Kesi (©Reuters)
Kesi (©Reuters)

Kažu da je gotovo: Frank Kesi potpisao za Barselonu

Vreme čitanja: 2min | uto. 15.03.22. | 13:29

Prvo pojačanje Katalonaca za narednu sezonu

Daleko je još letnji prelazni rok, ali Barselona radi punom parom. I dovela je već prvo pojačanje za narednu sezonu – Franka Kesija.

Renomirani radio Kadena Ser, a onda i list AS iz svojih izvora potvrđuju da je sve završeno: Kesi je potpisao ugovor sa Barselonom! Doći će na leto iz Milana kao slobodan igrač, pošto mu ističe ugovor sa rosonerima. Nema šta, veliki posao je završio klub sa Nou Kampa.

Izabrane vesti

Detalji oko plate za sada nisu poznati, niti na koliko će Kesi potpisati. Ali, samim tim što su zgrabili sjajnog igrača za kojeg neće dati ni cent obeštećenja, imaju u Barseloni razloga za zadovoljstvo. Neumorni as iz Obale Slonovače doneće timu novi vazduh u pluća, jer je upotrebljiv u oba pravca, pokriva veliki prostor, a stiže i da golovima završi napade. Ove sezone u Milanu Kesi je na 29 utakmica postigao šest golova, uz jednu asistenciju.

Na dovođenju igrača Milana posebno je insistirao trener Barse Ćavi, koji smatra da je Kesi baš to parče slagalice u veznom redu koje je potrebno timu da sledeće sezone napadne sve trofeje.

Igrač Milana je prvi fudbaler kojeg je Barselona potpisala za narednu sezonu, ali pitanje je samo dana kada će mu se pridružiti i Andreas Kristensen. Štoper Čelsija se maltene sve dogovorio sa Kataloncima, ostalo je da stavi potpis na ugovor, a očekuje se da će se i to dogoditi možda već do kraja nedelje.

Jedan od igrača sa kojima je Barsa u poodmaklim pregovorima je desni bek Ajaksa Mazraui, kojem je ponuđena plata od 5.000.000 evra godišnje. I on, kao i Kristensen i Kesi, došao bi kao slobodan igrač, jer mu u junu ističe ugovor sa Kopljanicima. Jedino što se oko njega angažovao i Bajern, ali na Nou Kampu su ubeđeni da će uspeti da dovedu Marokanca.


tagovi

BarselonaPrimeraFrank Kesi

Obaveštavaj me

Barselona

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara