Uroš Đurđević ©MN Press
Uroš Đurđević ©MN Press

Klub iz Primere zvao Đurđevića, Hihon poslao odgovor: Želimo sa njim u elitu!

Vreme čitanja: 2min | sre. 16.12.20. | 16:36

Ueska zainteresovana za odličnog srpskog napadača, ali u Sportingu žele po svaku cenu da ga zadrže u svojim redovima

Sporting Hihon na krilima sjajnog Uroša Đurđevića želi da obezbedi promociju u Primeru, ali jedan od njegovih najboljih igrača već dobija unosne ponude iz elitnog ranga španskog fudbala. Kako piše El Gol digital, za Đurđevića je zainteresovana Ueska, koja će u zimskom prelaznom roku pokušati da ojača tim kako bi izborila opstanak.

Isti izvor navodi da je klub iz Asturije već konaktirao čelnike Hihona i naišao na negativan odgovor, pošto u Sportingu po svaku cenu žele da zadrže jednog od svojih najboljih igrača i zajedno sa njim se domognu elite. Đurđević je ove sezone počeo da pokazuje svoj pun potencijal, već je postigao devet golova i jedan je od najzaslužnijih što se sastav Davida Galjega nalazi na visokoj petoj poziciji Segunde.

Izabrane vesti

Gol navodi da postoje i druge zainteresovane ekipe iz Primere za Đurđevića, koje će nastaviti da prate njegove partije. Takođe, nije tajna da srpski napadač želi u skorijem vremenskom periodu da zaigra u najvišem rangu takmičenja, pa se smatra da eventualni transfer i ne bi bilo toliko iznenađenje.

Navodi se i da se Đurđević slaže sa klubom u namerama da zajedno dođu do Primere, te da bi letnji transfer u tom slučaju predstavljao najbolju opciju. Ipak, mnogo toga bi mogla da promeni eventualna unosna ponuda u januaru, koju Hihon ne bi mogao da odbije.

Đurđević je u Hihon stigao na leto 2018. godine iz Olimpijakosa za 2.500.000 evra, a godinu dana kasnije produžio je ugovor do juna 2023.


tagovi

UeskaUroš Đurđević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara