno i drugo ,no opet mislim da to nece dozvoliti ,mozda i gresim ali prodati MU nije samo sportska odluka ,mislim da tu ima i politike i mislim da i ako je Engleski klub adresa na koju se trebas javiti je Vasington ,jer podseticu vas da je vlasnik Njukasla odbijan na pocetku zbog afere Kasogi a onda je SA kupila 15,20 aviona F-16 i dobilu su odjendom dozvolu da kupe klub ...vec sam pisao na ovom portalu,nazalost sport i politika se dosta preplicu ,a SAD su najmocnija zemlja na planeti i onda ako tu nisi pogodan neces moci da kupis ni MU ,tako to ide ,i dalje mislim da vlasnik Boston Seltiksa i grupa Florida kao zajednicki kandidat imaju najvise sanse uz ser Dzimija i ako je ovaj Katarski emir spreman dati najvecu ponudu ,ponavljam ova prodaja ce dosta zavisiti od politike ,zato je i korporacija Rosild i zaduzena za prodaju kluba u ime porodice Glejzer a zna se ko upravlja porodicom Rosild i Glejzer i za koju zemlju i vladu su vezani
G

Gost29

pre oko 1 godinu

Glazersi su angažovali grupaciju Raine da vodi prodaju kluba, kakve Rošilde ti spominješ, pošto na Balkanu vole teoriju zavere najbolje da napišeš da o svemu odlučuje Soros i Vatikan
D

Dejani

pre oko 1 godinu

Odlična vijest. Klub će postati odvratan kao i svi koje kupuju Arapi, ali sigurno da će biti interesantno gledati mančesterski vjeciti derbi.
G

Gost2

pre oko 1 godinu

Nece dati prvo klubovi a onda I premier liga a I uefa to jer ce postati sprdnja od svega...to se vraca u Engleske ruke..