Komentari na vest

Kažu da se sa decom ne osvajaju trofeji... Onda je Klop na Vembli izveo obdanište

P

Pazi

pre 2 meseca

Ovo je dokaz da je fudbal još uvek koliko toliko živ. Bravo za Klopa. Bravo za Liverpool.
J

Jklm

pre 2 meseca

Apsolutno, baš tako!
G

Gost1991

pre 2 meseca

Ubacio 3 klinca pred kraj utakmice. Startna postava prosek 26 godina, vrednost 50 miliona O cemu bre pricate
G

Gost1991

pre 2 meseca

O kojoj deci pricate? Luis Dias 27 godina Gakpo 24 Mac Allister 25 Endo 31 Robertson 29 Van Dijk 32 Konate 24 Pogledajte malo startnu postavu Celzija i Liverpula i izracunajte prosek godina, pre ce biti da je Celzi igrao sa decom
P

Pa vidi

pre 2 meseca

Koliko su olaćeni igrači Liverpula a koliko Chelsea-ja? Spucali ste milijardu za jedanaesto (11.) mesto. Toliko o tome.
V

Valdano

pre 2 meseca

Klop je trener koji je osvojio tri titule u karijeri od 3 decenije i vise,dvije sa dortmundom i jednu sa liverpulom,i cinjenica bio prvak evrope sa Liverpulom(samo jedna titula),nesporno je on odlican trener ali pricati o njemu kao velikanu je suludo,na kraju zasto napusta liverpul ako je tako veliki trener a u najacim godinama?!
D

Da ali

pre 2 meseca

Zanemaruješ činjenicu da nikas nije trenirao timove koji se rasipaju parama. To je ključ.
d

deradera

pre 2 meseca

Zašto ste vi, koji ne navijate za Liverpul, stalno na vestima o njemu i ostavljate komentare? Nikada nisam ostavljao komentare o Sitiju, Arsenalu, Junajtedu...Šta je to što vas toliko svrbi?
B

BBC

pre 2 meseca

Niko ne osporava nista u pobedi Lpoola, svaka im cast . Ali se preveliki akcenat stavlja na tu decu koja su usla pred kraj meca. Velika je razlika uci u 85 minutu nego li krenuti od pocetka. jedini koji nema toliko iskustva je bradley koji je bio u startnih 11.
Z

ZV

pre 2 meseca

Ti znas da se igralo dva puta po 15 minuta preko 90?
g

gog

pre 2 meseca

Ajde ne smaraj, imaju osam zdravih seniorskih igraca koji igraju svaki mec, mora da ih menja i onda uvodi klince anonimuse. Liverpul je u sredu igrao i mec protiv Lutona, dok je Celsijev mec odlozen i sad tebi mora da uvede klince od starta da bi nesto dokazao, a u sredu vec igraju sa Sautemptonom u FA Kupu.
D

D@cha

pre 2 meseca

Steta za Klopa,lezi mu Liverpul.

FKV

pre 2 meseca

Ovim u Vojvodini su deca momci sa 18 i 19 g koji sede na klupi a bolji su od 90 posto starijih od Jovanovića do Sukačeva Ivanovića Bukinca.. Treba Tanjga Kopov prijatelj i potpredsednik upravnog odbora da im održi lekciju ako stigne od obaveza u fs
R

RadikalniAtom

pre 2 meseca

Preterujete sa Klopom i sa Dinamo ZG... Svaki dan bombardujete vestima o njima... Pisite malo o trenerskoj velicini Igoru Maticu! ;D
N

NR

pre 2 meseca

Ili Zvezdi i odlicnom 32 mesfu u LS a nikada jaca Zvezda. Ahaha.
@

@NR

pre 2 meseca

Liverpul i Zvezda su institucije evropskog fudbala. O kome da pišu ako ne o njima? Možeš samo da plačeš.
E

Enfild

pre 2 meseca

Ovo je trener a sa 1 milijardu svaki bi bio dobar trener klop legenda
g

gostivar234

pre 2 meseca

je l poketino spucao milijardu? ten hag isto pola milijarde? gde su im rezultati onda...
G

Genije

pre 2 meseca

Klop je genije isto kao Novak dzokovic
B

BBC

pre 2 meseca

Da je izveo od samog starta tu decicu, bio bi potop kao sa aston villom od pre par sezona kad je ubacio svu decu od pocetka. Ovo juce je sasvim nesto drugo.
S

Sprdnjs

pre 2 meseca

Nije ni bio prisutan u meču sa Aston villom , bio je sa prvom ekipom na osvajanju svjetskog klupskog prvenstva.Utakmicu sa villom nisu htjeli da pomaknu namjerno, drugima zbog gluposti pomiču utakmice liverpulu ne!!!!
L

Liverpool forever

pre 2 meseca

Nije Klop vodio klince iz U22 već njihov trener, a u tom momentu je Siti, npr. imao 3 odgođene utakmice. Naravno da ne možeš na Čelzi s jedanaestoro dece, pa i na A. Vilu, ali zar četvoro nije baš dosta. Peti od tih klinaca, Bredli je prethodno izmenjen.