Jirgen Klop (©Reuters)
Jirgen Klop (©Reuters)

Klop: Ako igrač hoće da ide zato što ne igramo LŠ, neka ide

Vreme čitanja: 2min | sub. 06.03.21. | 10:03

„Takav mi ne treba“, kaže menadžer Liverpula

Posle 27 odigranih utakmica Liverpul je na sedmom mestu Premijer lige. Šampion Engleske ne može da se prepozna ove sezone, ubojita mašina Jirgena Klopa zariba svakog časa.

Četiri poraza imaju Crveni u poslednjih pet kola i o odbrani titule odavno više niko ne razmišlja. Sada je drama oko toga da li će Liverpul uhvatiti vagon za put u Ligu šampiona naredne jeseni.

Izabrane vesti

A, mediji su već krenuli sa špekulacijama: šta će biti sa timom ako Liverpul ne bude na jesen deo elite? Da li će se desiti bežanija nezadovoljnih igrača? Jirgen Klop je na tu temu bio vrlo jasan na konferenciji za medije pred utakmicu sa Fulamom.

Tako nešto se neće desiti. Poznajem igrače jako dobro da znam da neće tražiti da idu iako je klub sada u drugačijoj situaciji. Znam da imamo lojalne igrače. Niko neće doći da kaže: „Sledeće sezone ne igramo Ligu šampiona i zato želim da odem“. Ako bi se to desilo, taj igrač bi mogao da ode, ne bih ga više želeo u timu“, poručio je Klop.

Kec na Liverpul protiv Fulama - 1,50!

Nemački stručnjak se ne plaši šta će biti sa klubom čak i ako ne bude naredne sezone učesnik Lige šampiona.

Mi nećemo biti van Lige šampiona neki duži period. Ova godina je teška, svesni smo toga, ali potencijal i moć koji imamo u klubu su daleko iznad toga. Ova je sezona takva da nismo uspeli da uhvatimo pravi momentum, ali ništa to ne govori o budućnosti, jer je ovaj klub u stvarno dobroj poziciji. Jeste, težak je period, ali smo i dalje u mnogo boljoj poziciji nego mnogi drugi“, ocenio je Jirgen Klop.

Liverpula čeka prvenstveni meč sa Fulamom, a onda revanš sa Lajpcigom u osmini finala Lige šampiona.


tagovi

Jirgen KlopLiverpulPremijer liga

Obaveštavaj me

Liverpul

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara