Roberto Manćini (©reuters)
Roberto Manćini (©reuters)

Kjelini ostao na klupi protiv BiH zbog Manćinijevih naočara?!

Vreme čitanja: 2min | sub. 05.09.20. | 15:10

Čudan gaf selektora Italije

Nije se Italija proslavila u meču protiv Bosne i Hercegovine u petak uveče, pa je duel na stadionu Artemio Franki završen samo remijem (1:1).

Iako su Azuri na teren istrčali u prilično jakom sastavu, mnoge je iznenadila odluka Roberta Manćinija da mesto drugog štopera kraj Leonarda Bonućija zauzme Frančesko Aćerbi, a ne klupski kolega Đorđo Kjelini. Međutim, ubrzo je otkriveno zašto je Kjelini ostao na klupi, a razlog je donekle bizaran – Roberto Manćini nije nosio naočare u vreme kada je potvrdio startnih jedanaest?!

Izabrane vesti

Italijanski Skaj preneo je Manćinijeve reči u kojim selektor Azura prihvata grešku za gaf koji je napravio i rekao da jednostavno nije ni video najbolje spisak startera kada su mu doneli neposredno pre odigravanja susreta.

“Moja je greška. Pokazali su mi listu startnih jedanaest, a nisam uz sebe imao naočare za čitanje. Mislio sam da je postava u redu, a onda sam kasno primetio da je Aćerbi u timu umsto Kjelinija”, priznao je Manćini.

Naravno, Manćini je u najavi meča sa Holandijom (ponedeljak, 19.45) najavio da će Kjelini sigurno biti u startnoj postavi.

“Svakako je bilo planirano da Aćerbi i Kjelini odigraju po jedan meč. Pitao sam Kjelinija koji bi meč radije igrao, on mi je rekao ovaj protiv Bosne i Hercegovine. Ništa, sada ćemo zameniti mečeve, pa će Kjelini igrati protiv Holandije. Svakako nisam napravio propust i stavio defanzivca na gol liniju, nije katastrofa, ali jeste greška”.



tagovi

Roberto ManćiniĐorđo Kjelinifudbalska reprezentacija ItalijeLiga nacija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara