Komentari na vest

Kerkez ne dozvoljava euforiju na Banovom brdu: Ove sezone interesuje nas samo rezultat, nema opuštanja

n

no name_

pre oko 1 godinu

To što ti pišeš je samo tešenje i ništa više. Lazeš samo sebe i ovi što ti daju pluseve. Može se oprostiti 5-petarda i 6-šestarda, ali kad se desi jednom u 5 godina. Sad ovako pišeš, ali samo zato što je daleko i nije blizu. Kad se desi pisaće se drugačije kad se bude desile dve šetarde bice to teški trenuci. Ali nije sve tako crno za FK C.zvezdu sve zavisi od žreba. Grupa smrti to i znači, bogate ekipe koje pune slabije ekipe. Barem jedna ne preterana jaka ekipa u žrebu moze mnogo toga da promeni. Sve će zavsiti od sreće u žrebu!
U

Uzbudljivo Brdo

pre oko 1 godinu

Čuka se susreće sada sa velikim problemom. Juče je na Brdu munjevitom brzinom prostrujala vest kojaj e uzdrmala brđansko uporište, tj. da će se tekme Grande Čuke u Evropi igrati u Loznici, i oko 15 000 Brđana je revoltirano vratilo do jutros dresove na kapiju kluba, a Miletu ekonomu su rekli da on pokupi dresove - ali se i on pobunio jer je rekao da je previše mator da se toliko saginje i da angažuju nekog iz omladinske, ali kada su mu rekli iz uprave da može da ih zavalja sam na netu i uzme sebi zaradu, osokolio se i zavaljuje ih po Africi i srednjoj Aziji za oko 500 dindži po komadu.
M

Mutommbo

pre oko 1 godinu

Ovaj Čukarički nije slabiji tim od Šerifa iz ove sezone, a uz 2-3 dobro pogođena pojačanja bi mogao biti i bolji. Mislim da će biti drugi na kraju prvenstva i da će igrati te kvalifikacije za LŠ, koje naravno ne mogu proći ni u ludilu. Međutim biće im zagarantovana grupna faza LE. Ako im padne neki slabiji protivnik, kao vice prvak Kipra ili Ukrajine, pa možda i Belgije, mogu i u plej off za LŠ, gde će ih bilo ko s kim.budu igrali to završno kolo izbaciti. TSC će isto ispasti za LE i idu u LK koje je mnogo slabije takmičenje i po njihovoj meri. Partizan će biti nosilac u svim kolima kvalifikacija za LK i on će se pojačati i igrati grupnu fazu. Voša teško do grupne faze, jer neće imati status povlašćenog tima u kvalifikacijama.
u

uzor

pre oko 1 godinu

Pa Vosa ce biti treca na kraju, zivi bili pa videli!
S

Sladajac<vja sa samo gost

pre oko 1 godinu

Za tvoju informaciju, kaže se "padnuće" a ne "panuće". U pitanju je futur, treće lice jednine, od glagola "pasti". U pitanju je samo štamparska greška, šta se odmah koprcaš?!
s

sramota

pre oko 1 godinu

"Padnuće" se kaže? Auuu, jadni naš srpski jezik i gramatika. Kaže se "pašće". Nepismeni a još bahati.
Z

Zvlat BG

pre oko 1 godinu

Igor Kalaba (1980 - 2023). Počivaj u miru!
P

Pobeda je resenje

pre oko 1 godinu

Cukaricki ce ako izbori kvalifikacije za Ligu Sampiona svoje utakmice igrati najverovatnije na stadionu Partizana odnosno na Jna.
G

Gost23

pre oko 1 godinu

Čuka igra u Loznici najverovatnije, o čemu ti pričaš?! Matijašević je bio danas izgleda tamo, pogledao stadion, dopalo mu se puno i verovatno će igrati tamo. E sad, da li će Zaječar i Leskovac možda ući u igru, to zavisi od njih, od njihove ponude. Mada lično mislim da im je najbolje da igraju u Leskovcu, jer će sigurno imati pun stadion u svakoj utakmici.
P

Pojašnjenje

pre oko 1 godinu

Čukarički će samo jednu kvalifikacionu utakmicu bilo onu u LŠ ili LE igrati gotovo izvesno u Loznici. A grupnu fazu nekog od takmičenja sigurno na stadionu Partizana.
G

Gostanko

pre oko 1 godinu

Zvezda je Real Madrid za nasu ligu. Prvenstveno jer je godinama unazad sticala iskustvo igrajuci jake utakmice u Evropi a veci deo kostura je zadrzala. Zvezda je iz godine u godinu rasla kao klub ali je za ligu sampiona jos uvek preslaba. I Dinamo Zagreb kada je pocinjao da igra ligu sampiona primao je petarde,cak je od Liona kod kuce gubio sa 7:0. Svedoci smo da u LS mnogo bogatije i organizovanije ekipe primaju petarde a i vise. Najsveziji primer je Ajaks;Napoli 1;6 a jos veci primer je Man.Siti-Lajpcig i to u nokaut fazi 7;0. Ta LS Zvezdi znaci za popravljanje finansija i ukoliko napravi iznenadjenje neko. A uz malo srece bi mogla do treceg mesta u grupi i nokaut faze LE.
Č

Čari Srbije

pre oko 1 godinu

Nije na odmet imati i netransparentno poslovanje sa državnim budžetom i mogućnošću neplaćama dugovanja kod god joj to padne na um u Srbistanu.
G

Gosten

pre oko 1 godinu

Mene kao ljubitelja fudbala zanima u slucaju da Cukaricki zavrsi na drugoj poziciji da li ispunjava uslove igranja u kvalifikacijama za ligu sampiona? TSC bi trebalo da ispunjava,tacnije ne vidim razloga da oni ne ispunjavaju ali stadion Cukarickog je zaista za amaterski ili u najboljem slucaju poluamaterski fudbal. Takodje me zanima da li ce biti cirkuzantskog guranja Partizana na drugo mesto.Po kvalitetu Partizan je realno tu gde je sada. Cukarcicki i TSC su kvalitetniji sastavi od njih,vrlo verovatno i Vojvodina. Inace je veoma cudna stvar to sto se desava Partizanu,ne da oni imaju kvalitet da budu drugi,vec sam spomenuo da ga nemaju nego kada gledate njih,jednostavno niste navikli da su oni mirni kada izgube.Obicno psuju,vrse pritisak,dizu tenzije,krive sudije,skacu,urlaju...a ako cak ni toga nema onda se bar medjusobno posvadjaju,izderu zbog nervoze.Nicega od toga nema i kao da oni zapravo nisu ni dobili licencu za Evropu ili im je mozda nesto obecano za sledecu sezonu,jednostavno ne znam sta da mislim ali mi je mnogo sumnjivo to sto se dogadja.Nema izjasnjavanja igraca,nema izjasnjavanja uprave,nema navijaca koji su ljuti ako nema rezultata...Da ne bude kao u kosarci,odjednom drzava sipa novac i krene sve od nule kao da nista ne duguju? Zamislite taj scenario da sve ide regularnim tokom i da oni ne izbore Evropu. Treba da placaju Natka,Rikarda,Traorea,Andradea,Meniga i kompaniju po 400.500 ili 600 hiljada eura godisnje a oni ne igraju Evropu. Oni ce od sponzora prihodovati 3-4 miliona sve ukupno i to je to. Nemaju koga da prodaju,nemaju nista. Samo za tu sezonu bi bili preko 15 miliona eura u minusu.A gde su sve prethodne sezone kada ili nisu igrali grupnu fazu ili su igrali LK i u njoj prihodovali 6-7 miliona eura. Dakle njihova svaka godina je u minisu makar 7-8 miliona pa navise. Cukaricki ili TSC ako su pametni da ne popuste i sklone se sa 2-3 pozicije koja ce im doneti milione eura.Mogu se mnogo pojacati i uciniti nasu ligu mnogo jacom dogodine. Cukaricki ili TSC bi osvajanjem drugog mesta imali minimum grupnu fazu ligu Evrope sto im ispadanjem iz LS donosi minimum 10-11 miliona eura. Znate sta je to za njih. Jos ako imaju njuh da nanjuse dobrog igraca pa dovede 2-3 od po 500k do milion eura pa svake godine godine jure Evropu. Pa da drzava pomogne Vojvodini pa jos neko da ugura lovu u 2-3 tima i eto vam jake lige.Iskreno se nadam i voleo bih da bude tako.
t

triz

pre oko 1 godinu

Sve tacno, samo jedna ispravka Rikardo ima ugovor 800 hiljada, a sad drzava da im daje za licencu bezobrazluk
n

no name_

pre oko 1 godinu

Lepe su želje, a drugo su mogućnosti. Prvo bez navijača nema upeha u Evropi, i to jedini uspeh vaš Zvezdaša uspeli i ste navijače FK Partizan da okrene protiv svog kluba. Partizan je za lepe pare prodao u poslednih 5-6 godina Milenkovica 5,5 mil, Pavlovica 10 mil, Sadika 9 milona, uvalili smo i onog Stevanovica za 8 mil. Ima i sad Bazdara da uvali sa 7,5 mil naravno on ne vredi te pare, ali na poverenje sto je klinac2004 godiste i nema u Evropi tog godista, ali teško da će postati igrač. Pitanje koliko drzava moze da se petlja u TSC i Čukarički kao privatne klubove, oni će želeti da zarade i prodaće igrače pre grupne faze. Moze u Vojvodinu drzava da uloži, ali oni treba da izbore grupnu fazu. Da igračima raste vrednost ako naprave rezultat u Evropi, ali ako imaš rezultate, ako imas sve poraze nista. Imaš sajt za to, na primer Bazel je u Ligi Konfernciji zaradio 11 mil evra, ali dokle je stigao. A Ferencvaros 9 mil evra u Ligi Evropa. U suštini ako igraš samo grupe bez dobrog 10godisnjeg koeficijenta, zarada je samo 3-4 mil evra, i to dolazi na kraju sezone. Mozda bi Bačka Topola mogla do nekog rezultat u Ligi Konfernciji, uz srećan žreb, ali videćemo ko će da osvoji kup. I da na kraju za sve Bačka Topola na svom stadionu ne moze da igra play-off za ligu šampiona i Ligu šampiona, ali moze Ligu Evrope i Ligu Konfernciju. Ajde sto sve lažes što pišeš i dobijaš pluseve za to. Ti si napisao spisak lepih želja, mogao si da napiše "da duh koji lebdi" uloži 600 mili evra u C.Zvezdu i da igra finale lige šampiona. Pa zar to ne bilo bolje? Hahaha
n

no name_

pre oko 1 godinu

Lepe su želje, a drugo su mogućnosti. Prvo bez navijača nema upeha u Evropi, i to jedini uspeh vaš Zvezdaša uspeli i ste navijače FK Partizan da okrene protiv svog kluba. Partizan je za lepe pare prodao u poslednih 5-6 godina Milenkovica 5,5 mil, Pavlovica 10 mil, Sadika 9 milona, uvalili smo i onog Stevanovica za 8 mil. Ima i sad Bazdara da uvali sa 7,5 mil naravno on ne vredi te pare, ali na poverenje sto je klinac2004 godiste i nema u Evropi tog godista, ali teško da će postati igrač. Pitanje koliko drzava moze da se petlja u TSC i Čukarički kao privatne klubove, oni će želeti da zarade i prodaće igrače pre grupne faze. Moze u Vojvodinu drzava da uloži, ali oni treba da izbore grupnu fazu. Da igračima raste vrednost ako naprave rezultat u Evropi, ali ako imaš rezultate, ako imas sve poraze nista. Imaš sajt za to, na primer Bazel je u Ligi Konfernciji zaradio 11 mil evra, ali dokle je stigao. A Ferencvaros 9 mil evra u Ligi Evropa. U suštini ako igraš samo grupe bez dobrog 10godisnjeg koeficijenta, zarada je samo 3-4 mil evra, i to dolazi na kraju sezone. Mozda bi Bačka Topola mogla do nekog rezultat u Ligi Konfernciji, uz srećan žreb, ali videćemo ko će da osvoji kup. I da na kraju za sve Bačka Topola na svom stadionu ne moze da igra play-off za ligu šampiona i Ligu šampiona, ali moze Ligu Evrope i Ligu Konfernciju. Ajde sto sve lažes što pišeš i dobijaš pluseve za to. Ti si napisao spisak lepih želja, mogao si da napiše "da duh koji lebdi" uloži 600 mili evra u C.Zvezdu i da igra finale lige šampiona. Pa zar to ne bilo bolje? Hahaha
n

no name_

pre oko 1 godinu

Lepe su želje, a drugo su mogućnosti. Prvo bez navijača nema upeha u Evropi, i to jedini uspeh vaš Zvezdaša uspeli i ste navijače FK Partizan da okrene protiv svog kluba. Partizan je za lepe pare prodao u poslednih 5-6 godina Milenkovica 5,5 mil, Pavlovica 10 mil, Sadika 9 milona, uvalili smo i onog Stevanovica za 8 mil. Ima i sad Bazdara da uvali sa 7,5 mil naravno on ne vredi te pare, ali na poverenje sto je klinac2004 godiste i nema u Evropi tog godista, ali teško da će postati igrač. Pitanje koliko drzava moze da se petlja u TSC i Čukarički kao privatne klubove, oni će želeti da zarade i prodaće igrače pre grupne faze. Moze u Vojvodinu drzava da uloži, ali oni treba da izbore grupnu fazu. Da igračima raste vrednost ako naprave rezultat u Evropi, ali ako imaš rezultate, ako imas sve poraze nista. Imaš sajt za to, na primer Bazel je u Ligi Konfernciji zaradio 11 mil evra, ali dokle je stigao. A Ferencvaros 9 mil evra u Ligi Evropa. U suštini ako igraš samo grupe bez dobrog 10godisnjeg koeficijenta, zarada je samo 3-4 mil evra, i to dolazi na kraju sezone. Mozda bi Bačka Topola mogla do nekog rezultat u Ligi Konfernciji, uz srećan žreb, ali videćemo ko će da osvoji kup. I da na kraju za sve Bačka Topola na svom stadionu ne moze da igra play-off za ligu šampiona i Ligu šampiona, ali moze Ligu Evrope i Ligu Konfernciju. Ajde sto sve lažes što pišeš i dobijaš pluseve za to. Ti si napisao spisak lepih želja, mogao si da napiše "da duh koji lebdi" uloži 600 mili evra u C.Zvezdu i da igra finale lige šampiona. Pa zar to ne bilo bolje? Hahaha
n

no name_

pre oko 1 godinu

Lepe su želje, a drugo su mogućnosti. Prvo bez navijača nema upeha u Evropi, i to jedini uspeh vaš Zvezdaša uspeli i ste navijače FK Partizan da okrene protiv svog kluba. Partizan je za lepe pare prodao u poslednih 5-6 godina Milenkovica 5,5 mil, Pavlovica 10 mil, Sadika 9 milona, uvalili smo i onog Stevanovica za 8 mil. Ima i sad Bazdara da uvali sa 7,5 mil naravno on ne vredi te pare, ali na poverenje sto je klinac2004 godiste i nema u Evropi tog godista, ali teško da će postati igrač. Pitanje koliko drzava moze da se petlja u TSC i Čukarički kao privatne klubove, oni će želeti da zarade i prodaće igrače pre grupne faze. Moze u Vojvodinu drzava da uloži, ali oni treba da izbore grupnu fazu. Da igračima raste vrednost ako naprave rezultat u Evropi, ali ako imaš rezultate, ako imas sve poraze nista. Imaš sajt za to, na primer Bazel je u Ligi Konfernciji zaradio 11 mil evra, ali dokle je stigao. A Ferencvaros 9 mil evra u Ligi Evropa. U suštini ako igraš samo grupe bez dobrog 10godisnjeg koeficijenta, zarada je samo 3-4 mil evra, i to dolazi na kraju sezone. Mozda bi Bačka Topola mogla do nekog rezultat u Ligi Konfernciji, uz srećan žreb, ali videćemo ko će da osvoji kup. I da na kraju za sve Bačka Topola na svom stadionu ne moze da igra play-off za ligu šampiona i Ligu šampiona, ali moze Ligu Evrope i Ligu Konfernciju. Ajde sto sve lažes što pišeš i dobijaš pluseve za to. Ti si napisao spisak lepih želja, mogao si da napiše "da duh koji lebdi" uloži 600 mili evra u C.Zvezdu i da igra finale lige šampiona. Pa zar to ne bilo bolje? Hahaha
n

no name_

pre oko 1 godinu

Lepe su želje, a drugo su mogućnosti. Prvo bez navijača nema upeha u Evropi, i to jedini uspeh vaš Zvezdaša uspeli i ste navijače FK Partizan da okrene protiv svog kluba. Partizan je za lepe pare prodao u poslednih 5-6 godina Milenkovica 5,5 mil, Pavlovica 10 mil, Sadika 9 milona, uvalili smo i onog Stevanovica za 8 mil. Ima i sad Bazdara da uvali sa 7,5 mil naravno on ne vredi te pare, ali na poverenje sto je klinac2004 godiste i nema u Evropi tog godista, ali teško da će postati igrač. Pitanje koliko drzava moze da se petlja u TSC i Čukarički kao privatne klubove, oni će želeti da zarade i prodaće igrače pre grupne faze. Moze u Vojvodinu drzava da uloži, ali oni treba da izbore grupnu fazu. Da igračima raste vrednost ako naprave rezultat u Evropi, ali ako imaš rezultate, ako imas sve poraze nista. Imaš sajt za to, na primer Bazel je u Ligi Konfernciji zaradio 11 mil evra, ali dokle je stigao. A Ferencvaros 9 mil evra u Ligi Evropa. U suštini ako igraš samo grupe bez dobrog 10godisnjeg koeficijenta, zarada je samo 3-4 mil evra, i to dolazi na kraju sezone. Mozda bi Bačka Topola mogla do nekog rezultat u Ligi Konfernciji, uz srećan žreb, ali videćemo ko će da osvoji kup. I da na kraju za sve Bačka Topola na svom stadionu ne moze da igra play-off za ligu šampiona i Ligu šampiona, ali moze Ligu Evrope i Ligu Konfernciju. Ajde sto sve lažes što pišeš i dobijaš pluseve za to. Ti si napisao spisak lepih želja, mogao si da napiše "da duh koji lebdi" uloži 600 mili evra u C.Zvezdu i da igra finale lige šampiona. Pa zar to ne bilo bolje? Hahaha
Č

Čuka buka

pre oko 1 godinu

Slabo pišete o Čuki, da je Partizan drugi danas biste napisali 3 teksta o tome. Gde će Čuka igrati svoje mečeve kvalifikacija za ligu šampiona? Na njihovom ili na Fk Loznica ili u Kragujevcu?
D

Dejan 4567890

pre oko 1 godinu

Moguce u Loznici...ovde se to vec uveliko prica... Ipak je novi stadion vlasnistvo drzave pa samim tim na njemu, uz LO, moze da igra bilo koji tim... Licno bih voleo da tako i bude, Cuka ce imati podrsku vecu nego na Banovom brdu. Svi bi iz Loznice i sire okoline, dolazili da uzivaju u Evropskim utakmicama...
H

Hej

pre oko 1 godinu

Slazem se, razočarao sam se prošle godine protiv Tventea kuci kad su igrali, veću podršku imao gost. Mislim da bi to bio pun pogodak, win win situacija što bi se reklo.
S

Sladajac

pre oko 1 godinu

Kerkez će već na utakmici protiv Zvezde polagati prvi ispit. Da bi položio ispit on mora da nas uveri da će Čuka igrati brzo i da ima znanja da napadne Zvezdinu zadnju liniju (presing)! Ako ne uradi ništa od ovoga proći će kao Lazetić pre dva dana, podnosno panuće na ispitu!
j

ja sam, gost

pre oko 1 godinu

Panuće? Panući?
j

ja sam, gost

pre oko 1 godinu

Panuće? Panući?