Komentari na vest

Klop o Čelsijevom šopingu: Ne smem da kažem ništa bez advokata

Немања Земун

pre preko 1 godinu

Verovatno i dalje Abramovic upumpava pare ali iz senke...
m

mađ

pre preko 1 godinu

Da, pa upumpao u Mudrika...
G

Gostioničarski

pre preko 1 godinu

Kako smara više ovaj lik, ponaša se kao da ne dovede 4 igrača od po 60-70 miliona svaki prelazni rok. Sve se može naći, njegovo trošenje je malo manje od Gvardiolinog za kojeg godinama kruže priče da nenormalno troši. Uporedite samo rezultate i ulaganja. O Premijer ligi ne treba ni pričati, trebalo je bar 3 da ima, a ima jednu. Jedino što ga vadi je Liga Šampiona koju ne zna ni sam kako je osvojio, treba da ljubi u du*e Vajnalduma i Origija.
n

ne i bas

pre preko 1 godinu

neee pogledaj gvardiolinu pocetnu tacku preuzeo tim koji je sezonu pre toga ustvari par meseci pre toga igrao polufinale ls sa realom gde su bili igraci poput kdb-a i aguera a ovaj preuzeo liga evrope livierpul sa velikim staridzem kao udarnom iglom ahahha
s

sprdnja

pre preko 1 godinu

Pa siti je uložio više od tri milijarde da bi osvajao epl i ni šta više , o čemu bogati ti pričaš?
G

Gost19171717

pre preko 1 godinu

Fudbal umire u ovom smeru premijer liga sama trosi kao ostale 4 jedan Bornmut vise trosi od cele serie a ako se ovako nastavi fudbal ne ide u dobrom smeru jer i sad se vidi da Italijanski klubovi Nemacki izuzev Bajerna i Francuski izuzev Psga ne mogu nista da rade na evropskoj sceni. Zamislite da je Notingem Forest i Everton koji ispadaju jaci od Lacija Porta Psva Villarreala itd..
1

13579

pre preko 1 godinu

I sta je smisao tvog komentara? Neka komunisticka uravn ilovka, prelivanje sredstava, uzmi bogatima da bi dao siromasnima? Pokusaj na licnom primeru, da uzmes svom gazdi pare. Vi romanticari treba da se resite te mantre o PL i novcu tamo. Ima ga i bice ga jos, tako se krecu stvari. To je, da kazem, buduca fudbalska NBA liga u Evropi. Tek je pocetak i sto pre se naviknete bice vam lakse. Pisao sam vec o tome, ali izgleda da se to ne prima ovde. Real, Barsa i Juve su bili najveci zagovornici Super lige. Engleski klubovi su hteli tamo na nagovor njihov i po jos vise novca. Znaci ova tri giganta su u strahu od PL, ali mi to ne zelimo da vidimo. Oni ne znaju. I Uefa treba da se zabrine. Bice mala Evropa za njih uskoro. Tendencija je da ce u srednjerocnom periodu biti sami sebi dovoljni. Suvise je milijardi tami i bice ih samo jos vise.
P

Prevodilac

pre preko 1 godinu

Hoce reci da zbog Celsija lose igraju.
4

44444444444

pre preko 1 godinu

Samo kad PSG i City trose puno.... a ovo sad je skroz ok sto Celsi radi :)
M

MMXXIII

pre preko 1 godinu

Jedinu pravu kaznu je popila Barsa, do sada. City i PSG rade sta hoce. Chelsea ima foru sa vrlo dugim ugovorima, a ova druga dva blizanca imaju cerke firme koje jedna drugu sponzorisu. Pride, City ima i politiku dovodjenja ne previse skupih zvezda, a onda im da izuzetne licne uslove kroz platu i bonuse. Najsveziji primer Haland. Nije bio preterano skup kod transfera, a onda je dobio stotine miliona kroz licne uslove. Eto, vrlo jednostavno, kad se hoce. Ne treba zaboraviti da Arapi imaju veoma jak uticaj u UEFA. Ovaj iz PSG-a ima i neki polozaj tamo, ako se ne varam. Ako se u Evropi to zeli zaustaviti treba gledati ka Americi. Nema licnih uslova ispod zita, nema tajnih klauzula. Imas Salary Cap i sve je reseno. Kroz trzisnu vrednost i marketinski potencijal taj salery cap je veci ili manji, ali u principu svi imaju dovoljno. Ne vidim da se iko buni tamo. Svidja mi se i sistem drafta. Moguce je to i u Evropi gde bi se svi oni prospekti klinci iz Brazila, Afrike, Argentine nasli na tom draftu i onda bi se mogli po redu uzimati. Doduse za to bi se trebala osnovati ona Super Liga koja je zaustavljena.
P

Pantela24

pre preko 1 godinu

Kao navijac Liverpool, zameram mu samo sto komentarise druge klubove i poslovnu politiku. Zna se sta je trenerov posao i o cemu treba da prica, iskljucivo o svojoj ekipi... YNWA
1

1122334455

pre preko 1 godinu

Navijac looserpoola?!!?!?!?!? Boze ti sacuvaj. Sta sve covek nece procitati. Ali navijac Looserpoola...Au sine, kako tebi nije dobro...
K

Kleo

pre preko 1 godinu

Jedan od najvecih, ako ne i najveci licemer od svih fudbalskih trenera. Eskpert za koronu, rat u Ukrajini, a sad i za finanisijski fer plej. Al zato kada gubi nikada nije on kriv, nego visoka trava, vetar, sudije, itd.
G

Ginola 14

pre preko 1 godinu

Hahahaha ...Kakav car!