Klark Kent dolazi da spase Zvezdu

Vreme čitanja: 2min | sre. 20.12.23. | 23:56

Izvesno je da će Nebojša Milošević biti prvi pomoćnik

Dileme više nema: Vladan Milojević će sutra potpisati ugovor sa Crvenom zvezdom i započeti drugi mandat na klupi najtrofejnijeg srpskog kluba. On je postigao dogovor sa čelnicima Crvene zvezde na večerašnjem sastanku, ostalo je samo da se sutra definišu detalji višegodišnjeg ugovora.

Posle svega što je uradio od juna 2017. godine, do decembra 2019. godine u zvezdaškim krugovima Vladan Milojević je poistovećen sa Supermenom i dobio je nadimak Klark Kent. Od ruine od tima napravio je evropsku silu, barem za ovdašnje standarde, koja se dva puta plasirala u Ligu šampiona, pre toga dočekala i proleće u Evropi. Uz sve to Vladan Milojević je osvojio dve titule šampiona Srbije.

Izabrane vesti

Ponovo su se putevi Vladana Milojevića i Crvene zvezde ukrstili kada klubu gori. Iza Crvene zvezde je najneuspšnija polusezona od početka vladavine u srpskom fudbalu. Sada već bivši trener Barak Bahar nije uspeo da ostvari nijedan od ciljeva. Nije stigao do proleća u Evropi, izgubio je sve bitne utakmice uključujući gostovanja u Bernu i Humskoj.

Sada će to morati da popravlja Vladan Milojević. Izvesno je samo da će prvi saradnik stručnjaka iz Aranđelovca biti Nebojša Milošević, čovek kome je dobro poznat ambijent u Ljutice Bogdana. Bio je asistent i Dejanu Stankoviću, kasnije sarađivao sa Vladanom Milojevićem na Kipru, odnosno u redovima Apoela i Apolona. Zanimljivo, Nebojša Milošević je u studiju Arene pre i posle večitog derbija analizirao greške Baraka Bahara, sada će ih zajedno sa Milojevićem ispravljati. Veće ingerencije trebalo bi da dobije i trener golmana Dušan Gašić.

Prethodnih mesec dana Vladan Milojević je boravio u Beogradu i sigurno pratio Zvezdina izdanja. Bar na papiru Vladana Milojevića čeka lakši posao u drugom mandatu. Imaće jači tim, ali vrlo heterogenu družinu, koju će morati da ujedini.


tagovi

Vladan Milojević

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara