Komentari na vest

Kempes savetuje Mesija da ne ide u Barsu: Nije zdravo, klub se još sastavlja posle njegovog odlaska

f

fizioterapeut922

pre oko 1 godinu

Haha, kakav Siti, jel stvarno mislite da on ima motiv i pre svega spremu da trci u engleskoj sada u 36 godina?
G

Gost111

pre oko 1 godinu

Меси је ваљда научио из Роналдове грешке, говорим ово као Барсин навијач
a

arnaut čečen

pre oko 1 godinu

Dal neko stvarno misli daće Mesi da se vrati u Barsu !! Ima u PSŽ 40 miliona . I da se vrati u Barsu da bi igra 2 miliona i grejao klupu ! Neće on nigde rodjaci možete da mi lupate minuse i pluseve baš me briga !!
Р

Расинг

pre oko 1 godinu

У родни Розарио, у Њуелс Олд Бојс, да крунише фантастичну каријеру у земљи светског првака и најзанимљивој фудбалској лиги на свету. Ко није доживео или погледао бар који аргентински дерби (ту најмање мислим на Бока Ривер) тај не зна шта је СЕКС!
P

Pobeda je resenje

pre oko 1 godinu

Mesi mora da se vrati u Barselonu to bi bila najlepsa prica.

AvantiStellaRossa

pre oko 1 godinu

Pa kad je vec otisao, a mogao je da ostane ne treba ni da se vraca. Na neki nacin je prodao klub, ne treba da pljuje pa lize
Б

Блок

pre oko 1 godinu

Он је хтео,али Барса није имала новац. Они имају прописе колико могу да ти смање уговор,лига има прописе ...и са тим смањењем би имао много. Није постојала опција да игра за џабе,због тих прописа.
M

MEEESII

pre oko 1 godinu

Mesiju je mozda najbolja opcija Siti, ali jednostavno se mora vratiti u Barsu i zavrsiti jednu lepu fudbalsku pricu, tamo gde je i poceo
i

igor978

pre oko 1 godinu

I ja vih voleo, ali on u Barsu može da se vrati samo ako prihvati platu od 2-3 miliona Neto godišnje u ulogu da igra poslendjih 30 minuta. Ne može Barsa da bude konkurentna sa Mesijem u prvih 11, on više nema brzinu i ne može sa igra po krilu, a Barsa već decenijama igra sa 2 krila, špicem, dva vezna i jednim defanzivnim veznim. Ne igraju sa ofanzivnom 10-kom (polušpicem) što bi jedino odgovaralo Mesiju.
e

ekke

pre oko 1 godinu

Ne, jer Siti ima vec igraca kome tim treba da se podredi, a to je Haland, jer je decko resenje na duzi niz godina. A igra na daleko bezazlenijoj poziciji da bi se ekipa podredila njemu, klasicni je napadac i ako mu nije dan ekipa ne gubi mnogo u igri, dok je Mesi krilo koje mnogo vise ucestvuje u igri ekipe i ako mu nije dan, a ekipa podredjena njemu onda je u problemu. A da ih oba imas u ekipi gusili bi jedan drugog.
J

Jakibovsko

pre oko 1 godinu

Jel kapirate da je Mesi najbolji igrac PSZ i Lige 1 ove sezone kad kazete da mora da pocinje sa klupe? Dakle, Embape bi bio rezerva u Barsi, a Nejmar igrao za B tim.