Kiprani se zahvaljuju Vujadinu Saviću: Zbog tebe smo jedini pobedili finalistu Lige Evrope (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | uto. 18.08.20. | 11:49

Srpski štoper u centru pažnje na Kipru

Nije uspeo APOEL iz Nikozije prošle sezone da odbrani titulu šampiona Kipra. Ali žuto-crni su imali neka lepa ostvarenja, pre svega kada je reč o Ligi Evrope. Uspeli su da u grupi sa Karabagom, Didelanžom i Seviljom dođu do drugog mesta i prezime u Evropi.

Zaustavio ih je Bazel, ali se i dalje na Rajskom ostrvu ponose rezultatima. Posebno trijumfom nad Seviljom 2. decembra prošle godine, na GSP stadionu u Nikoziji. Bio je to jedini neuspeh tima iz Andaluzije u ovogodišnjem ciklusu Lige Evrope.

Izabrane vesti

Poraz Sevilje iskreirali su Srbi. Centirao je Uroš Matić, a loptu u mrežu finaliste Liga Evrope zakucao Vujadin Savić. Upravo zbog toga srpski defanzivac je prethodnih dana bio jedna od važnijih tema u kiparskoj štampi. Apeol mu se na zvaničnom Instagram nalogu zahvalio na pobedonom golu.

Inače, bivši kapiten Crvene zvezde je prethodnih mesec dana bio u žiži srpske i kiparske javnosti. Dva puta je bio pozitivan na testu za virus korona. Posle karantina počeo je da trenira sa Apoelom i trebalo bi vrlo brzo da konkuriše za startnu postavu kiparskog predstavnika u Ligi Evrope. 



tagovi

Vujadin Savić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara