Dušan Kerkez (Star sport)
Dušan Kerkez (Star sport)

Kerkez: Žao mi je Duljaja

Vreme čitanja: 2min | ned. 23.04.23. | 22:15

Trener Čukaričkog očekivao drugačiji Partizan

Drugi put za četiri dana Čukarički jer skinuo skalp Pasrtizanu i pokazao mu da je u ovom trenutku bolji tim i da je ozbiljan u nameri da osvajanjem drugog mesta izbori istorijski plasman u kvalifikacije za Ligu šampiona.

A čovek čiji trenerski rukopis piše možda i najsvetliju stranicu u istoriji Brđana je trener Dušan Kerkez. Rođeni Beograđanin u srpskom fudbalu nije ostavio neki trag kao igrač, uspehe je pravio u trebinjskom Leotaru, hrvatskoj Rijeci i kiparskim klubovima gde je i počeo trenersku karijeru. Posle skoro tri godine u AEL-u iz Limasola, letos je preuzeo Čukarički i radi sjajan posao.

Izabrane vesti

To je najbolje na koži osetio Partizan u ovih nekoliko danan.

“Žao mi je što čujem da će kolega Duljaj razgovarati sa upravom jer znam njegovu porodicu i brata, znam da je jak karater i da će negde naći put”, osvrnuo se Kerkez ne izjavu kolege da će napsutiti klupu crno-belih.

I sam priznaje da je više očekivao od Partizana…

“Očekivali smo drugačiji Partizan, agresivniji. Rekao sam i pre da Partizan nije zaboravio da igra i da je mnogo teško igrati protiv njih. Odigrali smo taktički zrelo. Znamo da igraju pod drugačijim pritiskom. Psiha je posle prve pobede bila na našoj strani, rezultat se pamti i mislim da smo zaslužili da pobedimo. Nije bilo lako, imali smo momenat kad smo se mučili, ali smo timski odigrali dobro da sačuvamo mrežu. Ipak, sve se brzo zaboravlja. U četvrtak nas očekuje važna utakmica, imamo još šest mečeva i Kup i nema opuštanja”, poručio je Kerkez.



tagovi

Dušan Kerkez

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara