Luka Adžić (©Starsport)
Luka Adžić (©Starsport)

Ključna sezona: Luka Adžić ide u Erediviziju

Vreme čitanja: 1min | sub. 15.08.20. | 10:24

Izgleda ni ove sezone neće dobiti šansu u Anderlehtu

Taman što je počeo da igra u Emenu pauza zbog korona virusa i novi meseci bez fudbala za Luku Adžića. Zbog toga, levo krilo Anderlehta moraće da se strpi za pravu šansu u Briselu. Kako navode belgijski mediji Adžić će opet na pozajmicu i ponovo u Holandiju.

Ovog puta u ADO Den Hag. Nije još definitivno, ali je vrlo blizu dogovora. Prošle sezone bili su na 17. mestu na tabeli Eredivizije, ali su izbegli ispadanje zato što je sezona u Holandiji prekinuta.

Izabrane vesti

Nema sumnje da ih ipak čeka grčevita borba za opstanak, ali Adžiću je najbitnije da igra, a u Hagu bi trebalo da dobije minutažu. Nije on bio loš u Emenu, naprotiv, ali taman što se probio do prvog tima – za tih 158 minuta na terenu dao je i jedan gol već na debiju – pandemija virusa ga je zaustavila.

Za Anderleht ima vremena, kad je 2018. dolazio tamo iz Crvene zvezde potpisao je ugovor do 2022. Ova sezona je dakle ključna, jer ili će se Adžić izboriti za šansu u Briselu ili će ga Anderleht narednog leta prodati, pošto će ući u poslednju godinu ugovora.


tagovi

Luka AdžićLetnji prelazni rok 2020

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara