Klinč najboljih strelaca argentinskog drugog razreda

Vreme čitanja: 1min | pon. 04.02.19. | 15:57

Sarmijento ima drugu kopačku lige, i ne zna za poraz… Gosti su na tankim granama, čak i s prvim strelcom lige, Pablom Vegetijem

Drugorazredni Argentinci, imaju prvorazredni Sarmiento Hunin. Naime, jedini su bez poraza u šampionatu, barataju s gol razlikom od 17:5, što bi pet minuta posle ponoći moglo jako da namuči ne tako dobri Instituto. Uzgred, Sarmijento Hunin poseduje drugog sterelca lige Nikolasa Orsinija koji treba da zaigra posle dve utakmice pauze, pa bi površno gledano baš to mogla da bude presuda gostima... Ili možda i ne bi, naravno da nema jednog detalja koji je posebno interesantan argentinskim novinarima.

Naime, gosti su u poslednja četiri kola, došli do dva X ishoda pri GG rezultatima, a uzgred su i dva puta poraženii. Njihov špic, Pablo Vegeti najbolji je strelac lige sa ukupno devet datih golova, od ukupno 12 koliko ih je sabrao nesrećni Instituto.

Izabrane vesti

Dakle, njihov špic kao da igra sam, pa i nije tako loše ako samo na osnovu jednog igrača tim beleži ukupnu gol razliku od 12:18. Biće ovo okršaj dva najbolja strelca lige, što se ne propušta, naravno uz opasku da bi uz njih dvojicu mali broj golova svakako delovao razočaravajuće.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Uto 00:05 1452 ARG 2 Sarmiento - Instituto ki 1 2,00
Ukupna kvota2,00

Argentina 2 – 14. kolo
00.05: (2,00) Sarmijento Hunin (3,00) Instituto (4,00)

* Kvote su podložne promenama

FOTO: Shuttestock


tagovi

Argentina 2sportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara