Frank Kesi©Reuters
Frank Kesi©Reuters

Kesi posle pola sezone na izlaznim vratima Nou Kampa, Totenhem poslao ponudu tešku 15.000.000 evra

Vreme čitanja: 1min | pet. 30.12.22. | 06:06

Konte želi pojačanje u veznom redu, igrač Barselone prva opcija

Frank Kesi, centralni vezista koji je pre samo šest meseci stigao u Barselonu, mogao bi uskoro da promeni sredinu. Naime, reprezentativac Obale Slonovače našao se na radaru Totenhema, a španski mediji tvrde da je londonski klub već poslao ponudu od 15.000.000 evra.

Vezni fudbaler nije uspeo da se nametne u redovima Katalonaca te je od dolaska samo pet puta bio starter, a španski Sport otkriva da je Antonio Konte spreman da iskoristi priliku i u januaru angažuje značajno pojačanje.

Izabrane vesti

Kako ističe isti izvor, adut premijerligaša je činjenica da se Kesi ne uklapa na najbolji način u Ćavijev sistem igre, kao i da je Barselona prinuđena da rastereti budžet zbog finansijskih problema.

Iako je Totenhem pred početak sezone proširio opcije na centralnoj poziciji u veznom redu angažmanom Iva Bisume iz Brajtona, Konte je rukovodstvu predočio potrebu za novim angažmanima jer je cilj londonakog kluba mesto među četiri najbolje ekipe u oštroj premijerligaškoj konkurenciji.

Totenhem je trenutno četvrti u Premijer ligi, ali ima samo bod više od petoplasiranog Junajteda koji ima i utakmicu zaostatka.


tagovi

Frank Kesi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara