Komentari na vest

Klubovi se pohvalili: Pozive za mladu dobili Manojlović, Pantović, Katić...

S

Sve moj do ....

pre 11 meseci

I ovaj selektor će proći kao i Stevanović sve dok Lazetić ,menadžeri,rođaci,i razne kombinacije budu pravile spisak igrača.Od ovih iz Voždovca jedino Matija Đorđević moze uz pravilan razvoj da napravi nešto od karijere.Pantović klasićan krilni tika-taka igrač,bez naročite brzine.Ostala dvojica anonimusi.Verovatno su debitanti.
Z

Zvlat BG

pre 11 meseci

Aleksa Matić (2002, ex-Vojvodina, Zvezda). Andrija Katić (2002, ex-Zvezda, IMT).
e

esex

pre 11 meseci

Aleksa matic je prosao zvezdinu skolu i odlican je zadnji vezni.ali zbog vrhunskih srnica i krsticica i slicnih nije bio ni u planu da dobije sansu u prvom timu zvezda pa je srecu potrazio u vozdovgu..ima pluca i dobar je trkac a to se danas ceni.bilo bi lepo da predje u cuku da formira duo sa docicem za evropu..istu pricu imao je kovac iz cuke,cak mislim da su bili saigraci u kadetima zvezde kovac i matic..
S

Strahota i neverica

pre 11 meseci

Pantovic tika taka igrac bez brzine? Sta napisa covece?
M

Miroslav B

pre 11 meseci

vozdovac najdosadniji klub u ligi ne znam ko su ovi igraci
c

cvd

pre 11 meseci

Ubedljivo i niko ih ne spominje za razliku od Cuke da nemaju nikakvu ambiciju, nista sem prodaje i ovakvog uvaljivanja igraca. Niko ama bas niko od tih njihovih prodaja silnih mladih igraca nista nije uradio nigde. Evo Micin bio je cudo od deteta, prodat za lepe pare u to vreme 2, 5 miliona evra u Udineze i jos brze vracen u nasu SL gde nista nije pokazao, pa jos mu je ova sezona Ok u Nisu gde ga je Lalatovic doveo sa postignutim 1 golom u prvenstvu. Ima onaj mali sto je prodat Votfordu pa je isto vracen u super ligu gde nista nije uradio. I takvih primera mnogo a bili su cuda od dece i svi prosli mlade kategorije reprezentacije. uzas .....