Kerkez: Da pobedom protiv Spartaka završimo veliki deo posla

Vreme čitanja: 2min | pet. 21.04.23. | 14:58

Napredak dočekuje Subotičane u prvoj rundi plej-aut faze Mozzart Bet Superlige

(Od dopisnika Mozzart Sporta iz Kruševca)

Živela je u Kruševcu nada do poslednjeg kola preliminarne faze šampionata da Napredak može da se ušunja među osam najboljih u Mozzart Bet Superligi, ali je raspršena posle remija protiv Mladosti iz Lučana (0:0). Čarapani su tako morali da se pomire sa učešćem u plej-autu, u kojem će imati dobru pol-poziciju: deseto mesto i šest bodova više od Spartaka, ekipe koja se nalazi u zoni baraža i koju će upravo dočekati na svom terenu u subotu.

Izabrane vesti

U prvom duelu u prvenstvu na proleće Golubovi su odneli bod za Suboticu (1:1).

Već smo dva puta igrali sa Spartakom u ovom delu sezone tako da nema velikih nepoznanica. Ono što je bitno to je da su svi igrači spremni i konkurišu za sutrašnju utakmicu. Svaka utakmica u plej-autu nosi specifičan značaj. Pobeda nam je neophodna kako bismo obezbedili mir za naredni period. Odradili smo kvalitetnu nedelju i svesni smo šta nam trijumf donosi“, počinje razgovor sa novinarima pred prvi susret plej-auta Dragan Perišić, šef struke Napretka.

Zna da neće biti jednostavno doći do trijumfa, ali veruje u svoje pulene.

Spartak dolazi bez Ada i Srećkovića, ali to nas neće zavarati. Samo pobedom olakšavamo završetak sezone, koji neće biti ni malo naivan i lak, tako da želimo od samog početka meča da držimo stvari u svojim rukama“, napominje Perišić.

Štoper Čarapana, Dejan Kerkez se na najbolji način nadovezuje na reči svog učitelja.Ž

Ni u jednoj utakmici nema sigurnog favorita ove sezone, pogotovo sada kada smo se razdvojili na dva tabele, pa će detalji odlučivati mečeve. Šef nam je preneo značaj utakmice protiv Spartaka i da nema prostora za opuštanje. Jesmo deseti, ali nismo završili posao. Možemo velikim delom da ga okončamo eventualnom pobedom sutra. Motivisani čekamo meč koga će dobiti takmičarskija ekipa. Verujemo da ćemo pred našom publikom to biti mi“, govori kapiten Napretka.



tagovi

Napredak KruševacDušan KerkezDejan Perišić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara