Komentari na vest

Klop: Snosim 50 odsto odgovornosti za Maneov promašen penal, trebalo je da ćutim i ne delim savete

B

Brine

pre oko 2 godine

Još da osvoji i lš pa mogu na odmor na maldive
G

Gost6363634

pre oko 2 godine

Liverpul ne mogu ocima da gledam, ali ovaj covek je napravio masinu od ovog kluba!
Đ

Đukin fan

pre oko 2 godine

Nesporno je Klop ispisao istinsku novu fazu trofejnog niza Lpolla,no već je iscedio suvu drenovinu iz pvog rostera,uspe li sa gotovo istim timom 5 godina da osvoji i LŠ,biće fenomen.Realno od top klubova Evrope s najmanje ulaganja,najviše učinka postiže.No sad je i vreme da Keita,Henderson,još par igrača zameni boljima da bi rezultati dalje dolazili.
@

@djukin fan

pre oko 2 godine

Ziva istina,mucenik alisona dajka konatea platio 200..cemberlein keita fabinjo tiago oko 170,180mil..diaza salaha manea zotu isto oko 170,180mil..to samo tih 10,12igraca jedno 600mil .ne racunajuci druge..sad ide prica o net spendu itd,mrzim liverpul zbog navijaca liverpula bolesni i sektasi nerealni
I

Isnogood

pre oko 2 godine

Ako ja zaradim pare, kupim stan, potom ga prodam u pravom trenutku i kupim dva bolja za iste pare, a ti ne prodas svoj, pustis ga da se zapusti, a onda ti tata da kes da kupis tri druga stana... Da li je to isto?
R

Racunica

pre oko 2 godine

Salah i Mane zajedno su placeni oko 73mil(Mane 30, Salah 43), Fabinho za 43mil, Allison za 65m, VVD za 75m, Keita za 52mil. Pre dovodjenja ove cetvorice su prodali Kutinja za preko 120mil. Pored Kutinja, prodali su jednog Ibe-a Bornmutu za 20mil, Benteke je otisao u Palas za 36mil, Joe Allen otisao u Stoke za 15mil, Solanke za 24mil, Ward za 12mil, Ings u Soton za 20mil, Lovren u Zenit za 10mil, Brewster u Bornmut za 24mil, Grujic u Porto za 10mil, Wilson u Fulham 12mil, Shaqiri u Lyon za 10mil, pored ovoga jos desetak igraca za 5-10mil. Imas podatke sve na internetu, kad se sve uracuna, Klopp 150mil netspend, Pep 550mil. Ovo su sve zvanicni podaci, nije lupetanje brojeva kao sto si ti napisao u komentaru iznad.
Y

YNWA

pre oko 2 godine

kakav doktor,skida pritisak sa igraca,e sad valjalo bi uzet jos jedan trofej do kraja i da se zaokruzi ova vrhunska sezona.YNWA 💪