Komentari na vest

Klark Kent dolazi da spase Zvezdu

M

Milovan2003?

pre 5 meseci

Bice jos bolje sa Vladom polako
G

Goat

pre 5 meseci

Tvorac velike Zvezde Velibor Vasović igrao u Evropi na 1:0 i 0:0. Odbrana je ključ svega,. Uzalud umiranje u lepoti, ako primaš golove "kroz uši" Čitam ove komentare i mogu izvući jedan zaključak: većina komentatora uopšte nema strpljenja, a još manje ima pojma. Većini ni Miljnić ne bi valjao...
D

Dr.Ale

pre 5 meseci

Da li dolaze Gobeljić,Srnić?!Znali se šta o tome?😉
Г

Гобељић

pre 5 meseci

Сигурно. Он је човек од задатка. Њему Милојевић каже, изађи на терен и глуми да не знаш ништа, као да си најгори играч на свету. Он иазђе и одрати то до перфекције. Страшан је играч тај Гобељић. А овај Милојевић још страшнији тренер....
s

serMudro

pre 5 meseci

Koliko sivih ćelija se ovde prospe...eno namestio tri puta u nizu i napravio svetski rekord prve dve godine od prvog kola kvalifikacija za LE i za LŠ,a u trećoj od drugog kola,niko nikad do sad osim Crvene Zvezde.,eto nameštene i kvalifikacije i proleće u LE do poslednjeg minuta viso prolaz dalje isto kao i u obe LŠ,do poslednjeg minuta pospednje utakmice...ali vi znate sve samo ne znate gde ste šuplji...ako 90% vas nisu plaćeni komentari onda ovde ima posla za psihijatra do penzije jedan da ne završi sve... Imate na guglu pa nađite da vidite koliko ste jadni, zli i glupi...svaku utakmicu smo tračali minimum egal sa svakim od protivnika i u LE i u LŠ.... LE grupu lagano prošli,1/8 finala do poslednje sekunde utakmice bili u igri za prolaz...obe grupe LŠ isto tako u igri do poslednjeg minuta poslednjeg meča u grupi bili u igri za prolaz dalje... Ali ovde čitajući vašu pamet,vaš mozak,vašu objektivnost iako negde piše crno na belo statistika sasvim suprotno od onoga što vi tvrdite vi ne prestajete...evo ja tvdrim da je danas utorak i slepo verujem u tu laž iako svi znamo da je laž...tako je moram kod doktroa odmah... Većina vaših pljuvačkih tvrdnji i izjava na ovom portalu su prosta laž i izmišljotina živite život da vi se naslađivali izmišljenim stvarima,bednici!!
B

Bruno M

pre 5 meseci

Nezapamcena bruka juce.
T

To je pravo pitanje

pre 5 meseci

Pa neka vodi i Klark Kent dok ne bude izbacivanja u 5. ligu, a ko će tada voditi?
L

LK

pre 5 meseci

Lepo vas vozi Terzic bolje da menja trenere nego da vi promenite njega
Ф

Фудбалер

pre 5 meseci

Поред тога што волим Звезду, волим и фудбал. Брз, директан, нападачки. Презирем фудбал у ниском блоку, када треба и не треба. Играј Фудбал брате, немој као цава само штити гол. Овде се прича о резултатима Милојевића у Звезди, тона срећа 1000 тона среће и ниски блок. То је његов резултат. Нула једна!!! Питање је да ли ће га срећа пратити, јер на кипру и грчкој га није пратила. Ово је потез клуба где ти постаје мука од фудбала. Ћао.
F

Fudbalista

pre 5 meseci

Ovo je komentar nekog ko se razume u fudbal. Svaka čast.
M

Ma da bre to

pre 5 meseci

O cemu pricas drug? Ja i ti mozemo tako da vodimo i real, ali poenta je da svakom coveku nadjes ulogu u ekipi. Sta vredi Baraku totalna ofanziva kad bi ga zvezda iz 2017/2018 rutinski dobila vise puta. Imali smo srece, alo sto ne kazes protiv koga? Salzburg x4 skuplji tim, kopenhagen skuplji (plus bolje org klub) YB u oba meca nadigran.liverpul dobijen. Volim i ja napadacki fudbal, ali ne volim da gledam zvezdu da joj svako da gol ako se malo iscima
d

duduk

pre 5 meseci

isto i ja tako mislim,ali sad je gotovo i moramo da se smirimo sa tome i nadamo se da nece da bude tako...samoneznam sta je bila frka pred neki dan da Buvac i Kolarov dolaze?
V

Voip

pre 5 meseci

Koja budalastina, ovo je korak unazad. Baraka je trebalo istrpiti do kraja sezone. Na ofanzivno koncipiranu ekipu vi dovodite defanzivno orjentisanog trenera samo da bi se smirile strasti. Po meni ove godine jeste napravljen iskorak u igri, u LS nismo bili kanta za napucavanje, u domacem prvenstvu smo igracki bili daleko bolji od svih. E sad sto smo promasili brdo sansi to je do koncentracije igraca. Poremecen je bio i koncept dovodjenjem skupih pojacanja dan pred pocetak prvenstva. Najlakse je sve svaliti na trenera. Seljacka posla neprofesionalne uprave.
К

Краљ

pre 5 meseci

Добродошао шампионе !!!
Z

Zoran Valjevo

pre 5 meseci

Miloje brate spašavaj,ovo čudo što je kao bio trener ne da nas je zakopao vec i zabetonirao. Sve mu je dato i pare i da dovede koga zeli i nista. Pa bre ljudi,ZEZDAŠI moji,dal se iko seća da je ZVEZDA imala losijeg trenera,? Ima li tako neko? Ima li neko pismen da mi kaze gde to ima da neko tako radi,unazadi tim,ekipu bez ikakvih rezultata pa jos i da mu plate,sta bre da mu plate,za šta? Plaća se rad,rezultat,napredak,zalaganje,srce ostavljeno za ZVEZDU,a ne palamudjenje. ZVEZDA U SRCU. POZDRAV ZA SVE DELIJE IZ VALJEVA
A

Aleksandar 10

pre 5 meseci

Slazem se sa tobom i ako sam grobar. Nikad vise para ulozeno u igrace i trenere a ovo ko razbijena banda. Milojevic da je bio na klupi on bi prosao grupu u ligi sampiona ili bi bar jednu utakmicu kod kuce pobedio.
G

GABI GO

pre 5 meseci

RECIMO MOGLI SU DA DOVEDU VELJKA PAUNOVICA .PAUNOVIC JE BEZ KLUBA SLOBODAN.GACINOVIC JE DOBAR TRENER TAKODJE .
K

Keba

pre 5 meseci

Iako mi je Vladan jako drag (jer je psle susnih godina vratio titulu kuci)...mislim da su vratili pogresnog Milojevica. Cokna je, po meni mnogo veci znalac i kompletniji trener i takticar... ali nije mogao/znao da nametne autoritet u zvezdinoj svlacionici. Da je on smeo da napravi rezove kao Bahar, druga bi prica bila... U svakom slucaju, verujem i da ce Vladan uspostaviti sistem i utegnuti ekipu!
K

Keba

pre 5 meseci

Iako mi je Vladan jako drag (jer je psle susnih godina vratio titulu kuci)...mislim da su vratili pogresnog Milojevica. Cokna je, po meni mnogo veci znalac i kompletniji trener i takticar... ali nije mogao/znao da nametne autoritet u zvezdinoj svlacionici. Da je on smeo da napravi rezove kao Bahar, druga bi prica bila... U svakom slucaju, verujem i da ce Vladan uspostaviti sistem i utegnuti ekipu!
P

Paradoxalno

pre 5 meseci

Ovako nasumice cu nabrojati neke samo centarforove,spic igrace iz glave zadnjih 50 godina.. Vojin Lazarevic,Ostojic, Filipovic, Savic,Repcic, Musemic,Bora Cvetkovic,Halilovic,Pancev, Drobnjak,Pjanovic,Lekic,Zigic,Marko Pantelic i od tada mrtvilo. Domacih jednostavno nema,a neki npr.poput onog Lazetica sto dao samo jedan gol za Zvezdu i to nebitan,prodali su se za silne milione eura,koje gore navedeni njih 6-7 nisu zbirno dobili,a igracine bile. Jos kad bi tek nabrajo igrace sredine koji su tek bili i bolji poznatiji od ovih centarforova videlo bi se da svejedno ko trenira zvezdu,narocito u ovoj ligi. Murinjo bi sa ovima sadasnjim isto prosao,kao Barak,kao Milojevici,kao Stankovic ili kao bilo koji trener. Igraca nema,jednostavno nema,pravih mislim. Sa dundjerima se ne igra LS.
P

Partizan ...

pre 5 meseci

Jbt vratili vas na fabrička...
M

Mr.No

pre 5 meseci

Pa taj Klark Kent treba i da se bori protiv zločina ( uprava ) , a ne samo da spasava . Videćemo da li je Supermen , ili se neće preobući iz odela dok mu Terza ne kaže . Ovako ispada da se Terza izborio protiv ovog fudbalskog zločinca Bahara , tako što ga je šutnuo , a Miloje, alias Klark Kent treba da mu bude spasilac .
А

Александар1

pre 5 meseci

Милоје ће утегути тим, биће то добро. Терза треба да оде, што пре.
R

Roby Cz

pre 5 meseci

Vratice bar zvezdastvo, jer ovZvezda ne lici na sebe u ovoj post modernoj, ode jos uvek vlada cojstvo , inat i lopovluk
F

Fudbalista

pre 5 meseci

Vraća se trener koji nigde, osim u Srbiji, nije uspeo da ostvari zapažen rezultat, iako je vodio ekipe u slabijim ligama.
G

Goss

pre 5 meseci

Pa to samo znači da ima rezultate tamo gde se namešta pametnom dosta
s

serMudro

pre 5 meseci

Koliko sivih ćelija se ovde prospe...eno namestio tri puta u nizu i napravio svetski rekord prve dve godine od prvog kola kvalifikacija za LE i za LŠ,a u trećoj od drugog kola,niko nikad do sad osim Crvene Zvezde.,eto nameštene i kvalifikacije i proleće u LE do poslednjeg minuta viso prolaz dalje isto kao i u obe LŠ,do poslednjeg minuta pospednje utakmice...ali vi znate sve samo ne znate gde ste šuplji...ako 90% vas nisu plaćeni komentari onda ovde ima posla za psihijatra do penzije jedan da ne završi sve
S

SULTAN DIKTATOR

pre 5 meseci

Podrška Terziću i Mrkeli.
B

BOM

pre 5 meseci

Od sta da je spase?.......
S

SB

pre 5 meseci

Ovaj je trener u pm. Mizes da zamislis kako je to izgledalo kad terza objasnjava Baharu da je utakmica namestena? Miloje pliva u tom mulju
C

Cjepka123

pre 5 meseci

Vrati li samo jednog od čuvenog tria Gobeljic, Srnic, Pavkov, ja zvezdu ne gledam.
K

Koliko

pre 5 meseci

Ne zelite i necete da ispostujete pobedu partizana takticko i tehničko nadmudrivanje jedne napumpane i nabeđene zvezde pa pretrpavate vestima o dolasku nekog super vanvremeskog trenera koji je popio vise otkaza od odlaska iz zvezde nego neki prvoligaš golova... Tako da batalite. Lepo pisite kako smo vas razbili ko kantu ne bezite od realnosti
P

PeraZvezdas122

pre 5 meseci

Ajde molim te me zaobidji o "taktickom nadmudrivanju". Pobedili ste kao i uvek, na gurku, na halabuku, na srecu! U prvom poluvremenu ste iz 0 sansi stigli do prednosti, zvezda imala barem 3-4 stopostotne. U drugom ste i imali nekoliko sansi, al kad je zvezda krenula na sve ili nista. Nikakvo "takticko nadmudrivanje" se nije desilo, nego kao i uvek s vama - vise srece nego pameti. Bahar, koji vrhunski trener, se jednostavno nije snasao u ovom blatu od nazovi fudbala, ovde stranci za trenere tesko da ce ikada imati nekog uspeha, pogotovo oni koji dolaze iz sredina gde se ceni pragmaticnost, sistem, itd.
S

Sima Arauho

pre 5 meseci

Gde je dogovorio?U Ljutice Bogdana ili na Andricevom vencu?!
g

gost007

pre 5 meseci

Da tamo gde vam je udarao komplekse..i dosao je po jos malo
d

dete DANILO

pre 5 meseci

Hoće li se s ovim igrači bolje prodavati?
G

GostKg

pre 5 meseci

Lepo je bilo gledati mlade igrace, jer od januara ih nece biti u ekipi. Gledacemo samo driblera Lucica jer navijaci to vole. Gledacemo Magika kako se vuce po terenu, Mijailovica. U odbrani Nikolica, Degeneka, Spajica i Rodica. Milunovic produzava ugovor. Borjana na golu jer ga vracaju sa pozajmice. Ivanic je zavraio sa Zvezdom jer samo kod Kenta nije mogao da igra. Realan je sada i povratak Pavkova. I to je u sustini to. Ali sever voli Klarka Kenta. Valjda se nadaju da ga sreca iz prvog mandata nije napustila.
A

Ambrozini

pre 5 meseci

Oce sreca jedanput, ali koliko pobeda u kvalifikacijama, pobeda u ligi sampiona, prolazak grupe u LE. Sreca je jednom, kad se ponavlja to je vec nesto drugo. Atraktivna igra je nebitna, neka to ljudima na Kopakabani, u takmicarskom fudbalu su bitni REZULTATI I SAMO REZULTATI!
Г

ГОРАН НОВИ САД

pre 5 meseci

Заборавио си најважније да је Кларку Милан Косановић радио све да би он правио резултате. Кларк дошао да нам ували неког Кањаса или Жандера и сличне виртуозе са Кипра...
O

Oooi

pre 5 meseci

Trpanje bre gahaha
G

GABI GO

pre 5 meseci

RECIMO MO MOGLI SU DA DOVEDU VELJKA PAUNOVICA .GACINOVIC JE DOBAR TRENER TAKODJE .
M

Marijana80

pre 5 meseci

I bogati placu
V

Viki Miljković

pre 5 meseci

Vladan je mnogooooo bolje rešenje od Bahara, jer potonji nije fudbalski trener, ali mislim da se vratio pogrešan Milojević. Podleglo se mišljenju navijača, smirivanju tenzije na tribinama, a odustalo od pokušaja da se Zvezda sistemski modernizuje, da teži savremenim trendovima taktike i organizacije i da pravi i prodaje igrače koji mogu da igraju u top5 ligama. Povratak Vladana Milojevića je kao kada bi Lester vratio Ranijerija.

goranpravdic011@gmail.com

pre 5 meseci

Ovo sa Ranijerijem je ubedljivo najbolje poredjenje
A

Ambrozini

pre 5 meseci

Lester strasan bez ranijerija. Sta ljudi lupaju, tako jedan tim osvoji premijer ligu ili Zvezda pod Milojevicem pobedi liverpula, prolazi le grupu kao prva, ali bolje je atraktivno gubiti pod baharom? Voimja oca.
V

Viki Miljković

pre 5 meseci

@Ambrozini - Zvezda 10 godina nije napravila igrača koji je imao dva dobra vezana transfera (da je posle Zvezde nastavila da mu raste cena). Radi dugoročne finansijske stabilnosti, moraju se pratiti moderni trendovi, praviti igrači i prodavati. Jer će se desiti sezona bez LŠ i de se to desi sledeće sezone, Zvezda bi morala da proda 60% tima, jer para za njih NEMA. Tako da, ako naučimo da prodajemo igrače i prodajemo ih za 10-15-20 miliona, bolje je da se izgubi svaka u LŠ 6:0, jer će klub biti stabilan.
G

GLASANJE

pre 5 meseci

Ostavke Mrkeli i Terziću +, da ostanu u klubu -.
M

MILAN GALIĆ

pre 5 meseci

Besim Spahic vas pozdravio .
k

kimmi

pre 5 meseci

znaci, od onolike price da se zeli iskorak, moderan i progresivan trener, do povratka na milojevica koji ima potpuno drugi koncept. prilicno razocarenje, izgleda da je i zvezdi ipak jedino bitno da bude najbolja u srbiji. da se razumijemo, obozavam milojevica, i prilicno sam siguran da ce s njim zvezda uzeti titulu. ali ovo je objektivno korak unazad u smislu igre. sta je tu je...
C

Cjepka123

pre 5 meseci

Ali, opet, sa druge strane, ni baharova igra nije ličila ni na šta, tako da, ne znam sta bih mislio.
A

Ambrozini

pre 5 meseci

Ma sta kazes Milojevicu jedino bitno da bude najbolji u Srbiji? Pa sto pobedi sve u kvalifikicaijama za ligu sampiona, sto pobedi Liverpula sram ga bilo, sto prodje grupu u Ligi Evrope? Ma nema veze bolje da imamo bahara kome je najveca pobeda Novi Pazar?
D

Deno

pre 5 meseci

Naslov-sprdacina.
K

KONJEVIĆ

pre 5 meseci

Šerif mi je uvek nekako išao uz Zvezdu.
s

sta je sa upravom?

pre 5 meseci

kada ce otici Terzic,Mrkela,Marin ZAR ONI NEMAJU ODGOVRNOST PRED NEKIM TAMO Ko je doveo trenera igrace najavljivao berbu u ligi sampiona itd.OBRAZ DJON dokle samo neznam,onaj koji ih je naznacio isto treba i da ih razresi

Bibras Natcho

pre 5 meseci

Partizan je pobedi i sve top, ali zašto niko ne sme da kaže o zvezdinom golu? Ofsajd kao kuća, sreca pa nije gol uticao na pobedu....
D

Daj faul

pre 5 meseci

Ma da bre, kako da… ne radi VAR jel? A za penal je radio… kakvi ste vi bolesnici
B

Baštako

pre 5 meseci

A penal se svira kad nekom pocepaš ili svučeš dres, slomiš mu nogu ili kada ima crnobeli dres
Z

Zivkovic

pre 5 meseci

Za ove koji ostavljaju komentare da Terza treba da ode,dal ste realni?Pa dobro znate ko je ga tu postavio,postali smo stranacki klub,pogledajte sjevernu tribinu i sve vam je jasno!Ta tribina je otjerala Dzajica koji je legenda za Terzu,ali tad su bili nekih drugi navijaci!
Г

ГОРАН НОВИ САД

pre 5 meseci

Не зна се ко је више покрао Звезду од ове двојице
D

Dario1104

pre 5 meseci

Možete za Milojevića da mislite i govorite šta hoćete, ali jedno je činjenica. Nikad nikog nije uvredio, omalovažavao ili se ponašao neprimerno. Uvek je bio gospodin. I koliko god da smo gubili od jačih ekipa, najviše “neočekivanih” pobeda i prolaza smo imali sa njim. Možda smo pucali od bajerna, pariza, totenhema, ali smo dobijali olimpijakos, Keln, i prolazili sve važne utakmice. Pod stankovicem i baharom nismo nijednu vaznu prošli .. biće interesantno videti šta će se dešavati …
C

Cjepka123

pre 5 meseci

I liverpul.
P

Pedja982

pre 5 meseci

Hahaha...lažna Klark Kent...popio otkaz gde god je bio.
G

Gosti

pre 5 meseci

Sme li se ovde reci koja protiv terze i mrkele? Ovaj covek jeste gubio od psg ali zanima me ko od te ekipe ne bi izgubio tada toliko i protiv onako jakog bajerna a sa onako limitiranim timom? Ko ima pravo da mu to spocitava?? Jeste li vi normalni? Samo lazni navijaci Zvezde koji su grobari..pa radujte se malo,okanite se nas sa laznim nadimcima. Vidim da kiselo slavite derbi. Frka?
?

???

pre 5 meseci

Mislim da su iz Uprave pogrešili. Trebalo je Baharu dati šansu da u vreme pauze resetuje tim. Skoro je negde i Darko Pančev izjavio da Baraku Baharu daju šansu, jer lako je menjati trenere. Ovde je napravljena greška kao kod Duška Ivanovića. Dule je isto formirao tim, nije počelo u početku kako treba, ali sam siguran da bi do kraja bilo sve posloženo. I ovde će biti isto. Mislim da je Darko Pančev bio u pravu. Ostaje nam da vidimo.
a

ahahhaha

pre 5 meseci

druze sta pricas ti? Vremena mu treba? Pa prvenstvo je krenulo krajem jula. 5 meseci je skoro imao da poslozi. Igra ne ide na gore ide na dole
S

Soy argentino

pre 5 meseci

I ja sam misljenja da Zvr=ezdu treba da vodi srpski trener. Nisam bio za ovu opciju vise bih volio trenera sa napadackim stilom i presingom.

Mr 007

pre 5 meseci

GAZI REDOM MILOJE,MILOJE,MILOJEEEE!!!💪💪💪 'ebao vas sve ofanzivan fudbal Stankele i Bahara,ja sam uvek imao max poverenje u bunkercinu Miloja,uvek se videla velika organizovanost igraca na terenu,sto je kljucno za uspeh. Daj Terza i Milonu par milki za transfere kao Baharu,da ne mora da cini cuda sa Milicem i ostalima,vec zverima na terenu😂. Obzirom da nam je liga dotakla dno,ponovo ce nas Miloje uvesti u LS od 1.kola kvalifikacija.💪💪💪 AVANTI,AVANTI,AVANTI STELLA ROSSA!!! PS Jos da vratimo Radonju u basketu i milina. Oni su kljuc uspeha Zvezde,ja bih im dao dozivotni ugovor.
A

A Radonjic

pre 5 meseci

Je dominirao Aba ligom sa kojom konkurencijom?
R

Rubikova kocka

pre 5 meseci

Nisu mi jasni ovi komentari! Ljudi zaboravljaju u kakvom momentu je Vladan Milojević preuzeo Zvezdu i sta je napravio! Sramota me sto smo mi Zvezdaši izgleda prave cigansture, umjesto da ode puna podrška koji nam je donjeo toliko radosti i ako svi pišu bila sreća, sreća 2:0, 2:2 protiv jednog Salzburga ma nemoj!
Д

Деда

pre 5 meseci

Кларк Кент (како егзотично) долази због намештања у домаћем првенству,јер са Бараком није баш ишло.
A

Ambrozini

pre 5 meseci

Nego sto Klark Kent pobedi Liverpula, sto pobedi sve u celim kvalifikacijama , sto prodje grupu u Ligi evrope? Ju ju ju.
G

Guess

pre 5 meseci

Ovaj trener neće ništa doneti Zvezdi u Evropi, titulu bi i Bahar uzeo.
g

gargojle

pre 5 meseci

Bravo, ko god da dođe već je uspeh. Zar vam nije bilo čudno, napraviti dobar tim, koji ima šanse, a stalno gubi? To je efekat bahar koji se nadvio nad Zvezdom. Kako god videćete uspehe i u fudbalu i u košarci...... Loša karma je napustila Zvezdu...
G

Grobar1919

pre 5 meseci

Dobio priliku u AEK-u, ispao u drugom kolu od Zrinjskog… Posle dobio otkaz zbog katastrofa u prvenstvu Grcke..Sa Apoelom zavrsio 4. u Kiparskom prvenstvu..Presao u Aplolon losi rezultati, otkaz opet…Sa Arapima otkaz za 2 meseca..Ja Vam kazem da je ovaj isti kao Stanojevic.. Samo u Srbiji moze biti trener i to ako mu se navlaci…Obojica su defanzivni treneri bez puno smisla za igru i sa puno fudbalskih neznalaca koji mogu samo trcati…Vi ste imali zicer ove sezone..Kad to kazem ne mislim na LS, jebes to, ali da sa trenerom koji je za dvojicu gore pomenutih Murinjo, mogli ste graditi ekipu, dovesti 2,3 pojacanja i sacucati Ivanica i Eraka(nije mu senislo u Rusiju) i to je to. Pa ljudi gledate li vi nekad juzno-americke lige…Pa ja bih svih 22 iz obe bilo koje ekipe doveo ovde. Pa oni zive fudbal njima je to sve…A ovi sfrikanci su lude glave koje gledaju da uzmu vise love kako bi se obezbedili, pri zome su psihicki nestabilni
D

Daj faul

pre 5 meseci

Ali koga briga kako radi u inostranstvu ako Zvezdu vodi dobro… ja navijam za Zvezdu, a ne za Milojevica!
S

Stručnjače

pre 5 meseci

Znači hoćeš da kaže da se i Duljaju navlači zato što nigde drugde nije ništa uradio. Razmisli. Od vremena zlatne Zvezde nijedan trener nije ostvario takve pobede u evropi kao Miloje. A I šumadinac je usput.
s

sasa70

pre 5 meseci

A kada ce da dode SPOSOBNA uprava koja ne trosi 10-tine milion evra svake godine a rezultati MIZERNI???? Kad bi zvezda bila ozbiljan klub onda bi uprava vec DAVNO bila druga. Danasna uprava PRVO gleda SVOJE dzepove i dokle god mogu oni ce da gledaju SVOJE dzepove a ne sta je DOBRO za zvezdu.
I

IQ

pre 5 meseci

😂😂😂😂😂😂🎪🎪🎪🎪🎪🎪🎪🎪🎪🎪🎪🎪🎪🎪🎪🎪🎪😂😂😂😂😂😂.......a TERZA ???
i

igor978

pre 5 meseci

Evropski silu napravio Milojević od Zvezde? E ko se sve danas ne naziva novinarem
с

сармат

pre 5 meseci

више волим милојеву дефанзиву него грофову, станкелину, цокнину, бахарову офанзиву гдје се не зна ни постава, ни ко шта ради, играчи ван својих позиција и сл. Опет пред Владаном је много тежи задатак, мора се ријешити ових што нису за озбиљнији фудбал: Катаи, Родић, Канга, Иванић...ако их ко добро познаје то је он. Неки су већ у годинама, неки дуела не могу добити, слабе су тачке гдје иоле озбиљан тренер лако скаутира Звезду.
M

Manche

pre 5 meseci

Nije fudbal za tebe
T

TERZIĆ OSTAJE U KLUBU?

pre 5 meseci

Opet se samo trener menja? A ko ga je doveo? Ko je najavljivao "srpski Bajern", "najjaču Zvezdu u poslednjih 30 godina"?
M

Mileta Car

pre 5 meseci

Vrijeme je da i Terzic lagano trazi durgi posao, eno mu OFK prvi od sledece godine igra Superligu pa neka tamo dovodi Bahare i Serife
-

- KONKRETNO -

pre 5 meseci

Šta je gospodin kao trener osvojio osim u Srbiji za vreme aktuelne vlasti?
S

Slavuj

pre 5 meseci

Na svakom mjestu osim u Srbiji "supermen " je dobio otkaz. Sada možete očekivati povratak gardista, Gobelje, Savića i ostalih. Čekamo Terzića da kaže kako će sigurno osvojiti titulu, kako će dobrog prognozera Bukarija zvani 04, prodati za 15 milki. Mijatovića zvani ofsajd , bar za 20 milki i kako ćete sa otkazom Baharu i njegovom stručnom štabu zaraditi 5 milki, a Miloje će raditi gratis jer jedino u Srbiji može nešto osvojiti što je dobro za CV kada opet bude išao na egzotični istok ili Kipar. Blago nama a i vama.
A

Ambrozini

pre 5 meseci

Nista nije osvojio, ali je pobedio Liverpula, prolazio le grupu, ah znam i to je namesteno?
k

kizabg

pre 5 meseci

O odgovornosti rukovodstva možemo samo da sanjamo, mada su debelo krivi. Da li zna neko neki klub gde je smenjeno rukovodstvo zbog loših rezultata? Uvek strada trener. Kada Real ili Barsa imaju loše rezultate ne menjaju predsednika, nego trenera. Tako je i sa ovim našim. Neće da odu dok ih ne smeni onaj što ih je doveo
ц

цане

pre 5 meseci

Баш смо у дефициту са домаћим тренерима који би одговорили изазову звезде, најмање болно решење је милојевић...оно што је проблем код њега ови клинци неће играти, а звезда ће бити дефанзивно постављена на 1;0 ...
O

Ojo

pre 5 meseci

Kangu za kapitena
R

Rodjace

pre 5 meseci

Kanga je par godina stariji u odnosu na vreme kada je bio sraf u Milojevoj masineriji, trebaju nam konstantni i jaki igraci u vezi. Kangino bunarenje sinoc mozd prolazi protiv polufudbalera sa druge strane brda, u ozbiljnijem nivou tesko
M

Mislim da je tako bilo

pre 5 meseci

Posaljes avion vlade po trenera platis millionsko obestecenje plus plate i smenis tog istog trenera na polusezoni.Dela govore,dela govore
L

LosiLosi

pre 5 meseci

Ja sam starija generacija gledaobi dzaju,filipovica,kuleta,pizona,muslina,blagojevica,janjanina,repcica,posle piksija,deju,jugu,mihu,stosica itd,itd. I svi ti ugraci bili su majstori fudbala i vodje sa 20 do 23,25 godine zivota. U 28 tek si mogao preko. Ovo sada imas pola tima od 30 i preko i bukvalno polufabrikate Jednostavno mi nemamo igrace i ovde i napolju,misliom iole vrhunske Svi ti i kad odu negde svercuju se sa ostalima u timu mnogo boljima. Kao kad bi Kuzmic npr bio u petorci sa lebronom,jokicem,karijem i doncicem i on bi se slepovao,a ovako sa ovima sto igra ne moze.
G

Gosti

pre 5 meseci

Mnogo su se nesto uzmuvali ovi sa lavora. Jesu nas dobili ali umesto da slave,oni razmisljaju sta sad kad je dosao Miloje,ali Miloje sa ovom ekipom a ne onom sto je imao sa ogranicenim budzetom. Sta je muka..a jos ovi laznjaci navijaci..pa koliko nisko treba da se spustis da se upises kao navijac Zvezde a sve kontra komentarises? Ja se slazem da terza,mrkela treba da odu sto pre ali radujem se Miloju.
P

Premudri

pre 5 meseci

Mislim da je tebi muka...isplači se
D

Da se ne

pre 5 meseci

Svi znači krivi sem uprave? Trener, igrači a uprava savršena? Sram vas bilo bahati i bezobrazni. Vi ste jedini krivci. Uništili ste ligu i fudbal, zato vam se vraća. Tim bez uprave i ičega vas nadigrao u svim segmentima. Samo pretite, lažno obećavate, i destrukcijom razarate. Odlazite
M

Mladić

pre 5 meseci

Odlično,od danas ne pratim ni Zvezdu u fudbalu.Kakav ozbiljan amaterizam,šusteraj. Vratiš čoveka kojeg si oterao juče,istorijski gledano. A taj isti,najureni,brže bolje nazad.Horor,zločin,užas ….debelokožci
D

Daj faul

pre 5 meseci

S tim stavom i ne treba da pratis Zvezdu jer ti zapravo ne volis Zvezdu ti volis samo kad se pobedjuje!
M

Mladić

pre 5 meseci

Ne sokole moj. Volim kad se pošteno odnosiš prema tome što radiš.Kad imaš plan i program,a ne postavljaš i menjaš trenere svakih 6 meseci…Da je barem došao novi trener,novo lice…ovo je sve već vidjeno.Lepo se tale medjusobno,a nisu zaradili za semenke.
R

Rajko car

pre 5 meseci

Najlepsa moguca vest,samo da ne gledamo vise onog hladnokrvnog na klupi.Najbolji moguci trener za Crvenu Zvezdu je Vladan Milojevic,ali najveca stvar bi za Crvenu Zvezdu bila da onaj ko je doveo Bahara,odgovara za svoje poteze i vrati Crvenoj Zvezdi milione u koje se ugradio kroz sve transfere i plate igraca.
p

podesen

pre 5 meseci

Da li ima zvezdasa ovde koji misli da doktor nije konsultovao duha oko otkaza Jevreju .
R

Retro

pre 5 meseci

Dolazi da spasi terzu i ekipu. Kakvo uvlacenje navijacima . Promena trenera kao u kosarci.terzic =covic out!i placeni navijaci
p

podesen

pre 5 meseci

Spasao on i ove iz Arabije,Grcke i Kipra.Pedala svuda a ovde ce da rusi rekorde na prolece.Simo Krunic bi bio prvi sa zvezdom ,pa kad Cokna bio prvi ,ma bice prva i bez trenera.
а

армата

pre 5 meseci

Спасиће је Милоје само ако се ријеши Катаија, Родића, Канге, Иванића, сведе ростер на нормалан број играча. Ову полусезону одлучила је сујета, малограђанштина играча и препотентност управе која треба да одговара за овај фијаско и да објасни како за 4 до 5 година нисмо мрднули од Милојевих успјеха. Не може увјек импровизација, мора систем кога ми очито немамо.
9

985

pre 5 meseci

A sta si ti neki strucnjak sa trenerskom licencom pa se razumes ono baš baš?
k

kiks terze

pre 5 meseci

Sve najbrojano potpisujem.
T

Teeeja

pre 5 meseci

Jasno je da vecina njih nije u formi, ali Ivanica ?? Prvo ti igraci se ne teraju, nego se polako smenjuju mladjim igracima. Kad ih oteras kao sto ih je i Bakar odmah oterao i ubacis novih 5-6 dobijes to da se mucis da pobedis svaku utakmicu i da ti svaka ekipa u superligi da bar po gol...A drugo, zao mi je sto takvi smrad..i poput tebe komentarisu i loze masu, a sve sami strucnjaci.

Miki

pre 5 meseci

Skupi neuspeli Terzićev eksperiment sa Baharom, tokom kojeg je protraćeno vreme i veliki novac je na sreću završen. Milojević je jednom bio uspešan ali biće potrebno jako puno sreće, znanja i napora da se dostignu nekadašnji rezultati u Evropi pa i kod nas. Poželimo mu sreću!
L

Leel

pre 5 meseci

🤣🤣🤣
D

Delija penzioner

pre 5 meseci

Dobro , morala je promena trenera , Bahar se baš pogubio , a i igrači ga buše na ternu (Rodić) , muka je što moramo da mu isplatimo ceo ugovor , ono što mene zanima a verujem i većinu navijača Zvezde , za koju cifru će doći veliki spasitelj Milojević , za koju cifru igraju Rodić , Katai , Mijailović , Kaga , hoće li uprava prodati igrače kao što su Nedeljković , Mijatović , Bukari , da bi tako nadohnadili pare u kasu koje su potrošili , ili će nekim boljim rezonom prodati ove što sede na klupi i neigraju cele godine a primaju platu , a uz njih prodati i igrače koji odavno nisu ono što su bili Kanga , Katai , Rodić , Mijailović , za te pare siguran sam bi igrači iz naše lige , igrali mnogo bolje . NAPRED ZVEZDA
Г

Грдне ране

pre 5 meseci

По мени је ово очајнички потез управе, сви се сјећамо игре под његовим вођством у посљедњој години мандата. Никад није гурао дјецу, и дефанзивно је играо. Ја бих прије Бахара трпио, јер смо успјели направити шансе против Ситија и Лајпцига... Релативно имали смо доста прилка на утакмицама које нису искориштене, а да јесу Бахар би био дигнут у небеса. Мислим само да нисмо имали среће у доста утскмица, стварамо шансе не дајемо голове док противник створи две шансе примимо исто голова
n

neshha

pre 5 meseci

Ali kad neko hoće da ozbiljno priča o fudbalu, i onda broji šanse!!!??? Je l' brojiš i korner? Ne računaju se šanse u rezultat, veruj mi, samo bodovi. E tu je Bahar bio katastrofalna.
н

није лако

pre 5 meseci

бити мандов ових дана,аааа????
D

Daj faul

pre 5 meseci

Nije tebi lako poslednjih 6 godina nesreco…
N

Nemanja8989

pre 5 meseci

Ovaj covek je izvukao Zvezdu iz dubioze u kojoj je bila…Sa polu igracima(Gobeljic,Srnic,Krsticic itd …) je pravio rezultate,zasluzio je da dobije priliku da trenira dobre igrace(a ne da ih pravi kao prethodni put)…Mislim da je ovo odlicno resenje i da ce TITULA SIGURNO OSTATI NA MARAKANI.
G

Gost007

pre 5 meseci

Katastrofa ..bolje da su Bahara onda ostavili..njegov bunker fudbal je negledljiv..da je neki trener imao bi i neke rezultate za ove 4 godine u Evropi..i Kosarka i Fudbal nam je u totalnom haosu🤦🤦🤦
a

arkhan

pre 5 meseci

Dolazi on da nam uvalja novog Zandera, Kanjasa i podeli procenat
r

rodjena

pre 5 meseci

Zar vi mislite da smo svi ama bas svi glupi, pa mi navijaci Partizana znamo da je prvenstvo ovo sva predhodna i buduca odavno odlucena. Dok je duh nist ane brinite , doduse morate malo da dramite da nebi bilo dosadno.
D

Daj faul

pre 5 meseci

Ili preventivno kukate ili sebi unapred stvarate alibi… i da se na kraju desi da budete prvi, onda cete reci kako ni namesteno prvenstvo Zvezda ne moze da osvoji! To su te fraze koje vrtite poslednjih godina, jadni vi, pastorcad…
b

banence

pre 5 meseci

sa gospodinom ste igrali najlosiji fudbal od postojanja...tkz.voz ispred.. secam ga se vrlo dobro
P

Paja Trošak

pre 5 meseci

S obzirom na kontemplativnost i afirmaciju dijapazonske ingerencije aspekta, asocijacije i pistološki relativitet, smatram da to nema svrhe nikakve.
M

Markoczv

pre 5 meseci

Mesecima traje hajka protiv Bahara, ne kažem da nije zaslužio otkaz zbog loših rezultata ali je očigledno da se samo čekalo da ode iz kluba, čovek je bio konkurentan u evropi sa ozbiljnim ekipama nije imao sreće ali smo igrali ofanzivan fudbal. Izgurao je par klinaca koji će doneti 20+m u klub, dok će Milojević vratiti Pavkova i gobelju živi bili pa videli.
T

TP-1

pre 5 meseci

Katastrofa. Ko da nema neko nov,nego se jedni te isti treneri smenjuju. Svi znamo kako je Zvezda igrala sa Milojevicem. Igrala je Evropu,ali to je bila i neka velika sreca. Derbi Zvezda sa njim nije mogla da dobije ni za lek...igra defanzivno i previse. Terzic,Mrkela,Covic,Dozet...mars iz kluba!!!
D

Dejani

pre 5 meseci

Zvezdi i Partizanu su potrebni iskljucivo srpski treneri. Ne razumiju stranci situaciju u klubu i veličinu kluba.. Nemaju stranci taj žar kada vide nas klub.

Goran Zivkovic

pre 5 meseci

Пре свега Барак показаће време да је имао наређења и да већину играча није сам бирао...његов грех је што је одступио од стила игре и играча који су изнели турнир у Русији и Фјорентину...доведени су му лоши играчи у минут до дванаест за којима није било потребе Ђига и Шериф.Хванг је добар и писмен само је требало време да се сачека.Питање је чему Кабић и Дегенек али то је очигледно нека комбинација пре свега.Бахар је у ватру бацио Мијатовића,Недељковића,Кнежевића па и Шљивића што је од генерације Басте и екипе било незамисливо толико клинаца у првом тиму...исрпео је клинце пре свега и то у лиги шампиона пре свега Мијатовића и Недељковића.Одвели су му Ераковића којег је уигравао целе припреме.Погрешио је са пуно ствари али и лопови из управу су овде дебело за..али.Дошао је назад КЛАРК КЕНТ (о Боже какви наслови) који као што сви знамо нигде није успео после Звезде а и да будемо јасни оно што је урадио са Звездом вративши је у Европу није његова заслуга јер је за њега цео посао од скаутинга,тактике,дизања морала играча била заслуга покојног нажалост Милана Косановића Косана тако да ако неко мисли да је ово добро а видим да 90% људи сматра да је грешка што он се враћа.Милојевић је калибар тренера и испод Бахара и Станковића а и младог Милојевића.Да више ту тему Ливерпул архивирана ту утакмицу није добио Милоје већ дан који се поклопи једном у 100 утакмица у ЛШ...Павков ни сам не зна како је дао тај гол јер да зна како је дао играо би сад макар у Француској а не у Арабији или где већ исто тако и Милоје да је стручњак неки и да зна како је победио Ливерпул он би био макар у некој Холандији Белгији али не зна ни сам.... Уз Звезду до смрти наравно али се питам шта ће нама ова болумента играча за 20ак утакмица до краја сезоне.Продали Ераковића под изговором да треба живети од нечег а онда доведу шупље играче који ништа нису допринели већ су нас коштали (Шерифовски промашаји у Берну и Ђигими пенали у ЛШ колко се сећам крив је за два плус пропусти). ШТА РАДИШ ЛОПОВЕ ТЕРЗИЋУ?
r

rnduljo bre

pre 5 meseci

Ne valja ovo nikako za budućnost kluba. Nisam više mlad da čitam i pratim sve u detalj, nemam nerava, imam 47 god i ne mogu da pametujem ovim mladim ljudima koji prate i najmanji delić našeg i evropskog fudbala ali sam dovoljno pratio Miloja da znam da naša velika Zvezda nije nikad igrala taj stil igre, straha i odbrane i mislim da nama treba mlad trener modernih shvatanja kome klub treba dati šansu par godina, po meni bi to trebao biti trener Voždovca Savić, ima moderno shvatanje fudbala koje priliči našoj Zvezdi, silno i moćno.
b

bbrdo

pre 5 meseci

I ja se plasim da ce opet biti dekadentan fudbal i jos gore cinjenica da je ovo trener koji ne daje sansu klincima.
B

Bg

pre 5 meseci

Sve je to ok ali kad ga nazovu sefe povraca mi se
G

Goat

pre 5 meseci

E čuš, Klark Kent. A ne nego vitez Koja, hahaha 😂😂😂😂😂😂😂
N

Nenad1246

pre 5 meseci

Sad čekamo nove Vuliće, Gobeljiće i slične iz Radničkih, Radnika i Subotica da nam budu nosioci u hrkljušu. 1 bod zaostatka i mi menjamo trenera i ako smo odigrali jedan od boljih derbija u zadnjih 7 godina i više nego dobro napadački LŠ, svalu domaću 30+ šuteca al ne mi bi opet klaj klaj na guzove protim maltežana i na gol u gostima protiv finaca i sličnih da se provlačimo. Teraće ga ovi isti što su sad oduševljeni posle prvog poluvremena na proleće. Iskreno se nadam da grešim ali napred se ne ide tako što se vraćaš nazad.
F

Fontana9

pre 5 meseci

Meni je sve ovo ok,sada ocekujem da aktiviraju Dzaju na krilu,Terzu na zadnjeg i Marina u vezi I to je to.Komedija
S

S.T.A.L.K.E.R.

pre 5 meseci

Zvezdina deca što su igrala, igrala su. To im je to. Sad će Terza mnogo lakše da proda Mijatovića jer Miloje ne računa i ne veruje mlađim igračima. Uprava pokušava da nam zamaže oči vraćajući trenera na kojeg su navijači slabi. Ako želimo dobro Zvezdi, bojkot i uprava napolje.
d

dezurn1kr1vac

pre 5 meseci

Pa nema spasa .. kakav crni Klark Kent 🤣🤣 .. Pa njega ste oterali jer ste lose igrali poslednjih godinu dana njegovog mandata .. Nema on te igrace sada kao nekad .. Pola ovih tu njega ne osecaju na nacin kako ga osecaju navijaci zvezde ... Kraso , Djiga , Olajinka, Ndijae , Bukari , Glazer , i ostali njih boli uvo za Miloja .. Prve dve utakmice ako ne budu u startnih 11 eto ti problem 🤷 .. Atmosfera je trula , u svlacionici se prica engleski jezik 😬
Г

Гост

pre 5 meseci

Нек ми неко објасни јер сам ево глуп..доведени су му играчи које он није тражио,јер оне које је тражио нису му играли.Сви знају да су играли они које су му рекли да треба да играју.Доведен је тренер,доведен јер није се само појавио одједном и почео да ради.Сада истог тог тренера отпуштају исти они који су га довели,дали му играче који су по њиховом мишљењу вредни Бајернове поставе.Играчи трпе критике,тренер је добио отказ ево само они који су их довели-доводе другог тренера 😃 па како бре?!
R

Retro

pre 5 meseci

Eee ne secas se ti gde smo bili haha sad ce terzini svedoci da ti lupaju minuse.. sad kad je najteze treba biti uz klub,da pokazemo vernost klubu(terzi)on i vodje rolekse.a klinci kisnu onako
B

Boris iz Beograda

pre 5 meseci

dobro s obziorom da ni do sada.golove davali nismo, neće se tu nešto krucijalno menjati. al nećemo toliko golova primati sigurno
N

Ne

pre 5 meseci

svidja mi se Miloje iz razloga sto je defanzivno orijentisan trener i strah me da mu prva pojacanja ne budu Borjan,Srnic,Gobeljic da rehqbilituje Mikunovica da istri Rodica i ostale stvari,mada mislim da se vise pita ovog puta Terzic je jer voda dosla do guse i on je toga svastan
z

zarkovac78

pre 5 meseci

lepše je zvezda igrala posle miloja i sa delijem i sa milojem drugim, a najlepše sa baharom merilo će uvek biti Evropa i te utakmice. meni se nije svidjalo to sto je zvezda pre 7 dana strepila šta će biti u derbiju, do dva dana pred derbi kad su svi pa i kladze postavljali pitanje koliko će zvezda da napumpa partizan. kao i izjave igrača, motivacija nula, potcenjivanje partizana, izasla zvezda na teren i uteraćemo im gol hahaha....šalu na stranu bahar je bivši i da je pobedio a to je bilo nemoguće....godinama unazad ne volim prvi derbi na jna jer zvezda dolazi sa tabale kao prva ispred partizana uvek su zaostajli pa čak i juče, iks im je odgovarao za mir u kući....ali za mir u drzavi se pita predsednik drzave...ionako ga crno bele grupe navijača prozivaju i "vredjaju" po utakmicama a vamo nose i lupaju bubnjeve na njegovim mitinzima... gde su grobari na protestu npr kao grupa da se pokazu protiv Vučića!? hahahaha čovek ih zadovolji pobedom u derbiju, a oni će dzaba sinovci moji sinovci...da je zvezda pobedila bilo po Vučiću odmah što je derbi pomeren i kako je namešten itd.... u basketu im upumpao 20miliona eura oni ga kao "vredjaju" dizu mu rejting samo ali se njihovi sipatizeri lože i primaju na to... nego dosta politike, i mešanja drzave u fudbal neka najbolji na terenu uzme titulu samo... a za ove prve derbije na jna gde dolazi 1x, zaoitajte se grobari koliko i kako vaš klub vraća zvezdi...sportski pozdrav filijalo...
G

Gaci

pre 5 meseci

Ovaj Klark Kent je pročitan.😂😂 Moglo je i bolje..
S

Sladjann

pre 5 meseci

Došao Izraelac da nas on uči fudbalu,još nije dorastao zvezdi,...treba iz kluba oterati i marina koji dovodio mnogo propaliteta!!!!a najboljeg igrača Pešića oterao,jer moraju njegovi igrati....
S

Stefoo

pre 5 meseci

Dok je Nebojsa bio prvi pomocnik Dejanu, Zvezda je igrala najbolji fudbal... Preko 100 bodova u ligi, prolece u Evropi, prosetali smo se kroz grupu, malo je falilo da izbacimo Milan... Mislim da su on i Miloje dobitna kombinacija. Gospodo zelim vam jos mnogo pobeda trofeja i uspeha, svaki pravi ciganin vam to zeli! Srecno i samo napred!!! ZVEZDA IZNAD SVEGA!
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD,.,.

pre 5 meseci

Nije predmet duskusije Milojević ,i ne sme da bude, ne treba da nasedamo na Terzićeve podvale i ponoćne akrobacije. Terzić da objasni zašto je i kako spiskao milione evra na trenera Bahara I nhegovu svitu i pre par meseci ga dizao u nebesa , i kako je izvadio iz Zvezdine kase 10 miliona evra pislednji dan prelaznog roka za Šerifa, Đigu i Hvanga ,,,, i sve to da bi se pobedio Radnik,Radnički iz Niša ,Spartak, Napredak.... Da ponovi sve izjave od pre par meseci , I DA KAŽE : GDE SU PARE !!!!!! GDE SU PARE !!!!!! KOLIKO SADA ZVEZDA DUGUJE ????????????? PRODAT JE ERAKOVIĆ A KAO ZAMENA DOVEDEN RAGA SA VAŠARA U DOBANOVCIMA ĐIGA !!!!!!!! PLATIO JE RAGU ŠERIFA 4.000.000,00 EVRA, TA KIGA DŽAMBASI BA ŠABAČKOM VAŠARU BE BI DALI NI 400 EVRA. TERZIĆU NAPOLJE IZ ZVEZDE ,TI, MRKELA, ONA VAŠKA MARIN,,,,VI STE LEPRA NA LICU ZVEZDE ,,,, ZVEZDAŠI , KRIVI STE SVI KOJI STE ĆUTALI JAO MULE SVE OVE GODINE DOK STE GLEDALI VIŠEGODIŠNJU PLJAČKU ZVEZDE I PONIŽENJE KLUBA.
S

Srbobratele

pre 5 meseci

Lako je biti sampion kada imas devolviran Partizan, a i takav ne mozete da dobijete. Sramota kako se bacaju pare
M

Ma ajde

pre 5 meseci

Zna se kako se Zvezda spašava i ko je spašava a to sigurno nije "Klark Kent". Prosto neverovatno šta sve rade i opet izgube. Biraju predsednika FSS, biraju (jer je njihov) pa menjaju (jer nije dosuđen korner za dotičnu) za drugog njihovog, predsednika sudijske komisije, tri puta menjaju termin derbija, imaju neograničene državne resurse i opet ćorak.
L

Ludi Milojko 1

pre 5 meseci

Ne pročitah lepše vesti.
T

Trenercina

pre 5 meseci

Normalno je da su ocekivanja bila velika jer je sve bilo prepumpano jos na priprema.Napravila se prica kao da cemo u polufinale lige sampiona.A prodali smo najboljeg odbrambenog igraca tri dana pred pocetak sezone.Pet meseci smo se nadali krstenom beku ,zadnjem veznom i spicu.Nista se nije desilo osim sto su silom prilika Zvezdina deca Nedeljkovic i Mijatovic isplivali na tim pozicijama jer drugog resenja nije bilo.Hteli smo cudo sa Mijailovicem i Rodicem a na spicu smo poslednji dan doveli Endiaja koji je dao dva gola na 25 utakmica.Sreca nam je mnogo puta okrenula ledja ove jeseni jer je nismo ni zasluzili.Da je Kataji dao zicer u 96 min bilo bi 2-2 i mi bi bili jesenji prvaci i verovatno bi Bahar ostao a nama bi servirali pricu kako je sezona bila solidna i iskorak napred.Ko zna zasto je ovo dobro ali i dalje smatram da Zvezda mora da napAli napravi veliki rez kad je u pitanju igracki kadar.Ali ne da proda Mijatovica i Bukarija nego desetine igraca koji nicemu ne sluze.I da dovede ono sto joj treba na kljucnim pozicijama gde je ogroman deficit.
V

Voja-Bg

pre 5 meseci

A Terza Magija, koji je sve doveo i Bahara i ove vrhunske igrače, koji nam prodaje priču da je ovo najbolja Zvezda Posle Barija, a dug kažu dobro upućeni je već preko 150 miliona eura. Široko Madjijo gradi po Beogradu bolje ti tu ide nego u fudbalu. Ovi siromasi iz Partizana da nas pobede sramota.
p

pitam se

pre 5 meseci

Iz kojih rupa su izmizeli ovi mrzitelji a verovatno ljubitelji Duljaja?
D

Delija005

pre 5 meseci

Nakon smene Bahara Terzić i uprava više nemaju moju podršku kao navijača. Razočaran sam i delijama jer nisu bili pametni da podrže trenera i izguraju priču do kraja.
k

kojotski

pre 5 meseci

Šteta što Barak Obama nije ostao duže, jer bi Partizan imao više šanse za titulu. Lik vodio treninge iz kancelarije, ipak je on menadžer, a ne obična trenerčina. U svakom slučaju, najlakše zarađene pare ikad.
G

GostKg

pre 5 meseci

Radujete se povratku Milokevica u klub, a zaboravljate tj necete da priznate sebi da smo previse srece imali u njegovim prolascima po Evropi. Koga smo to pobedili, mozda Kopenhagen ili Salcburg... Jedna srecna pobeda protiv Liverpula i odmah je dignut u nebesa. Velika greska smenjivati Bahara posle samo 6 meseci na klupi. A nikada bolje nismo izgledali u Evropi. I sada naravno zaboravite na Nedeljkovica, Mijatovica i ostale klince, igrace samo jedan zbog bonus pravila i to je to.
Z

Zaim

pre 5 meseci

Vracamo kolo unazad,bravo Terzo.Spasio se sebe i kliku oko sebe.Idemo sad prvi u ligi,pa kvalifikacije prodjemo krug,pa nas nakantaju sa 5,6 komada pa nizi rang i tu krug i kraj.Tako bacimo jos dve tri godine i svi zadovoljni,bravo jos jednom.
d

d. g.

pre 5 meseci

Bitno je da je Terzić sačuvao fotelju. Bahar je kriv za sve promašene transfere. Sam je sebe doveo u Zvezdu. On je prodao Erakovića i Azarova. Terzić je to uradio da spase sebe. Uskoro će on biti finansijski jači od Zvezde.
M

MANOL0

pre 5 meseci

Hvala kataiu za promasaj. Hvala rodicu za penal i ofsajd .Hvala vladanu sto je prihvatio. Interesuje me koliku ce slobodu miloje imati u sastavljanju tima jer se mora prodati zbog velikih rashoda dosta igraca. Imace vremena da odradi pripreme i upozna se sa igracima.Uzece titulu. I onda ono sto me najvise brine u smislu kadra kojeg imamo sada i onoga kojeg cemo imati na pripremama i kvalifikacijama za evropu.Letnja prodaja igraca. Evropsko prvenstvo nam zbog toga ne ide na ruku.
G

Gostyyy

pre 5 meseci

I sta smo sad napravili? Meni je neverovatno koliko je masa glupa, i koliko je nasa uprava spremna da slusa tu masu, iako je ta masa uglavnom protiv uprave, i sta god ovi uradili to nece da se promeni. Prvo je ta masa oterala Miloja jer "igra defanzivan fudbal", pa je onda oterala i Stankovica, pa i drugog Miloja koji je u nehumanim uslovima rada uzeo duplu krunu bez poraza, i svim srcem prigrlila Bahara od prve sekunde kad se pojavila informacija da moze da dodje. Onda je ta masa oterala Pesica koji bi u Baharovom sistemu bio savrsen. I na kraju, ta ista masa zdusno krene i otera i Bahara, jer eto, rezultati nisu dobri. I slazem se, ima tu mnogo toga sto i ja mislim da Bahar mora da radi bolje, ali mi smo na polusezoni bod iza Partizana, i igrali smo jako dobro u LS, iako rezultati nisu bili u skladu skladu sa ocekivanjima. Sto opet delimicno mozemo da krivimo Bahara, a delimicno i same igrace jer sijaset sansi nisu iskoristili. I umesto da pustimo Bahara sad kad se polako privikava na ligu i sve, da izgura sezonu, da se uradi doselekcija ekipe, mi ga opet menjamo i vracamo Miloja, koji igra sasvim drugaciju igru, gde cemo da rasprodamo sve sto moze sad u januaru i da krenemo iz pocetka. Glupost nad glupostima. Ali, slusacemo masu, jer masa ovde najbolje" odluke donosi, videli smo to pre neki "dan na izborima.
N

Nenad1246

pre 5 meseci

Populistički pogrešan potez. Kao i forsiranje Kataia, Rodića i formacije koju trener ne želi da igra sve zarad mira u komentarima i polusveta po kladionicama. Bahar je znao šta radi ali onda mu je neko prodao najbolje defanzivce.
M

Mhm

pre 5 meseci

Kakav Klark Kent, Terziću odlazi!!!?
а

а Терзина

pre 5 meseci

одговорност???
O

Objektivac

pre 5 meseci

Još Makabi večeras da pobedi i gospodja je namirena za celu nedelju
M

Ma nema sta

pre 5 meseci

ovaj gad je mnogo los covek. objavite ovo. Da se zna
Г

Гос'

pre 5 meseci

Коначно лијепе вијести. Добро дошао назад, шефе!
B

Bravo!!!

pre 5 meseci

Ponizeni ste!!!
R

Repac grizojajac Plandište

pre 5 meseci

Od toga sam se najviše plašio! Ako dođe ovaj autsajder za trenera, opet ćemo igrati bez napada, sa zglobnim autobusom u odbrani, bez brzine i bez borbenosti, sa starim igračima, kao i bez naših mladih igrača! Drugorazredni Afrikanci će biti u prednosti! Zvezdi se crna budućnost piše! Ako zaista dođe ovaj autsajder, Zvezdu neću više doživljavati kao ozbiljan klub!
B

Banjaluka rs bih

pre 5 meseci

Spasa nema nece ga ni biti dok su krimosi na čelu kluba, saveza...
M

MK

pre 5 meseci

......bravo......isti slucaj je i sa Partizanom
D

Djape NBG

pre 5 meseci

Ako dođe za trenera Zvezde ovaj totalni gubitnik, koji je za 4 godine trenerske karijere u Grčkoj, Kipru i S. Arabiji, doživeom pet smenjivanja, onda neka totalno svi mladi igrači Zvezde odu iz kluba, jer nikada neće dobiti šansu! Podrška za Vidića!
G

GostPa

pre 5 meseci

Milojevi uspesi: 12 puta bez eliminacije u kvalifikacijama za evropska takmičenja, pobede protiv Liverpula i Olimpijakosa u Ligi šampiona, 2 pobede protiv Kelna u Ligi Evrope, nerešeno protiv Napolija u Ligi šampiona, nerešeno protiv Arsenala u Ligi Evrope. Neuspesi: ubedljivi porazi od PSŽ, Bajerna i Totenhema. Rezultati ispod očekivanja u derbiju (1 pobeda, 1 poraz i ostalo nerešeno, igra bez dominacije, često podređena uloga). Najznačajniji uspeh: postavljanje Zvezde na noge i utemeljenje u takmičenja UEFA. Ono što brine jeste to što je sve rezultate pravio sa igračima osrednjeg kvaliteta, ali koji su bili ratnici. Jedan Ivanić (verovatno naš najbolji igrač, bolji od Hvanga u smislu asistencija i golova) mu je sedeo na tribinama, jer Milojević nije umeo da ga uklopi u tim. Odličan motivator. Sve u svemu, prinudno rešenje. Rezultati van Srbije su manje važni, jer se Zvezda vodi srcem. Sa druge strane, populistički potez da se neko dodvori navijačima. Nadamo se najboljem. Žalosno je što smo dali Izraelcu šansu da vodi tim u Ligi šampiona. Ništa lošije rezultate ove godine ne bi imali Grof, Cokna i Supermen. Sportski pozdrav!
L

Ludilo mozga

pre 5 meseci

Evo ga sad ovaj, coach without roming.
e

ej bre

pre 5 meseci

Ko su ovi botovi sto dolaze posle katastrofe posle bahara da pisu lose o Milojeviću, Jel su ti sto su sve vreme pisali kako je Bahar dobar kako vas bre nije sramota?
Z

Zvezdas onaj stari

pre 5 meseci

Ahaha napravio evropsku silu koja je primila od Bajerna i Totenhema 18 golova a dala 0! Covek je posle trenurao nikog bitnog a donece nam nista novo. Ovog puta nece imati srecu 100%! E moji glupi Zvezdasi adresa je uprava ali Sever uvek nepogresivo izavere pogresnu stranu. Zvezdi treba strpljenje da se napravi sistem za gledljivi fudbal, sa laznim Supermenom ce biti odvratna repriza. E da, tako i u kosarci svi su krivi osim Covica. Fujjjj
N

NEBOJSA76

pre 5 meseci

JE LI TO ONU EVROPSKU SILU KOJA JE GUBILA OD PSZ A 6 1 TJ UKUPNIM REZULTATOM 10 1...
j

jbg

pre 5 meseci

Da Lalat ne požuri sa potpisom za Spartak....
U

Ujka Zitko

pre 5 meseci

Ajmo Duljaj,ko Savo Milosevic 2018.god.Da odneses trofej kupa sa Marakane,a klark kent da opet bude bacen u rebus!😂😂😂😂
N

Nenad1246

pre 5 meseci

Velika greška i korak nazad. Derbi je izgubljen jer je izvedena populistička postava sa Kataiem, Mijatovićem, Rodićem, Dragovićem, Mijailovićem. Niko od nabrojanih nije ima šta da traži na terenu pogotovo ovi matorci koji su relikti prošlosti. Mijatović dečko je bio i ok ali bi imao daleko bolji efekat uz Šerifa na terenu i daleko više prostora. Lepo kaže ona " Ko igra za raju i zanemaruje taktiku završiće karijeru u nižerazrednom Vratniku". Mi smo to uradili jer je važnije šta misle ovi što serendaju po portalima i polusvet iz kladionica nego sistem i plan.
S

Srbija 1999

pre 5 meseci

A ko je postavio te igrace da igraju naucnik, pa taj Bahar neznalica.
G

Gost300

pre 5 meseci

Sa Milojem smo tukli Liverpul,a sa ovim nas busi ko stigne,nismo mogli ni Jang Bojs u Beogradu pobijediti i to jedva i bod...Za mene najbolje moguce resenje 💪
G

Gost500000

pre 5 meseci

Koji si bio na tabeli u ligi šampiona te godine kad si "tukao liverpul"?
M

Mrvabadaja

pre 5 meseci

Hvala bogu neka dobra best u srbiji 🤣 Dobro nam disao
B

Brzo zaboravljate...

pre 5 meseci

Brzo zaboravljamo kako je Zvezda igrala lose poslednnih godinu dana Milojevicevog mandata i koliko ga je ljudi teralo iz Zvezde... mislimo samo na Liverpul i na Evropske uspehe,a zaboravljamo da ni sa njim nismo nesto dobijali derbije... fizicka sprema igraca,itd ... takodje od odlaska iz Zvezde a to ima vec 4 godine,sta je Miloje konkretno napravio i gde je napredovao u karijeri? Mislim da je ovo potez ocajnika,da je ovo potez Terzica i bolumente da se sakrije iza Miloja i da svu krivicu stavi iskljucivo na ovog nesretnog Izraelca koji je ocigledno posle pocetnih mesec ,dva se totalno izgubio u svakom smislu u Zvezdi...
s

serMudro

pre 5 meseci

Tako je grobaru,sećamo se...fizički su toliko očajni bili pod Vladanom Milojevićem da su svaku utakmicu u evropi trčali minimum kao protivnik i više,a u domaćem prvenstvu toliko loši da kad je odlazio na polusezoni je već imao osiguranu titulu u vidu bodovne razlike u odnosu na drugog....kako da se ne sećamo...drhtite crno beli miševi,jer ova dvojica koja dolaze znaju šta je Crvena Zvezda i oni će vam produžiti agoniju na minimum još ovoliko koliko već patite...

Bojank91

pre 5 meseci

Možda je Vladan prelazno rešenje do leta, to bi imalo više smisla ali kao što zadnja rečenica kaže on sad ima mnogo kvalitetnije igrače na raspolaganju
#

#p

pre 5 meseci

Sve je to tačno, ali očigledno zaboravljamo i tim koji je Milojević imao.
e

ej bre

pre 5 meseci

hvala bogu pa vas niko nista ne pita...
n

nema sta

pre 5 meseci

Ti si verovatno ljubitelj Baraka Bahara cim tako pises o Vladanu
n

nema sta

pre 5 meseci

zaradio si sendvic
F

Fabri

pre 5 meseci

Pravo u centar
v

v1ad

pre 5 meseci

Isto zaboravljamo i da je Zvezda odlicno igrala u njegovoj prvoj sezoni, ukljucujuci tu i Evropu (Arsenal, Keln i Bate) i da je dvaput prosao u LS PO jace ekipe. Zaboravljamo, sa druge strane, da ni on nije imao nekih uspeha protiv Partizana i da je gubio 5-6:0 u Evropi na nasem stadionu. Mnogo toga zaboravljamo. Na papiru ovo je jaca ekipa od one koju je on ostavio, mene zanima sta ce prvo promeniti. Ne verujem da ce menjati formaciju, i on je igrao 4-2-3-1 redovno niti da ce previse menjati u sastavu. Vise ocekujem da se promeni stav igraca i da dobiju neke drugacije zadatke. Sastav koji ocekujem: Glazer (do povratka Borjana) - Rodic (do dolaska Vagnera), Dragovic, Spajic, Nedeljkovic - Mijailovic (mada mozda ovde vrati Stamenica ili cak od polusezone rehabilituje Adoa), Hvang - Katai, Ivanic, Bukari - Mijatovic. Dakle, nema tu nesto puno izmena, sigurno nece da menja Hvanga za Kangu ili Djigom Spajica ili Nedajemom Mijatovica.
R

Ris

pre 5 meseci

Bravo za kom! U zadnjih godinu dana mandata pobeda protiv Olimpijakosa i to je to. Dva poraza u zadnja dva derbija bez šuta u okvir gola. Prolazak protiv Kopenhagena i JB bez pobede u 90 min. Igra 0 i brdo sreće.
Z

Zvezda 91

pre 5 meseci

Bahar je najveca prevara od trenera, najveca greska u istoriji kluba ! Miloje i ako nista ne uradi ima svoju istoriju u klubu a uradi ce sigurno. Samo Zvezdas moze da trenira Zvezdu !

MILAN1989

pre 5 meseci

А ти брзо заборављаш да је тада имао Вукановића, Срнића, Гобељића, Жандера, Кањаса, Чаушића и ко зна кога све.
O

Opet

pre 5 meseci

Ciganska propaganda na sva zvona, kao da je došao Gvardiola ili Klop. Imaće uspeha koliko AV odredi u ovoj nesrećnoj Srbiji sve do 2027.godine i novih izbora.
m

miki34

pre 5 meseci

bla bla bla... koliki je miloje imao budzet koliki bahar? koga bi ti doveo... covek sa kanta timom godinama igrao evropu, sto nam je pre njega bila misaona imenica, i opet ne valja... cudni smo mi srbi, zato ovako i prolazimo... uspeh nikome ne prastamo...
b

banence

pre 5 meseci

KOJE BRE USPEHE U EVROPI .GOL RAZLIKA VAM JE BILA 3 24..NAJGORA EKIPA U GRUPI..U SAMPIONATU STE IGRALI SVE NAMESTENE TEKME I GURALI SU VAS..NAJDEKADENTNIJI FUDBAL STE KOD NJEGA IGRALI..KOMPOZICIJA ISPRED GOLA STALNO..GDE GOD JE OTISAO POSLE VAS DOBIO OTKAZ..STO SE MENE TICE PUN POGODAK ZA GROBARE..KOJI CE NADAM SE DONEKLE SREDITI KLUB UKOLIKO JE TO U OVIM USLOVIMA MOGUCE I KUPITI POSTENOG BEKA UMESTO ONOG ANTICA...A I POZDRAVITI SE SA 6DO 7 FUDBALERA KOJI.A TU NIJE MESTO...MILOJE JE IDEALAN ZA GROBARE..
s

sale brat

pre 5 meseci

ovo ce imati smisla jedino ako se najuri Lex Lutor Magija sa cela kluba sa sve mrkelom toliko promasaja ovih godina koje su se pokrile titulama u slabom prvenstvi dosta je vise
P

Pdk

pre 5 meseci

Djurovski za trenera...jedino nas je on ispostovao uvek.
l

liga sampiona

pre 5 meseci

Imas 1 bod manje od vecitog rivala. Izgubis jedan derbi i odmah ide spasavanje. kakva smo mi amaterska drzava u svakom smislu. Ovaj Darjan kad smo gubili 5:0 i 6:0 u ligi sampiona nije pricao o spasavanju. Ko je mislio da protiv Lajpciga i Sitija mozemo bolje, taj nema pojma o zivotu. Moglo se protiv Bojsa, ali Darjan i ekipica mesecima stvaraju sliku kao da smo ispali od Petah tikve.
J

Jeste ali

pre 5 meseci

Sve to stoji ali nije samo to u pitanju. Gledaj kakava je igra, i što je najgore atmosfera. Individualno smo jaki ali nešto ne štima očigledno.
T

Takticar

pre 5 meseci

Nije Darjan posle Fiorentine pumpao pricu da smo novi Bajern nego gospodin predsednik.Posle cijih izjava da smo daleko iznad svih je poceo strmoglavi pad ekipe.
B

Bon.Jovi_985

pre 5 meseci

Baš tako , ljud zaboravljaju teniske poraze Vladana u Evropi, pamti se samo Liverpul. Imamo bod manje, a svi znamo koliko su prijateljskih utakmica imali franjevci. Mi smo juče napravil više šandi na JNA nego u prethodnih 5 godina zajedno. Ko gura tog Rodića godinams unazad, čija je to kombinacija? Dva mlada i dobra beka su oterali kako bi on morao da igra, jer nemaš izmenu.
V

Volim fucu

pre 5 meseci

Populistički podez da bi se ulizali navijačima. Inace sa sportske strane ne dobijamo nista posebno, naročito mladi igrači.
P

Pdk

pre 5 meseci

Upravo, gresku su napravili sa Coknom hteli da rizikuju sa Baharom. I opet iz greske u gresku. Volimo mi svi Miloja, ali nam nista nece doneti. A Nedeljkovic, Knezevic, Lucic, Mijatovic...njima ce najgore da bude.
B

Bon.Jovi_985

pre 5 meseci

Mladi mogu na tribine, ovaj ih ubaciti neće sigurno. Kad ne udjemo u LŠ dogodine onda će ovaj sa poternice da kaže kako moramo da guramo svoju decu da bi imali šta da prodajemo i tako u krug.
O

Ojsa

pre 5 meseci

Iskreno nikad u zivotu nikad bio ovako razocaran sto se tice dva najpopularnija sporta (fudbal i kosarka),osecanja su mi bukvalno na nuli jer ne znam sta drugo da osecam.
c

crnobelafamilija

pre 5 meseci

Ne bih da te plasim, ali ovo je samo pocetak, jer mi ne planiramo da stanemo!
Ј

Јосиф

pre 5 meseci

Исто брате! Дан када звезда игра кошарку и фудбал за, мене је празник, на послу бре идем пун елана, ове јесени се осечам као говно!

dusanpetkovic76@yahoo.com

pre 5 meseci

@crnobelafamilija, znamo i zbog čega je taj slogan, kao i što Srbija ne sme da stane.
@

@crnobelafamilija

pre 5 meseci

Играли сте бункер, имали пенал и дали гол из једине озбиљније шансе. Звезди поништена 2 гола, због офсајда, али исто тако је могло да се деси да не буде. Притом нисмо имали среће, промашено 4-5 стопостотних шанси. На Маракани немате шта да тражите, дупла круна остаје код куће. Бићете опет трећи 100%.
M

Miloje najveci gospodin

pre 5 meseci

Šefe, dobrodosao kuci!
S

Saša_PFC

pre 5 meseci

Radujete se dolasku trenera koji gde god da je radio...dobio je nogu zbog losih rezultata.Nemojte da zaboravite da vam je Miloje usao u istoriju kluba sa najtezim porazima u istoriji kluba..
@

@sasa

pre 5 meseci

Vidis prijatelje. Jutros se probudim a ono oteklo medjunozje kad ono zabole me sto trabunjas sa aspekta tvog jugoslovenskog kluba. Pokrijte se bre usima cela utakmica spasavaj se ko moze. Bunkerica. Vasa sreca sto je ovih par kretena dovela trenera koga opravdano proganja pogibija njegovog naroda. Razjuriti ovu buljumentu stranaca. Daj boze da se to moze uvaliti i sacuvati klince. Ne moze se igrati ovakav fudbal na izvolte. Ozbiljne ekipe imaju zakljucanu odbranu i tri brza napadaca. Videli smo kakvu pas igru ima Siti. Vratiti Borjana. Ako Ivanic ostane zadnji vezni sa Stamenicem. Ako je moguce potpisati Joveljica , on i Miladinovic u spicu. Nikako ne prodavati Mitrovica, Lucica, Sljivica, Nedeljkovica, Knezevica. Miloje mora postaviti kriterijume visoke kondicione i trkacke ekipe. Kad dovoljno trce i igraju zaboravljenu pas igru imace rezultate. Ozbiljne ekipe ne igraju samo po bokovima.
m

milebg33

pre 5 meseci

@ pfc zato se vama us...o u zivot... zato mrzite i terzu i covica i sve vezano za zvezdu u poslednjih 7 godina...
S

Seoci

pre 5 meseci

Otišao, da bi se ponovo vratio.
N

Nezvani gost

pre 5 meseci

Svi mladi, talentovani igrači mogu odmah da pakuju kofere iz Zvezde, sa Milojem nam stiže nova tura cepanica poput Srnića, Gobelje, Pešića. Osvojićemo ligu, puniće nas po 7 0 u Evropi. Hvala, ali ne hvala. Bolje Robi nego Kent, iako su obojica naše legende.
s

serMudro

pre 5 meseci

tako je,braća Ilić,Račić...su lansirani u eri Nikolića Elmera ? Šta se nakotilo miševa,pa našli da drhte i sikću na Zvezdinim vestima...
G

Gostgost

pre 5 meseci

Bolje Robi koji je veciti luzer, svuda oteran zbog losih rezultata, ispadao iz lige, i slicno. Neka hvala. On je cak i od Lalatovica gora opcija.
x

x112

pre 5 meseci

Jesi siguran da cete osvojiti ligu?
d

drax

pre 5 meseci

ehhh, da nam je Pešić bio zadnjih par meseci...???
d

ds se prekrstim

pre 5 meseci

Odakle izviru ovi lazni navijaci zvezde? kada vam milojevic smeta ej
M

Milke BBRS

pre 5 meseci

To nisu navijaci. To su likovi koji stadion videli nisu. Samo tastatura.
B

Bl rs bih

pre 5 meseci

Evo meni ne smeta ali smatram da je to samo guranje problema pod tepih. Ne pricamo o glavnom problemu.
B

Bon.Jovi_985

pre 5 meseci

za razliku od vas "pravih" mi pamtimo osim Liverpula i totalno gaženje našeg kluba u drugoj sezoni LŠ, rekordnih poraza za koje je taj Klark Kent rekao da je naša realnost. Ovde su Bahara smenjivali već posle peve utakmice a niko nas nije natrpao i svuda smo bili konkurentni vei deo meča. Ko to ne vid ili je slep ili ne voli ZvezduTaj mentalitet je trebao da ostavi ispred stadiona. Sećamo se i igre na nivou beogradske zone sa duplim bunkerom i mučenjem lopte dok neko ne padne oko šestaesterca ili kornera. Tih godina ne navlačilo na obe strane da je svim normalnim ljudima bilo mučno da to uopšte prati. A da u Humskoj muk, a na Marakani 0:0 i nadamo se nekom kiksu partizana.
d

delijabg2

pre 5 meseci

Iskreno i ja sam u soku...ne valja miloje koji nas je uveo u evropu posle 10 godina??? dva puta od prvog kola plasirao u ls, jednom u le... uopste se zapitam da libsu to uopste nasi navijaci ili grobari koji nasem klubu ne zele nista dobro.
x

xdxdxx

pre 5 meseci

ovi menjaju trenere cesce nego donji ves
h

honi

pre 5 meseci

bahar dobar trener niste mu dali vremena
D

Ducca

pre 5 meseci

Koje vreme više! Znao je zimus da dolazi imao vremena bar da upozna nasu ligu. Igru mu svi procitali. Peimaju golove kao početnici, decembar mesec on nema prvu postavu i uigran tim.Dosta više!
D

Dejani

pre 5 meseci

Zvezda je klub u kojem nemaš puno vremena. Ako ne uzmeš titulu onda ništa si izgubio sve..
B

Boban1

pre 5 meseci

Ma niko ne može biti gori od ovoga sto je otišao. Puna podrška Miloji i da malo procisti igrački kadar. Jedina mu je zamerka sto malo forsira mlade.
G

Gostgost

pre 5 meseci

O, moze, veruj mi
S

Sta kazes

pre 5 meseci

Da procisti kadar ? Pa u njegovo vreme taj kada je krenuo da se puni. Dovesce neke matorce, i krenuce murinjo taktika.... Otpustili smo trenera kao da nam partizan bezi 10 bodova a ne jedan bod. I ko da je ovo prvi derbi koji smo izgubili.... Sramotno ponasanje Terzica i ultrakopa.... Ponasaju se kao da je zvezda u njihovom vlasnistvu... Svi cete vi u prdekanu kao Sojic!!!! Ne gine vam skela....
B

Boki333

pre 5 meseci

Ne vidim zasto se ne bi radovali jednom treneru koji itekako zna igrati na rezultat. Sto nama u evropskim utakmica je itekako bilo potrebno. Postavio bih vam svima pitanje, da li ste vise voljeli Cokninih 1:0 u dosadnom derbiju ili ovih 2:1 uz sijaset promasenih prilika. Moje misljenje je da ce V. Milojevic znati da iskoristi brzinu koju ima krilima, takodje moje misljenje je da bi Kraso mogao da igra jako dobar fudbal, jer samo slijepac ne vidi da je poslije Ivanica tehnicki najbolji igrac Zvezde. Ovaj Milojevic sad ima mnogo kvalitetnije igrace od igraca kojih je imao onda. S tim da mu u svakom slucaju fali lijevi bek , jer je ocigledno da Rodic to vise nije na ozb nivou.
N

Nenad1246

pre 5 meseci

Na rezultat? 5 0, 6 0... sjajan rezultat. Napravilo smo grešku. To jest Bahar je napravio grešku jer je izveo cepanice po želji komentatora,a ne najbolje što ima i što je promenio taktiku sa četiri pozadi,a nemaš bekove. Svi oni za kojkma se kukalo što nisu na terenu bili su i ispali najobičnije cepanice.
1

1/1

pre 5 meseci

Nigde veze.... Gde je bio Ivanic za vreme Vladana Milojevica??? Mirko je tek kod Stankovica zaigrao i pokazao sta zna. Sad da se polako mladji od 27 godina presele na tribine i da se ocekuju transferi fudbalskih magova sa Kipra
i

ick

pre 5 meseci

Pa zato što je taj isti Milojević najuren iz Zvezde, jer igra na rezultat, a Zvezda treba da igra na gol više, tako tada rekoše stručnjaci, koje vidim i dan danas nije sramota šta rade sa našom Zvezdom. Ja Zvezdu volim i da je poslednja na tabeli u beton ligi, ali dok je ovakvi ljudi vode neću je gledati... Ali neki ljudi žive od Zvezde, a mi neki živimo za Crvenu Zvezdu!!!!
g

gostionicarka

pre 5 meseci

Kada kazes za Krasoa. Treba da razmislis samo kako je Ivanic potkovan i kako je igrao kod Milojevica. I samo ce ti se kazati
S

Samo pitam

pre 5 meseci

Jel to onaj što su ga školovali Bata Mirković i Savo Milošević u derbijima?
Č

Čičak traka

pre 5 meseci

Klasično zamazivanje očiju. Kao Partizanovac, meni ni iz džepa ni u džep. Ali je istina da je Zvezda u Evropi počela da igra vrlo konkurentno protiv velikih ala, izostali su bodovi ali nisu i golovi mada ih je moralo biti više i to je dovelo do ovog danas. Nešto je poremetilo ''mir u kući'' nakon dobrog starta u prvenstvu i pred samu LŠ i tu treba tražiti problem. Po meni, Milojević je korak unazad.
B

Bon.Jovi_985

pre 5 meseci

Druže pola ovih što smenjuju Bahara od kad je došao veze nemaju fudbalom. Godinama unazad u Evropu kući pun stadion, kafići puni, a u goste kad idemo 70% ljudi ne gleda više od 30 minuta. Problem je ovde taj seljački mentalitet da je najbitnije ko je prvi u selu a videli smo gde smo u gradu. Beda od fudbala, dekadentna igra svih ostalih timova. Svi su nam takvi treneri , evo i Duljaj. Povede 1:0 u Pazaru i 70 minuta bunker, pa jel to igra za partizan, jel se tako radjaju igrači. 20 godina ko povede u derbiju automatski parkira autobus, to je naš mentalni sklop.
H

Hahahaha...

pre 5 meseci

Sramota je šta neki pišu ovde! Da je ovaj čovek gubio po 5:0, 6:0...A zaboravljaju da je izbacivao Kopenhagen, Jang Bojs, Spartu Prag, Krasnodar, Salcburg...Sa igračima poput Srnića, Gobeljića, Milunovića, Degeneka, Dušana Jovančića, Nemanje Milića...itd...itd... Hvala njemu što se vratio...I srećno!
9

95

pre 5 meseci

Да брате али заборавио си да је то све скоро било на срећу, Краснодару нису признали чист гол, ови испали на лутрију тј на пенале итд… по мени Милоја је доста кењало као и против Ливерпула Павков није знао шта ће са лоптом па распалио по њој… Он није могао прошле године са Апоелом да узме титулу а био је први пред плејоф, да не причам о Аполону и у другим клубовима, свуда су га отерали само може у Звезди да буде тренер!
N

Nenad1246

pre 5 meseci

Keasnodar je i dao gol,a lopta bila izašla. Tako da.
H

Hvahvahva

pre 5 meseci

Citam neke komentare i prosto se pitam da li neki ljudi imaju malo obraza, i da li oni pamte gde je bila Zvezda dok je nije uzeo Milojevic? Ja cu reci, da je normalna drzava u cetvrtoj ligi. Vidim postali smo neki Real Madrid pa bi sad ni manje ni vise nekog Ancelotija. Pricamo defnzivnom fudbalu, pa bilo je poslednje sezone kad je igrao sa igracima koji nisu bili ni za FK Odzaci. Prve godine kad je ekipa bila koliko toliko potentna dobili smo bundesligasa Keln dva puta, sa zilion promasenih sansi u Nemackoj. Sa Arsenalom tamo skoro pa egal sa nekoliko izrazitih sansi za gol, ja ne pamtim da smo sa nekim klubom tog renomea odigrali tako. I odma posle toliko godinauooste nekog plasmana u grupe prosli grupe i egal sa CSKA na jednu loptu maltene. I da ti rezultati nisu slucajni potvrdile su sledece godine sa dva plasmana u LS. Ovaj covek ima kredit toliki da moze da ne uzme titulu ove godine i ne bih mu nista prigovorio. Klub maltene postoji danas zahvaljuci parama koje smo dobili od njegovih rezultata.
N

Nikola Bec

pre 5 meseci

U manjini smo druze, ja takodje citam i ne verujem kakve su reakcije... Strasno! Iskreno, zbog ovakvih komentara nije trebao covek ni da prihvati ponudu. Stvarno smo jako tezak narod u pm...
K

Kratka pamet

pre 5 meseci

Krenulo je kad je zvedu uzeo AV , a ne Miloje.
G

GodtNezvani

pre 5 meseci

Zašto je otišao?
Z

ZLO se....

pre 5 meseci

...SPASLO PORAZA UZ POMOC SUDIJE,PENALA I LEZANJA PO TERENU CELO DRUGO POLUVREME,AL CE ZATO MILOJE DA IH VRATI NA FABRICKA VEC NA PROLECE,IZGUBUCE 1000% DERBI NA MARAKANI A ZVEZDA OSVAJA I 7-MU🏆 ZA REDOM,SMEM DA POTPISEM!👍
@

@ZLO

pre 5 meseci

Pravda za Zvezdu! 💪 Za Terzu!💪💪💪 Za Ćokija!💪💪
K

Kiki Golub

pre 5 meseci

Bolje se pokri ušima i pati na kulturan način.I za ovaj derbi su bile najave 4 do 5 nula kad ono moša.
@

@zlo

pre 5 meseci

Ako ti je zlo idi da se klizaš dok kiša pada, biće ti bolje.

angry_chainsaw

pre 5 meseci

Može da dođe i Žoze Murinjo lično, dokle god se u Zvezdi pitaju za bilo šta bitno Terzić, Mrkela i Marin, nema nama boljitka!!!
F

Forever Young

pre 5 meseci

Jel se vraćaju Militarci Gobeljić, Srnić, Krstičić, Jovančić, Čaušić, Žule, Pavkov itd itd itd
R

Realno...

pre 5 meseci

Vala ako on nije zaslužio poštovanje...NIJE NIKO!!!
S

Ssl

pre 5 meseci

Za sve koji komentarišu kako Baharu nije pružena šansa - prvo, Zvezda traži rezultat odmah i sada, bolji od prošle sezone. Drugo, srpski fudbal je takav da ne možeš sa dvadeset pomoćnika da vodiš trening sa tribine. Jednostavno to ne ide. Treće, najbitnije utakmice ti igra tim koji nikada nije igrao zajedno, a ti kao trener praviš fundamentalne greške, koje ti se olupaju o glavu za trideset sekundi, a koje bi svaki batadjorista provalio. Nemojte molim vas - Bahar je imao sreću da Kanga promaši pas posle penala koji je Borjan branio. Da je lopta stigla do Bukarija, ne bi Makabi video LŠ, niti bi se iko odavde interesovao za Bahara.
A

Atina

pre 5 meseci

Apsolutno tačno,šteta što ne može više od jednog "+"!!
S

Ssl

pre 5 meseci

Iako mislim da nije trebao da se vraća, iskreno se pitam da li vi ljudi pamtite duže od tri godine? Jedini trener koji je dobio svaki kvalifikacioni dvomeč. Pebedio Liverpul i Oli. Šta su od toga uradili Stanković, Cokna i Bahar? Možemo da osporavamo igru ili taktiku, izbor ovoga ili onoga, ali ne možemo da osporimo nešto što je uradjeno sa prosečnim sls igračima. Budimo ljudi iako smo cigani.
B

Betoven 1956

pre 5 meseci

Greška. Samo Cokna je ovo mogao da izvadi.
N

Novak majstor

pre 5 meseci

Hvala Bogu pa jedna dobra vest veceras !
s

south

pre 5 meseci

Dusko je imao filing, Covic se ne lozi na final4, Terza kaze da nemate konkurenciju, Bukari ocekivao 4:0. Jedva cekamo klarka kenta sa bombasticnim izjavama.
S

Steva ns

pre 5 meseci

Da li ovaj tim zvezde koji ima kvalitet samo mu treba dobar vodja osgovara milojeviću ja mislim da je jako loše da zvezda ispusti krasoa i olajinku igrače koji nikako ne idu u milojev sistem zatim katai i ivanić sećamose kako je ivanić izgledao kod milojevića jer on ne koristi klasičnu desetku što je i hvan iz ove ekipe jedino kanga i mijailović i degenek pa i rodić odgovaraju milojeviću pa šta ćemo sa mladim igračima mitrovićem lučićem mijatovićem kostom nedeljkovićem šljivićem kneževićem koji su taman krenuli da igraju i to ne ono milojevo 3 minuta do kraja nadam se da neće da vraća borjana ili gobelju ima tu još svašta miloje je trebao u zvezdi i ali mislim da ne sad i ne sa ovom ekipom

Mile Stručnjak

pre 5 meseci

Bolje da su pokušali da dovedu Paunovića ili nekog drugog... Skoro ni jedan povratnik (trener ili igrač) nije ponovio igre iz prvog mandata. Pogotovo što je Miloje solidan trener i mnogo je uradio za Zvezdu ali mislim da ovo nije dobar potez i jednostavno ne ide da ga za godinu dana "teramo"... Nadam se da grešim jer to je što je. Živeli
D

Delija Aranđelovački

pre 5 meseci

Dobro došao kući zemo moj dobri!
B

BokaNegra

pre 5 meseci

Desilo se čudo kakvo se nikada pre nije desilo u Derbiju.. Večeras se slavi na obe strane Topčiderskog brda. Večeras se čuje njihova pesma a malo kasnije ćete čuti našu,onu šampionsku! Dobro došao kući Šefe!
z

zmi zmi

pre 5 meseci

Ali sta ce njemu ovo, pa imao je razlog zasto je otisao, sta se promenilo?
g

gama

pre 5 meseci

Mozda se zasitio u tom trenutku ali je ponovo osetio glad
G

Guerrini Champion

pre 5 meseci

Iz šupljeg u prazno.Solidan trener,ali ništa vise od toga.
G

GostLazar

pre 5 meseci

Ne znam zasto, ali imam osecaj da ce Kraso pokidati kod Miloja, ako ga ovaj zadrzi
V

Visente Del Boske

pre 5 meseci

I mali Mitrovic,sansu ce verovatno dobiti i Ado jer Miloje uvek igra sa dva zadnja vezna,ocekujem i povratak Radonjica koji mu je bio glavni igrac u prvom mandatu.
E

Ej

pre 5 meseci

To znaci da se i vujadin pakuje:D
a

asne

pre 5 meseci

ne pakuje se,on je domaci staff,pridodat shatro zbog jezika?
b

bruno matos

pre 5 meseci

ja sam siguran da je katai ono na kraju namerno promasio, ovako je sigurno da bahar neznalica ide
S

Ssl

pre 5 meseci

Iskreno nisam pristali a teorija zavere, ali kako ga je Bahar tretirao, tako mu je i vratio - ja verujem da Sale Katai zna unapred gde će lopta, pogotovo kada Kraso tri puta zalomi i gura u stranu, jasno je da će je dići. Baš je čudno skočio.
Ž

Živke86

pre 5 meseci

Loše misliš, Katai će kod Miloja na klupu. Pitanje je hoće li produžiti ugovor.
Y

YayaT

pre 5 meseci

Uprava je letos napravila katastrofalnu gresku. Ko ce da plati sve to? jel idemo u Nion zbog ovoga? Ima li neke odgvornosti osim ovog jeftinog spina sa Milojem , Klark Kentom. Amaterstvo sportskog sektora i uprave , koje papreno kosta!
P

Penzioner

pre 5 meseci

Koce da plati? Pa mi!!!
h

halo

pre 5 meseci

Spašava čega, minusa od jednog boda sa 20 utakmica do kraja? Nadoknadili smo šest i otišli dva u plus za 4 kola, a sad nam odjednom treba spašavanje? Ovako ste isto i Obradovića iz KK terali, trebalo nam spašavanje pošto je u decembru kaskao čitavu jednu pobedu za prvim u ABA. I kao KK će i završiti, cupkanje u mestu i večito zadovoljavanje nekom prošlošću. Koju mi budućnost imamo sa trenerom koji je redom dobijao otkaze u Arabiji, Grčkoj i Kipru? Uzeće titulu koju bi i Simo Krunić uzeo i šta onda? Uživaćemo u 5:0, 6:0 porazima u LŠ kad smo godinu dana ranije gubili 2:1, 3:1 protiv evropskog šampiona i to je bilo neprihvatljivo?
.

.....

pre 5 meseci

Liverpul 2:0, Olimpijakos 3:1.
h

halo

pre 5 meseci

@..... 4:0 i 5:0 Totenhem, 6:0 Bajern, 6:1 i 4:1 PSŽ, 4:0 Liverpul. I pritom eto, šta napisah, večito zadovoljavanje prošlošću, jednom smo dobili Liverpul i sad ćemo 30 godina od toga da živimo, budućnost ko šiša. Što da lepo napredujemo nalik na Dinamo, Šahtjor, Slaviju, da nam evropska četvrtfinala postanu norma, a imamo itekako mogućnosti do tog nekog nivoa da dođemo, kad možemo večno da budemo zaglavljeni u prošlosti.
M

Metaforista

pre 5 meseci

Dok je rasklimanom Ladom na Gazpromovo gorivo, sa Vlajkom šoferom, prolazio prvi kroz cilj, pijani milioner je pomislio da je vreme za bolji auto i profi vozača. Digao je narodni kredit, kupio nov hibrid, dao ključeve profesionalnom početniku i poslao ga na trke formule 1. Kada je ovaj vratio polupan auto koji je uvek startovao hladan i vozio bez treninga, kod kuće ga je pretekao polovni crno beli Stojadin. Shvatio je pijani milioner da šofer Vlajko ipak nije loš, ali mora da se refinansira kredit, jer delovi su skupi, cilj daleko, a formula 1 nije njegov nivo.
K

Kidalicaa

pre 5 meseci

Velika greška i nažalost ogroman korak unazad za ceo tim, klub... Dovodi se trener koji je bio dobar u svojoj ulozi, ali daleko je od ozbiljnog stručnjaka. Sada terza kupuje vreme vraćajući miljenika navijača da ga spase, iako zna da isti nema kapacitet da napravi korak dalje sa klubom. Sve u svemu, mrka kapa i vraćanje u srednje vekovno doba srpskog fudbala iz kog smo se taman skoro iakobeljali....
a

abc

pre 5 meseci

Dovoljno je da stavi u sredinu Ada, Stamenića i Hvanga, imaće trku, tempo, sve što treneru treba u modernom fudbalu. Bahar se kladio na Mijailovića i prošao je kako je prošso.
a

ayq

pre 5 meseci

ma Mijailovic je igrao fenomenalno do skoro,iscimao ga na tri pozicije ludilo...DC DR DMC
G

Gost1111

pre 5 meseci

Jedini covek zbog koga sam plakao kad je otišao iz Zvezde...
I

I opet ces plakati

pre 5 meseci

I ovog cemo vam oterati!!!!
p

podesen

pre 5 meseci

Oterao ga duh,da bi gradjevinac sa debelim + bodova postao trener.
h

halo

pre 5 meseci

Spašava čega, minusa od jednog boda sa 20 utakmica do kraja? Nadoknadili smo šest i otišli dva u plus za 4 kola, a sad nam odjednom treba spašavanje? Ovako ste isto i Obradovića iz KK terali, trebalo nam spašavanje pošto je u decembru kaskao čitavu jednu pobedu za prvim u ABA. I kao KK će i završiti, cupkanje u mestu i večito zadovoljavanje nekom prošlošću. Koju mi budućnost imamo sa trenerom koji je redom dobijao otkaze u Arabiji, Grčkoj i Kipru? Uzeće titulu koju bi i Simo Krunić uzeo i šta onda? Uživaćemo u 5:0, 6:0 porazima u LŠ kad smo godinu dana ranije gubili 2:1, 3:1 protiv evropskog šampiona i to je bilo neprihvatljivo?
n

nadam se

pre 5 meseci

da ce se sa milojem praviti ekipa od domacih igraca, maksimovicem npr, birmancevicem nisam dovoljno upoznat ko ima kvalitet koji zvezda trazi ovi malo bolji su nerealni po par stranaca 2,3 u vrh glave i da peglamo
T

TAKOO JEEE

pre 5 meseci

Ja ga gotivim , mislim na Vladana Milojevic ali povratnik ne garantuje vise uspeha od Bahara ili bilo kog drugog da je zamenio...Gledam samo sta pisete...Vas 80% sto ste Stankovica pljuvali, Milojevica Coknom nazvali , radovali se Baharu bez ikakvog razloga kao da ga znate 100 godina a me samo zbog toga sto nas je izbacio uz pomoc autogola , vise snage u drugom poluvremenu i kasnije pobede Makabija protiv Juventusa...Sad se radujete eventualnom povratku Milojevica koji po meni nije garant za neka vece dela od vec napravljenih ili boljih rezultata u LS...Od tri ucestvovsnja u eliti ovaj cudan lik Barak Bahar je u grupi protiv sampiona Evrope Sitija primio najmanje golovs a postigao najvise i najvise stvorio sansi protiv rivsls u grupi...Sa Baharom 1 bod i gol razlika 7- 15.Sa Milojevicem prva sezona 4 boda i gol razlika 4- 17 i u drugoj sezoni 3 boda i gol razlika uzasna 3- 20 i bez sansi za postizanje golova...Dobio je Liverpul i Olimpijskos ali je pretrpeo debakl: Liverpul-Crvena Zvezda4:0/ Pariz-Zvezda 6-1 / Zvezds-Pariz 1-4/ Totenhem-Zvezda 5:0 / Zvezda-Totenhem 0-4.....Tacnije u grupi u drugoj sezoni Zvezda-Bajern 0:9 i Zvezda - Totenhem 0-9...Bojim se da ce Miloje uraditi nesto vise od ovog indijanca..Ova liga je nasa iakp su jesenji prvaci, jednostavno Partizan je nekvalitetan za titulu ali opet najbolji u zadnjih 5 godina...Ovaj Duljaj sasvim korektan, skroman i oseca i voli klub...Oni su svesni da titulu ne mogu osvojiti, ali su ipak dobili derbi...Ove utakmice nisu kidali ni Stankovic , ni Milojevic Vladan , ni drugi Milojevic pa sad ni Bahar...Jednostavno nikako da ih otkinemo u derbiju...Teski dani za nas , u kosarci potop a evo i u fudbalu, oni bar se raduju i nasladjuju i ekstra guraju u Euro Ligi...
n

neshha

pre 5 meseci

Poraz od bilo koliko golova razlike donosi NULA bodova.Po pravilima LS plasman se odredjuje na osnovu osvojenih bodova a ne sto manje primljenih golova.Miloje je u daleko tezim grupama,sa mnogo jeftinijim igracima osvojio 7 bodova(a ako cemo finansijski 6,3 m evra)u dve sezone,a Bahar ove 1 bod(900K evra) u grupi sa daleko najlaksim protivnikom kojeg smo ikad imali u LS.Pritom Miloje se dve godine zaredom sam izborio za LS,a Bahar je dobio sve na tacni ukljucujuci i vreme za pripreme i nije uradio NISTA!!!O budzetima necu ni da pricam,besmisleno je.
M

Mjv

pre 5 meseci

Hoces reci da ie bolje da imamo jedan bod, nego 4, ako nam je bolja gol razlika? Ako izuzmemo sve moguce stvari i gledamo samo finansijaki aspekt, 4 boda je 4 miliona evra, a 1 bod milion. Gol razlika -7 je 0 evra, a gol rqzlika -30 je nula evra. Da probam plasticno, posto ne znam sta razumes.
s

sos so su

pre 5 meseci

Majstore sve si lepo rekao ali ajde molim te vidi samo tim sa kojim je Miloje igrao i budžet za plate, i koeficijent kluba, travu na marakani, obaj čovek je napravio sve ovo što mi gledamo u zvezdi svih ovih godina i kamo sreće da nikada nije ni odlazio i da mu je dato sve ovo što je ulagano samo ove godine, skrinuj komentar jer za godinu dana videćeš ko je Miloje, i ok dobio otkaz vamo ili tamo ali on je sad u svojoj kući on je familija, ovo je više od posla, ovo je više od sna, ovo je fanatizam a čovek vrlina i duhovnog stanja Vladana Milojevića je najidealnije rešenje za klub. Defanzivno? ok može, ali hoću da pobedim i budem ponosan kad izgubim
V

Vamos

pre 5 meseci

Vrhunac po naocarima!
U

Uhhh

pre 5 meseci

Jel to onaj sto prima po 6 komada u ls u vise navrata ,bunker plus demagog
d

drug BOBAN

pre 5 meseci

Nemoj ziv ti sve
T

TAKOO JEEE

pre 5 meseci

Ja ga gotivim , mislim na Vladana Milojevic ali povratnik ne garantuje vise uspeha od Bahara ili bilo kog drugog da je zamenio...Gledam samo sta pisete...Vas 80% sto ste Stankovica pljuvali, Milojevica Coknom nazvali , radovali se Baharu bez ikakvog razloga kao da ga znate 100 godina a me samo zbog toga sto nas je izbacio uz pomoc autogola , vise snage u drugom poluvremenu i kasnije pobede Makabija protiv Juventusa...Sad se radujete eventualnom povratku Milojevica koji po meni nije garant za neka vece dela od vec napravljenih ili boljih rezultata u LS...Od tri ucestvovsnja u eliti ovaj cudan lik Barak Bahar je u grupi protiv sampiona Evrope Sitija primio najmanje golovs a postigao najvise i najvise stvorio sansi protiv rivsls u grupi...Sa Baharom 1 bod i gol razlika 7- 15.Sa Milojevicem prva sezona 4 boda i gol razlika 4- 17 i u drugoj sezoni 3 boda i gol razlika uzasna 3- 20 i bez sansi za postizanje golova...Dobio je Liverpul i Olimpijskos ali je pretrpeo debakl: Liverpul-Crvena Zvezda4:0/ Pariz-Zvezda 6-1 / Zvezds-Pariz 1-4/ Totenhem-Zvezda 5:0 / Zvezda-Totenhem 0-4.....Tacnije u grupi u drugoj sezoni Zvezda-Bajern 0:9 i Zvezda - Totenhem 0-9...Bojim se da ce Miloje uraditi nesto vise od ovog indijanca..Ova liga je nasa iakp su jesenji prvaci, jednostavno Partizan je nekvalitetan za titulu ali opet najbolji u zadnjih 5 godina...Ovaj Duljaj sasvim korektan, skroman i oseca i voli klub...Oni su svesni da titulu ne mogu osvojiti, ali su ipak dobili derbi...Ove utakmice nisu kidali ni Stankovic , ni Milojevic Vladan , ni drugi Milojevic pa sad ni Bahar...Jednostavno nikako da ih otkinemo u derbiju...Teski dani za nas , u kosarci potop a evo i u fudbalu, oni bar se raduju i nasladjuju i ekstra guraju u Euro Ligi...
D

Don Vito Corleone

pre 5 meseci

Iskreno, podeljena su mi mišljenja što se tiče V. Milojevića. On na neki način tvorac ovih uspeha Zvezde predhodnih 7 godina. Sa neuporedivo manjim budžetom napravio je dosta toga dobrog. Što se tiče igre dok je on bio trener, nešto baš i nisam bio oduševljen, ali ni sada ne igramo ništa bolje. Posle Zvezde koje je klubove vodio, koje je uspehe imao, dosta tanko. Ovo je više neki očajnički potez glavnog problema u Zvezdi, Doktora Arizone, koji nam ovim zamazuje oči, jer ide na tu kartu da navijači vole Miloja, i da će se tako skrenuti pažnja sa problema. Jel može neko da izbroji sve igrače koji su bili promašaji predhodnih 7, 8 godina. Sigurno preko 30 igrača, od kojih je sigurno 70 posto bilo preskupo. Enormne pare su bačene na obeštećenja i pogotovo na plate. Ko će sada da isplati Bahara koji ima 1.5 miliona evra po sezoni, i njegove pomoćnike koji ukupno imaju još toliko, a svi imaju ugovore na 3 sezone, to je 3 milona puta 3 sezone. Ko će da odgovara za sve to???? Taj će nam uzeti do poslednjeg centa od njihovih ugovora, nisu to naši treneri pa lako ćemo i na dodjem ti, jednog dana. Znači dovodi i menjaj igrače i trenere kao na traci, i nikome ništa, pojeo vuk magarca. Pitao bi ga da sve to plaća iz svog džepa, a ovako zna da nema nikakvu odgovornost, pa udri i bacaj pare do mile volje. Najjači tim od Barija, Srpski Bajern, nemamo konkurenciju u našoj ligi, posle žreba izjava, potencijalnih 6 bodova protiv YB, itd itd itdddddd. JSDu Tsc da 4 komada laganica, plus im 2 gola ponište od toga 1 regularan gol, Radnički KG im da 3 komada, a mi... od takvih izgubimo. Eeeeeeehhhhh Doktore Doktore, kad tad će se povući finansijska crta, pa ćemo onda videti gde smo, a sada uživaj jer ti se još uvek može. OD MENE UVEK UVEK PODRŠKA ZVEZDI KAO KLUBU, a o upravi i većini igrača, bolje da ne pričam šta sve mislim.
G

GAGI PFC

pre 5 meseci

A tu li si Corleone :) eno na drugim objavama se pitaju dali si ziv,jel ti dobro
D

Delija 12

pre 5 meseci

Nikad mi nećemo istrpeti trenera. Dovodimo trenera koji je defanzivno orjentisan. Koji je izgubio od našeg sad već bivšeg trenera. Nemamo strpljenja i nismo dorasli!
n

neshha

pre 5 meseci

Ko je izgubio od koga,sta ti pricas???
e

ej bre

pre 5 meseci

jel di ti citav sta pises?
.

.....

pre 5 meseci

Imaš imformaciju da se vratio Dejan Stanković? Ovi grobari koji botuju ovde ne znaju ni ko nam je bio trener pre godinu, dve ili pet...
K

Karlo Veliki

pre 5 meseci

Izraelac nije ni poceo da radi i vec je najuren.. Mislim da je neko hteo navrat nanos sve odjednom... Terzic ili Marin.. U pripremnom periodu igralo je 6-7 mladih igraca pa onda pred pocetak takmicenja dovedena 4-5,skupa...bez vremena za uigravanje, i odmah protiv jakih... CZ iz 1991. je stvarana decenijama kao proces a poslednje 3 godine pokupovano po JUGI sve sto je vredelo, u vreme kada je SFRJ bila omladinski prvak sveta...I veceras je CZ pokazala da je mocnija od Partizana, ali da joj treba vreme, uz uslov da niko ne ode... Najgore je to sto ona zapocinje sve iz pocetka...Partizan je veceras imao srce, i to je presudilo.
b

barranjacccccccc

pre 5 meseci

dzaba pricas ovde.... Videce se za neko vreme koliko je dobar trener oteran.
D

Daj faul

pre 5 meseci

I dalje se nigde ne pominje odgovornost Marka Marina!? Takozvani direktor sa 5 dana radnog staza van kopacki uhvatio se posla da dovodi igrace i trenere… epilog je logican! Da nesto zna i vredi, angazovali bi ga u njegovoj domovini, Nemackoj… Marine, ti si najslabija karika, DOVIDJENJA!
С

Срб

pre 5 meseci

Бићемо први са + 10 на крају ,јачи смо много и то ће Милоје да затегне и среди до танчина , док фљамуртари вечерас гризе бије на средини, окреће се ка истоку шири руке тражи фрку након сваког дуела, мржња им из очију сева наши ћуте као манекени .Борили се наши јесу али нема те напаљености као код фљамуртарија вечерас. Право време за Милоја до почетка Марта идемо на прво место .❤️🤍🇷🇸🏴‍☠️
p

peca koma

pre 5 meseci

iz tvog komentara isisjava mrznja.. neces ti daleko sa tim stavom

The Intersect

pre 5 meseci

ta piratska zastava ti je od dede ostala ili?
s

shommy

pre 5 meseci

sta reci za jednog ispod prosečnog navijaca srpskog bajerna... najskuplji tim ikada pun stranaca sumnjivog kvaliteta.. trener preplacen, fijasko u ligi sampiona, drugo mesto na tabeli cipiripi lige, 4-0 ste očekivali večeras a dobili ste tvrd kobas od flajmurtarija koji su naduvali danski ribari. basket da spominjem ili bolje ne?
m

miloje se

pre 5 meseci

pita kao ilija najdovski..i sta ce da zetegne..zategao je na kipru..iuggubite od poluamatera..niste ni darmstadt a ne bajern
B

Bida

pre 5 meseci

Obecao vam bvodja dacete biti prvi samo ste jacu u sklanslicama sa vasim filijalama umedto 3- 0 daliste gol
K

Kad

pre 5 meseci

Terza ide
.

.....

pre 5 meseci

Sa Milojevićem Zvezda će ponovo imati ono što je najvažnije u fudbalu, sistem. Sa četiri igrača nazad, odnosno klasičnim bekovima, umesto dosadašnjih improvizacija koje je neuspešno izvodio Bahar.
k

kikoman

pre 5 meseci

ako ce rodic da bude bek crno mu se pise
b

božić bata

pre 5 meseci

nam je malo ranije napravio iznenađenje i vratio našeg Miloja na klupu voljenog kluba! Verujem da ćemo i sledece godine sa njime praviti istorijske usoehe na svim poljima jer je ipak najbolje kada ekipu vodi neko ko je potekao u Zvezdi. Neka igra i najdosadniji fudbal ako treba samo neka pobeđuje za početak losije rangirane ekipe, a videćemo možda i i one bolje kao u prvome mandatu. Momcima i novom treneru neka je sa srecom na prolece....a sa upravom ćemo se jos cerati dok ne aboliraju jer niko nije izbegao odgovornost sa tako puno grehova u kratkom periodu
j

jos da

pre 5 meseci

dodje i radonja. djenka..gobelja..kaca grujic..i tu su gatdisti..
H

Hehe73

pre 5 meseci

Hehehehehe Klark Kent,hehehe u aprilu bice nove terzinjove seme hehehehe
B

Brale

pre 5 meseci

Dobro dosao Miloje, nadam se da će sad gajiti ofanzivniji stil fudbala za razliku od prošlog mandata, do duše tada nije imao sa kim da igra tako.. Siguran sam da će dočarati strancima težinu grba koji nose i da moraju da grizu i trče 90 min. Biće ova druga zvezda, zategnutija pozadi, čvrsta, sa puno trčanja i borbe.. Sa ofanzivnim kvalitetom koji imamo može to dobro ispadne
B

Brale

pre 5 meseci

Dobro dosao Miloje, nadam se da će sad gajiti ofanzivniji stil fudbala za razliku od prošlog mandata, do duše tada nije imao sa kim da igra tako.. Siguran sam da će dočarati strancima težinu grba koji nose i da moraju da grizu i trče 90 min. Biće ova druga zvezda, zategnutija pozadi, čvrsta, sa puno trčanja i borbe.. Sa ofanzivnim kvalitetom koji imamo može to dobro ispadne
m

milentije90

pre 5 meseci

Pogresnog Milojevica dovodite..
P

Popsi

pre 5 meseci

Pravog. Onaj pogrešni je igrao bunker na Marakani protiv Partizana.
P

Popsi

pre 5 meseci

Sa srećom Miloje legendo. Muka mi je bilo od eksperimentisanja, užas.
C

Ciggy Pop

pre 5 meseci

Nek je sa srećom. Pre je morao da pravi pitu od.. onog sto se ne jede, a sada mozda ima sa cime da radi. Zvezda ima dobre igrace, samo nisu dobar tim. Kao sto veliki Brian Cluff rece, treba imati po jednog lidera u svakoj liniji tima. Bice i odlazaka i dolazaka, ali jedna stvar je zagarantovana - Jasan plan (pa makar i los, ali ipak jasan plan) i disciplina.
w

www

pre 5 meseci

Šefe Hvala ti što si se vratio! Znao sam da ce sve da ode nizbrdo tvojim odlaskom! 🔴⚪
Z

ZvezdasMiljakovac

pre 5 meseci

Korak unazad. Prosto rečeno. Samo če pokvariti utisak. Ljudi zaboravljaju prvih 5 kola odmah posle zimske pauze. Kući Voždovac, onda u gostima N Pazar, pa kući Čuka pa u gostima TSC a onda derbi na Mari protiv Partizana. A uz to nam idu 3 ili 4 kljucna igraca poput Dragovica, Bukarija, Mijatovića i još neki. N Pazar je obećao Ljajiću da bi ostao da će se pojačati, Čuka i TSC su uzeli ozbiljne pare od Evrope i def će se pojačati. Partizan će prodati par igrača da bi preživeo, ali opet imaju dobre skaute da dovedu igrača za dz, poput ovog Zahida. Zato ne vidim čemu preveliko radovanje. Duga je sezona a mi smo upravo izgubili od Partizana koji je nikad jeftiniji za razliku od nas. Nije problem struka, već uprava!
P

Popsi

pre 5 meseci

Nije valjda da se plašiš navedenih timova. Hrabriša hah.
Z

ZvezdasMiljakovac

pre 5 meseci

@Popsi Sine nas je Voždovac vodio 3-0 do 70tog minuta sa igračima koji su imali prosek 20 godina. Nikada ne podcenjuj protivnika. Mogu da se opkladim da si ti u svom društvu pričao kako kidamo Partizan sa 5-0. Ali šta bi danas? Nemoj nikada da podceniš protivnika. Nikada!
M

Manolas

pre 5 meseci

Ja ne mogu vjerovat da se ovo desava. Misljenja su razlicita i prvo sam da iskritikujem ali ovo je velika nepravda prema baharu. Covek je potpisao na 3 godine ne dozvoljava mu se ni celu sezonu da odradi. U zadnjih 5 godina nisam vidio dinamicniju ubitacniju Zvezdu koja napada i melje Partizan celih 90 minuta a pogotovo prvo poluvreme ali sta da se radi kad iiz 5 sansi u prvom p. lopta nece u gol a videlo se da nas tera maler kad je Toza izbacio loptu sa go linije. Dve super odigrane tekme na planu igre u Bernu i na Jna ali sto kaze covek ne moze on da igra i da zavrsava akcije. Ja se nadam da je ovo sa Milojevicem novinarska patka jer trener koji nije ni za jotu napredova iz Zvezde posle dve lige sampiona trenirao ispodprosecne ekipe u grcku i kipar i sad da dodje da uzme ovakav tim koji ima puno igraca koji su jaki na loptu ,on ce ljudi samo svojom destruktivnom i opreznom igrom da ukanali. Ne znam jesmo li gledali istu tekmu kad vam smeta Lucic koji je uz kangu nakbolji bio. Puno driblinga ,agrasivan puno napada preko njegove strane ne boji se da izlomi igraca,odigrao je fenomenalno a vi nesto pricate. Ja se samo nadam da ce se terza oglasiti i dati podrsku baharu . Imali smo minus 6 igrali Ls,sad smo na minus 1 a ne na minus 11.
P

Popsi

pre 5 meseci

Kad je izveo Nedeljkovića stekao sam utisak da hoće da izgubi.
J

JACIMOVIC

pre 5 meseci

BAHAR JE OBICNA NULA OD TRENERA! I JA DA IMAM OVAKVE IGRACE MOGAO BI OSVOJITI SAMO 1 BOD U LIGI SAMPIONA!
D

Dswa

pre 5 meseci

Бахар ће направити озбиљну тренерску каријери и свако ко мало зна нешто о фудбалу то види. Овде су га бушили на све стране неки играчи али и неки у управи. Играли смо озбиљан фудбал, па видело се против Ситија да нешто можемо да одиграмо, што је појам и јачим тимовима. Да смо против Лајпцига имали шансе готово били изједначени. Ево што се не каже да Енглези који нас стално потцењују, рекли су у више наврата да је Бахар одличан тренер , да има Звезда озбиљну игру, да има младе играче које Бахар убацио у игру, и ако је Звездин тим лимитиран. Па су упоредили вредност играча Звезде око 70 милиона евра што је мање доста од Динама Загреб. Овде јесте био проблем што играчи промашују шансе ме само у дербију него готово у свим битним утакмицама. Па дерби је био такав да је Партизан победио а имао посед 30% што све говори, а шта је Бахар крив што мора да игра Родић који прави из ничега пенал. Милојевић је Ок што је урадио пре овога али је далеко он од Бахара.
n

neshha

pre 5 meseci

Ocigledno je da nisi gledao istu utakmicu kao i mi!
a

abc

pre 5 meseci

Bahar je odigrao dobro u polju protiv Jang Bojsa, tu je pogodio i toga je trebalo da se drži, u derbiju je sve promašio što trener može da promaši u jednoj utakmici. Ponovo je krenuo tako što je Rodića zalepio za dva stopera, počeo je derbi sa klincem u špicu derbi kakav god da je traži minimum ozbiljnosti, pogubio se totalno kod izmena otvorio rupu ispred gola kad je izveo Mijailovića...Katastrofalno vođenje utakmice, ovo je bilo baš onako za kraj jedne ružne priče.
p

postic

pre 5 meseci

Lucic sve to ima sto kazes ali nema centarsut i zavrsni pas kojim ce nekog spojiti sa golom,ali nije imao nekog da mu napred te segmente u igri
G

Gostyyy

pre 5 meseci

Sve si dobro napisao i onda si ga us**o sa Lucicem. Decko dribla samog sebe, dribla u mestu, svaki pas mu je bio alibi pas, prvi put otkad je u timu Zvezde je zapravo centrirao, i to dva puta i oba centarsuta su bili ocajni. On je tehnicki odlican igrac, solidan fizicki, ali dzaba kad mu je slab pregled igre, slaba igra slabijom nogom, lopte koje salje uglavnom neupotrebljive, dribla samog sebe do iznemoglosti, treba mu 5 minuta da donese odluku na terenu minimum, i sto je najbitnije, nema karakter, srce ko u zeca, plasljiv, bez hrabrosti i odlucnosti. Tako da moze on koliko god zeli da bude dobar tehnicki, dok ne popravi pre svega karakterne stvari, a zatim i takticke, igrac od njega nikad nece biti, bar ne ozbiljan. A karakterne stvari se najteze popravljaju.
B

Burek

pre 5 meseci

Mislim da je bar većini jasno da je ovo Terza uradio kako bi zamazao oči nama navijačima, u smislu : ,,E sad će biti bolje, vratili smo ljubimca Delija.", a činjenica je da je upravo on (zajedno sa Mrkelom) najveći Zvezdin problem. Ipak, ako je iko dobrodošao nazad na klupu, to je upravo Miloje :) S tim što mislim da bi trebalo da mu se da ugovor do kraja sezone pa ako osvoji bar titulu (kup je nebitan) da mu se ugovor produži na još koju godinu. Nije blistao sa rezultatima nakon svog prvog mandata kod nas, ali u ovom trenutku bolje rešenje nemamo. Ako ništa drugo, makar je proverena opcija i znatno bolje što će nas on preuzeti nego da nam je došao neki Lalatović, Batak, Rogan ili Simo Krunić (što se moglo očekivati od našeg neverovatnog dvojca). Ipak je poraz u ovom derbiju doneo neke dobre stvari, a veći je problem što ih godinama tamo nismo dobili nego što su nas ponovo prestigli na tabeli. Jasno je da će Zvezda ipak biti šampion na kraju sezone, ali dosta stvari mora da se promeni u oba tabora. Sportski pozdrav !
I

Irska

pre 5 meseci

Konacno lijepe vijesti.
a

ale ale ale oooooo

pre 5 meseci

Bahar je najlosiji trener u istoriji fk Crvena Zvezda!!! Covek je urnisao Zvezdu, i posle sest meseci ostavio pakao!!! Jedino losije, sto je moglo da se desi od Bahara je MILOJEVIC!!! Mijatovic, Nedeljkovic, Lucic, Knezevic ce verovatno VAN PROTOKOLA, kao svojevremeno Adzic, Nikolic, Gavric!!! Ocekuje se povratak Gobeljica, Srnica, Degeneka i vrv Borjana! Vracamo se na sistem sa tri stopera, dva beka i dva zadnja vezna u Surdulici! Milojevic ni protiv Mladog radnika iz Pozarevca ne bi igrao sa dva spica! Setimo se Causica, Jevtovica, Ebesilia, Jirke, Kafua, Stoiljkovica, Zandera, Van la Pare, Garsije, Kanjasa, Tomanea i mnogih drugih Milojevicevih pijacanja!!! Uzas blagi, ovo je dva koraka unazad!!!
L

Lokki

pre 5 meseci

Od tih pojačanja što si nabrojao sve je doveo Mrkela, osim Žandera.
F

Fediks

pre 5 meseci

A gde je terza sa bombasticnim izjavama?!?
A

Ab

pre 5 meseci

Rodić da objasni skrivljeni penal i "ofsajd zamku"... Pa tek onda može o treneru ;).... Ovo je iz edicije Žeksa Pantića "Da je ovo pravna država Rodić bi noćio u pritvoru"...
L

Lokki

pre 5 meseci

Šta da radi čovek, kad je slučajno čuo da se možda vraća Miloje pa da proguta stvar.
N

Nishlija

pre 5 meseci

Spremni za bunker fudbal?
g

gustavklimt

pre 5 meseci

Veca vest od pobede komsija u derbiju hahahah :-) Pa to je toooo, bolji osecaj od 7:0 u derbiju za Zvezdu! Za nas je ovaj poraz ponovo prekretnica. Najveci je ponovo kuci, dobrodosao Milojeee!!! E sada sa ovim budzetom i timom da se igramo taktike i fudbala :-))) Dolazi prolece i neka nova Zvezda <3
w

webb

pre 5 meseci

Milojevića ne zaslužuju razmazeni navijaci zvezde....koji su ga oterali bas kao i Stankovics
D

Drvozmama

pre 5 meseci

Stabilan srpski bajern menja trenere ko na traci
i

iza gola

pre 5 meseci

uzas !!!! demagog koji da zna nesto ni bi bio nogiran gde god je bio posle nas ! ne vredi,samo se vrtimo u krug moze taman da vrati sad gospodjetinu na gol,srnica,gobeljica i najveceg medju njima pavkova imao vise srece nego pameti dok nas je trenirao. on nece znati sta da radi sa ovakvim timom
S

Senegalac

pre 5 meseci

Bilo bi lepo kad bi se ljudi setili kakve smo rezultate imali sa ovim covekom, pre svega prvih godinu ipo dana njegovog mandata. Covek je prosao 3 kvalifikaciona ciklusa bez poraza(2 LS i 1 LE gde je prosao grupu). Setite se sa kakvim igracima je igrao drugu LS( Van la para, Jander, Canas, Srnic, Jovancic, Milunovic, Simic, Milic itd). Hocu da kazem da ako neko zna sta je Zvezda i sta je Zvezdi u ovom trenutku potrebno to je Vladan Milojevic. Jeste imao slabe rezultate u derbijima ali koji trener nije posle njega( Stankovic, Milojevic, Bahar). Covek je otisao iz Zvezde posle 2 ipo godine jer zadnjih godinu dana nije vise mogao da iznese taj pritisak sto je i sam priznao. Sad se vraca sigurno motivisan i ubedjen sam da ce ovo biti jos bolji mandat nego onaj prvi.
s

sa

pre 5 meseci

Da li ti mislis da po prikazanoj igri su Kraso , Olajnika i Ndiaje bolje od recimo MIlica? Da li je Bukari bolji od Radonjica? kod Miloja svi ginu
K

Kg

pre 5 meseci

Propast
B

BarakOUT

pre 5 meseci

Pre svega bi trebao da se rasčisti igrački kadar. Imamo bar 20 kvalitetnih igrača ali za neke nema mesta ni u protokolu i česte rotacije mogu samo da naruše atmosferu. Koja je uloga Kangve, Krasoa, Mitrovića, Degeneka? Rodić više ne može da igra u prvoj postavi, pod hitno dovesti onog Wagnera. Nažalost Šerif će i dalje krasti minute, jer niko nije lud da ga dovede… puno posla je pred Milojevićem
J

Junker

pre 5 meseci

I spasice, uzece titulu, mozda i duplu krunu, zato sto je Partizan uzasan. Za mene je ovo pogresan potez iz razloga sto se vidi da klub nema nikakvu ideju, kao i KK sa Radonjicem. Proba se novo i odmah kako bude frka vracaj onog jednog sto ume. Miloje je imao ratnike, dosta igraca defanzivnih karakteristika, u ovoj danas Zvezdi takvih nema mimo stopera. Nama ni “bekovi” nisu bekovi. Mijailovic je los, Hvan, Stamenic, Kanga nisu defanzivni, sva krila ultra ofanzivna. Sad ce morati Miloje da pravi cistku nakon Baharove cistke. Miloje je legenda, njemu licno Terzic treba da digne spomenik u prirodnoj velicini i to od zlata, ali ovo nije korak napred niti jasna vizija vec zvanje Miloja da spasi licno Terzica.
G

Grajkula

pre 5 meseci

U toku njegovog prvog mandata, uhvatio sam sebe da dremam na domacim utakmicama... Sigurna igra, bez srljanja, bez mladih igraca i bez tempa i dinamike...
G

GostLazar

pre 5 meseci

Uff, sad kad ih sve postroji, bice cistke. Nadam se da ce dovesti nekog jakog defanzivnog veznog ili makar vratiti Ada u zivot, jer ga je zeleo. Nadam se da ce dovesti levog beka, Nedeljkovica da ne dira. Serif napolje, a u Napad Mijatovic. Klinci neki nece ni dobiti priliku, ali dobro
N

Ne moze

pre 5 meseci

biti gori od zla bahara nikako ......Dobrodosao ti nama nazad !!!!!
g

ghost11

pre 5 meseci

Milojević je dobar za Zvezdu, oseća klub, poznaje igrače i situaciju. Slično kao i Radonjić u KK, ne može nigde preko da radi, ali je najbolji za Zvezdu.
R

Rubikova kocka

pre 5 meseci

Čovijek je imao ekipu za defanzivni stil igre, sta je trebao da igra sa Gobeljicem, srnicem, Rodićem ultra ofanzivni fudbal! Dobrodošao i dobro nam se vratio Miloje ❤️🤍❤️
R

Rubikova kocka

pre 5 meseci

Čovijek je imao ekipu za defanzivni stil igre, sta je trebao da igra sa Gobeljicem, srnicem, Rodićem ultra ofanzivni fudbal! Dobrodošao i dobro nam se vratio Miloje ❤️🤍❤️
g

gost1991

pre 5 meseci

kako se preko noci zaboravila petarda fiorentini...
t

točkovi

pre 5 meseci

Vraćamo se na staro, ovim potezom klub ne napreduje.
S

Savo Milosevic

pre 5 meseci

Jedva cekam da se Miloje vrati za derbi
Š

Šamrok Stanoje

pre 5 meseci

Ja se nadam da se neće vratiti Deki :(
S

Sasa 79

pre 5 meseci

Jedini spas za Zvezdu je da Terzic i njegova ekipa napuste Marakanu.
i

izjasni se

pre 5 meseci

njegova ekipa ..mislis sever ?
@

@izjasni se

pre 5 meseci

nije Sever njegova ekipa, nego ekipa svake politicke postavke koja je bila u Zvezdi. Rade za onog ko je na vlasti. Koliko se secam jedino protiv koga su se kurobecali bili su Den Tana i moguce Piksi.
l

lažete botovi

pre 5 meseci

Vladan Milojević, sezona 2017 96 golova, sezona 2018 97 golova, toliko o lažima o defanzivnom fudbalu
m

metalika moj dobar

pre 5 meseci

ovog terali gde god je bio ...duze ja ostanem ispod vode bez vazduha nego on u klubovima
t

tako da

pre 5 meseci

I utakmice bez VAR-a, gde je svirano milijardu penala za Zvezdu koji veze sa zivotom nemaju i golova iz ofsajda. A o kolicini srece koju je ta ekipa imala u Evropi necemo uopste da otvaramo polemiku, svaka utakmica je bila za deset golova.
K

KiM

pre 5 meseci

Metalika druže, terali su i Vujoševića i Radonjića gde god su radili van Zvezde i Partizana, ali to ne menja činjenicu da su dve legende gore pomenutih klubova. Otkaz je sastavni deo trenerskog posla.
Z

ZM13

pre 5 meseci

@tako da... sreca prati hrabe i nju je potrebno zasluziti!
e

etooo

pre 5 meseci

Ko kaze i rec protiv vladana taj nema ni trunku zvezdastva u sebi
F

Fef

pre 5 meseci

Pa zna se ko priča protiv njega
M

Mhm

pre 5 meseci

Niko protiv Vladana već protiv Terzića!!!