Komentari na vest

Ključa na relaciji London - Lisabon: Benfika odbila rate i traži tačno 120 milona evra, Čelsi ne želi da plati

J

Jaffa keks

pre preko 1 godinu

Ma ovo je preterivanje. Davati ovakvu sumu na veznog igraca je van svake pameti. Po meni jedino Belingam moze da vredi ove pare, ali racunajuci na to da je Englez. Ovakva suma se daje na igraca koji bas pravi razliku, daje dosta golova, asistira, otvara prostor, ali ovaj nista od toga ne nudi. Bar ne u toj meri. Benfika ga nece prodati za vise od 50-60 na kraju.
G

Gost978

pre preko 1 godinu

Čelsi ako nastavi ovako za par godina će biti u dubokoj buli. Bukvalno su oteli klub Anramoviču, želim im sve najgore u sportskom smislu
K

Kleo

pre preko 1 godinu

Kao simpatizer Celsija, iskreno se nadam da nece platiti izlaznu klauzulu, ma ni pola od toga. Gledajuci istorijski, Celsi je u 90 posto slucajeva promasio kada je dovodio igrace za velike pare. Sevcenko, Tores, Morata, Lukaku, Pulisic, Haverc, Verner, Kukurelja, Fofana, itd. Neki sa ove liste i dalje imaju priliku da se dokazu, ali kako su krenuli sve sluti na promasaj.
S

Srecko Sojic

pre preko 1 godinu

Tebi druze ako je Haverc pa i Tores flop onda ne znam. Momci su odigrali i dali veoma vazne golove za uspeh kluba. E sad na stranu sto su ljudi mislili da ce npr oni davat po 30-40 golova.
K

Kleo

pre preko 1 godinu

@Srecko Sojic slazem se da su obojica dali neke jako bitne golove, izmedju ostalog Tores Barseloni u polufinalu LS, i Haverc Sitiju u finalu LS, ali to ne menja cinjenicu da generalno obojica nisu pokazali ni deo onoga za sta su placeni tolike pare. A zasto neko ne bi ocekivao od Toresa 30-40 golova? Covek je u Liverpulu bio jedan od najboljih napadaca na svetu, davao je komotno 30 golova po sezoni i bio na vrhuncu karijere, i onda neko treba da se zadovolji s tim sto je poceo da daje gol na svakih 15 utakmica? Sto se tice Haverca, nikad ga nisam gledao pre Celsija, tako da ne mogu da komentarisem kakav je bio, ali od dolaska u Celsi covek bukvalno ne moze da se sastavi. Igrao na svim mogucim pozicijama, i u 90 posto slucajeva je bio potpuno beskoristan. Da tu i tamo neki gol, i to je to od njega, dve dobre utakmice nije povezao od kad je dosao. Sportski pozdrav.
S

Srecko Sojic

pre preko 1 godinu

@Kleo, Tores nikad koliko znam nije dao 30 golova u sezoni. Na kraju krajeva ni Drogba nije prebacivao cesto preko 20 golova po sezoni ali svejedno je jedan od najveci u klubu. Haverc nema pozicije u Celsiju i ne selektivno je doveden. To je problem struke a ne igraca. Da se igra 4-3-1-2 npr a on bude iza napadaca pokidao bi ili u 4-2-3-1. On je covek cista 10-ka sto bi se reklo ali u sistemu nema pozicije pa se zato gura na sve strane. Verner u prvoj sezoni u klubu najbolji strelac i asistent i flop po navijacima. Kakvi su to parametri ne kuzim. Celsi gura pogresnu transfer politiku od igraca koji mu trebaju. Evo i sad Fernandez i Kova ako bi igrali u 3-4-3 npr ta sredina bi bila rupa jer su obojica ofanzivnij vise nego defanzivniji. Umesto da dovode npr Brozovica koji igra u oba pravca oni dovode njega. Znaci nije do igraca nego struke.
u

uzeće za 3

pre preko 1 godinu

God 15 miliona za njega koliko i realno vredi.kakva glupost benfike
H

Hidro

pre preko 1 godinu

Kreće odbrojavanje! Za koliko dana ćete ovo nazvati transfer saga
D

Deniz

pre preko 1 godinu

Čelsi je prije nedjelju dana dobio sportskog direktora koji nije sisao vesla, da plaća 130 mil za klinca koji je odrigrao 5 tekmi na Svetskom. Da Tod Boli vodi pregovore, onda bi vrv iskeširao, ali ovako kad je imenovan novi dikrektor, nema više preplaćivanja ništa. Kukurelja 70mil, Fofana 80 mil, koji je to mozak.