Komentari na vest

Kluž se pojačava Srbima: Za Lazara Tufegdžića plaća do 1.000.000 evra, u paketu je i Vukašin Jovanović

Norwegianviking

pre preko 2 godine

Ble det for mye møllers tran????
N

Nije Red

pre preko 2 godine

Imps, njih su uzeli. Borac BL ih je tukao. Novinari, braćo, kumovi...
D

Deyan X

pre preko 2 godine

Kluz potrosio 250k na pojacanja. Zato je i tako prosao protiv CZ. Malme se pojacao pred kvalifikacije i sada ce da igra LS. PFC se nije pojacao, samo vratio Pantica i zadrzao Holendera, i sada visi protiv SC... Fudbal je sve više, kolko para toliko muzike. A sve manje lopta je okrugla.
g

gunners

pre preko 2 godine

Da smo prodali Babica, posto ocigledno nikada nece dobiti sansu, i uzeli Vuleta za dzabe, eto plusa u kasi bez mnogo razmisljanja. Ocigledno je to visa matematika za nase strucnjake.
d

d.g.

pre preko 2 godine

Dzaba su Zvezdasi pominjali obojicu kao pozeljna pojacanja. Birmancevica da ne pominjemo. Cumica sad hoce a dok je igrao u Srbiji nece. Hocemo Risaira a covek ne zna kad je poslednji put igrao ozbiljan fudbal. Stvarno Mrkela i Terzic ne znaju kud teraju... ili znaju.
R

Radojica

pre preko 2 godine

Znaju oni i to vrlo dobro. Nazalost
С

Спарта

pre preko 2 godine

Знају они одлично шта раде. Њихови џепови се пуне, није их брига за Звезду.
n

nsns

pre preko 2 godine

i eto uze ih Kluž a Zvezdu su obojica ispred nosa bukvalno a mogli su da budu legitimni članovi rotacije
R

Realno and

pre preko 2 godine

Zvezda nema pare za Obeštećenje, samo za plate, tako da Tuflegic ne može da dodje, Jovanović bi bio dobar, a ako dodje Tošić Zvezda ima 6 Štoper, a i to je previše.
A

Au koji..

pre preko 2 godine

Umesto Zvezda njih dvojicu da dovede ovi to rade.. UPRAVA NAPOLJE!!!!!!!
L

Lokiiiii

pre preko 2 godine

Pa bolje da je Zvezda dovede ovu dvojicu... Tufegdzić umesto Falka ili Ivanića(koji već bude prodat) i Jovanović umesto Babića i Pankova. Ne mogu da ih gledam više.
i

iz sljivika

pre preko 2 godine

A možeš li da nam kažeš šta te je tačno iznerviralo kod Babića? Koji kiks konkretno? Ili ti se samo ne dopada na koju stranu tera razdeljak?
G

Gosturina

pre preko 2 godine

Ovi odradise prelazni rok ko ja sa Zvezdom na FM21...samo sto sam ja za razliku od Mrkele kupio i Birmancevica, kao i Antica(lb). Salu na stranu,super posao za njih,a mi cemo standardno macke u dzaku:-))))
M

Mika iz Trstenika

pre preko 2 godine

Hahah to sto ste pobrojali koliko su zaradila od prodaje igraca u zvezdu i u partizan, daj boze da su dobili i pola od toga