Knežević umesto u Slovačku otišao u Primeru! Na potpisu sa Havijerom Pastoreom (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | pon. 06.09.21. | 11:16

Mladi vezista potpisao petogodišnji ugovor sa Elčeom

Kakav preokret u karijeri talentovanog veziste Branislava Kneževića. Mladi fudbaler šabačke Mačve pre dva dana je bio na pragu prelaska u Dunajsku Stredu, ali je u poslednjem trenutku usledila promena pravca. Umesto put Slovačke, Knežević je otišao u Španiju! I to u Primeru. Jutros je uspešno prošao lekarkse preglede, te potpisao petogodišnji ugovor sa Elčeom. I to zajedno sa Havijerom Pastoreom koji je parafirao jednogodišnju saradnju.

Kako javlja madridski AS, Knežević će do januara trenirati sa ekipom, pošto su njegovi papiri stigli nakon što je završen period za registranicu igrača u drugom timu. Ipak, sve vreme će biti pod nadzorom šefa struke Frana Eskribe i svoju šansu će sačekati od 1. januara.

Izabrane vesti

U proteklom periodu pominjalo se da je Knežević na listi želja Crvene zvezde, da ga prate skautu Salcburga, da je na radaru Udinezea ili da Fjorentina želi da plati Šapčanima čak 2.500.000 evra za ofanzivnog vezistu. Italijanski i portugalski mediji lansirali su priču da je u sferi interesovanja Benfike, Ajntrahta i Herte, ali je kraju delovalo da nema ništa od tako atraktivnih sredina. Međutim, u posledenjem trenutku je u priču uskočio Elče i završio posao.

Knežević ima samo 19 godina, rođeni Šapčanin, prošao je kompletne mlađe kategorije, a od sezone 2019/2020. zaigrao je za seniorski tim. Prošle sezone je imao dominantnu ulogu u ekipi, a njegov potencijal nije promakao ni timovima iz najjačih evropskih liga.



tagovi

Branislav Knežević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara