Hari Kejn (©AFP)
Hari Kejn (©AFP)

Kejn trenirao, ali ne igra u Portugaliji

Vreme čitanja: 2min | čet. 19.08.21. | 14:12

Totenhem u četvrtak od 20.30 gostuje Pasos Fereiri u prvom meču plej-ofa za Ligu konferencije

Da li će Hari Kejn da pređe u Mančester Siti ili će da ostane u Totenhemu? To je pitanje koje muči većinu fudbalskih navijača u Engleskoj, ali naravno najviše pristalice Pevaca. Budućnost eventualnog transfera jednog od najboljih centarfora Premijer lige važnija im je verovatno i od ishoda meča koji njihovi ljubimci igraju u četvrtak od 20.30 časova, sa Pasos Fereirom u plej-ofu za Ligu konferencije.

Verovatno bi, da se Kejn našao kojim slučajem u avionu za Pasos de Fereiru, Englezi sa mnogo više pažnje ispratili bi duel u Portugaliji. Međutim, iako je samo dan ranije sjajni golgeter objavio na Tviteru svoju fotografiju sa treninga Totenhema, on je ostao u Londonu.

Izabrane vesti

20.30: (5,10) Fereira (3,60) Totenhem (1,72)

Trener Pevaca Nunjo Espirito Santo je poručio je da bi Kejn ipak mogao već za vikend da se nađe na terenu. Preskočio je meč 1. kola sa Mančester Sitijem, ali Vulverhempton se možda neće uspeti da se izvuče.

Svakim danom je sve spremniji. Treniraće danas, priključiće se grupi u petak, a u subotu ćemo da donesemo odluku da li igra u nedelju“, rekao je Espirito Santo, a potom je Portugalac istakao da će protiv Fereire da igraju igrači koji nisu imali minutažu u duelu sa Sitijem:

Za sve njih je važno da igraju u pravom takmičenju. Igrači koji su bili starteri u nedelju neće igrati“.

Fereira je do plej-ofa stigla preko još jednog tima iz Velike Britanije, predstavnika Severne Irske, Larna. Eliminisala ga je ukupnim rezultatom 4:1. U prvenstvu Portugalije su se odigrala dva kola, tamo je Fereira najpre savladala Famalikao sa 2:0, a zatim je poražena od Boaviste sa 3:0.

Totenhem se nikada nije sastajao sa Fereirom, ali je zato je 12 puta do sada igrao protiv timova iz Portugalije. Po četiri puta je igrao sa Benfikom (pobeda, poraz i dva remija) i Bragom (sva četiri trijumfa), a dva puta je odmerio snage sa Portom (pobeda i poraz) i Vitorijom Setabul (trijum i remi).


tagovi

Liga konferencijeHari KejnTotenhemPasoš Fereira

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara