Komentari na vest

Klop: Ako igrač hoće da ide zato što ne igramo LŠ, neka ide

Jeste

pre oko 3 godine

Ajde muuu corava budalo,tim tim se raspada kao Dortmund kad si ih ostavio,ovi ako se ne kvalifikuju za LS ima da se raspadnu,a ako i naredne god nista ne urade,ovi navijaci luzera mogu da zabeleze u kalendaru kad su zadnji put osojili titulu,jer ce je opet cekati 30 godina,bar ce svima da bude lakse kad vise ne bude toliko najvijaca sa namanjim IQ-om od svih navijaca.
V

Vart

pre oko 3 godine

Bravo, upravu je čovek. Liverpul doduše je loš ove sezone ne samo u odbrani nego i u napadu. Razlog tome je što su podbacili Mane, Firmino i Arnold što se tiče golova i asistencija.

07.08.16

pre oko 3 godine

Dize se frka bez potrebe,pre dolaska Klopa,,nit su imali titule,a bogami ni LS nisu redovno igrali,cak su ostajali i bez LE.

Wolfasin 7

pre oko 3 godine

Salah, Mane, Firmino, Van Dajk sigurno nisu za LE. I garant nisu jedini. Salah i Mane bi garant tražili da odu.
C

C.Seedorf

pre oko 3 godine

Organizuj molim te konferenciju za medije obzirom da si upućen i renomiran stručnjak a vidim imas 100% pouzdane informacije jer je logično da poznaješ te igrače bolje nego on. Sta on zna slepac..Zvanicno ga na konferenciji demantuj.
E

El Stefanel

pre oko 3 godine

Kad se vrati Van Dajk, kad se još pojačamo sa 2-3 dobra pojačanja i odradimo prave pripreme pred sledeću sezonu ova ekipa će opet cepati sve rivale.
š

šipura

pre oko 3 godine

salah, mane i slicne zvezdice jedva cekaju igrati ligu evrope
k

klimav

pre oko 3 godine

odoše u pariz
G

GostNeo

pre oko 3 godine

Ko kada se pojaca, koji tacno "vi" kada se pojacate?
F

FM

pre oko 3 godine

Liverpul ce zavrsiti drugi na kraju. Imaju najbolji raspored od svih, od teskih utakmica imaju samo gostovanje Unitedu do kraja. Ako uspe da probudi igrace i samo malo ih drmne, vezace 11 pobeda bez problema.
b

balavandura

pre oko 3 godine

HAHAHAHHAHAHAHA samo 5 poraza zaredom doma
D

Daa

pre oko 3 godine

Neka dovedu ser Aleksa Stanojevica i Nasu fudbalsku organizaciju ima da ne odigraju mi remi sledecih dvadeset utakmica