Gabrijel Žezus (©Reuters)
Gabrijel Žezus (©Reuters)

Ko je spreman da plati 50.000.000 za Gabrijela Žezusa?

Vreme čitanja: 1min | uto. 07.06.22. | 11:11

Real Madrid zainteresovan, ali nije prelomio. Interesuju se i Arsenal, Totenhem, Borusija Dortmund...

Nije bio prvi izbor Pepa Gvardiole ni do sada, a minutaža će mu biti još manja sada kada dođe Erling Haland, kasnije i Riverov Hulijan Alvarez. Gabrijel Žezus je vrlo svestan da mora da ide iz Mančester Sitija, pitanje je samo gde će? Jer iako je on voljan da karijeru nastavi u nekom klubu koji će se boriti za najznačajnije trofeje, nije sigurno da će se neko od takvih javiti da plati obeštećen je od oko 50.000.000 evra koliko Građani traže za brazilskog napadača.

Tu informaciju donosi madridska Marka, pošto je Žezus ponuđen i Realu. Kraljevski klub nije momentalno odbio ponudu, ali se još premišlja. Pored obeštećenja treba izdvojiti i oko 7.500.000 evra neto po sezoni za platu fudbalera. Nešto malo će sigurno morati da je snizi Žezus, neće baš prihvatiti ni da igra za kikiriki.

Izabrane vesti

Realov problem je i to što u timu već ima Vinisijusa, Rodriga i Edera Militaa što će reći da nema mesta za nove igrače sa pasošima zemalja izvan Evropske unije.

Srećom po Žezusa, tu su i druge opcije. Arsenal se posebno ističe, mada nema konkretne ponude. Totenhem je takođe u igri, a pominje se i Čelsi, mada tek stidljivo. Iz Nemačke zvala je Borusija Dortmund.



tagovi

Gabrijel ŽesusLetnji prelazni rok 2022

Obaveštavaj me

Man. Siti

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara