Detalj iz meča Braga - Lester (©Reuters)
Detalj iz meča Braga - Lester (©Reuters)

Ko će prvi kroz cilj – Lester ili Braga?

Vreme čitanja: 3min | čet. 10.12.20. | 13:06

Bitka za prvo mesto u Grupi G između engleskog i portugalskog tima. Danas poklon kvote u Mozzartu na mečeve Lige Evrope. Proverite da li možete da nađete negde veće

Bitka za prvo mesto u Grupi F. Lester i Braga u poslednje kolo ulaze sa istim brojem bodova, s tim da su Lisice imaju bolji međusobni skor. Na svom terenu su pobedile portugalski klub sa 4:0, dok je na gostovanju u Portugaliji bilo nerešeno – 3:3.

Lester ima čistu situaciju pred dolazak AEK-a (21.00). Grčki tim ima samo tri boda i ovo će mu biti oproštaj od Evrope. Menadžer engleskog kluba Brendan Rodžers verovatno će malo da "promeša karte", da šansu ukaže fudbalerima koji su manje igrali u poslednje vreme kao bi odmorio nosioce igre za Premijer ligu.

Izabrane vesti

Protiv atinskih žuto-crnih Rodžers ne može da računa na letošnje pojačanje iz Atalante Timotija Kastanja i Džaglara Sojundžua. Belgijanac je u završnoj fazi rehabilitacije posle preležanog korona virusa. On bi mogao da bude spreman za naredne utakmice, ali je rano da večeras izađe na teren. Turčina muči tetiva. Zbog povreda van tima su i dalje Rikardo Pereira i Danijel Amarti. Kod gostiju zbog kartona neće igrati Argentinac Emanuel Insua.

Lester je bio u seriji od četiri meča bez pobede, ali je proteklog vikenda slavio u gostima protiv "fenjeraša" u Premijer ligi Šefild Junajteda sa 2:1 i prekinuo lošu seriju. Ni AEK ne može da se pohvali dobrom formom. Ima tri poraza u prethodna četiri meča. Lisice još nisu primile gol u Ligi Evrope na svom terenu, a čak sedam puta su zatresle mrežu rivala. Bragi su dali četiri, a Zorji tri pogotka.

Poklon kvote u Mozzartu za današnje mečeve Lige Evrope. Kec na pobedu Lestera protiv AEK-a je čak 1,40. Nigde nećete moći da nađete veću kvotu.


tagovi

LesterBragaAEKZorjaLiga Evrope

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara