Komentari na vest

Ko kaže da Mozzart Bet Superliga nema majstore?

m

moccaeru

pre 30 dana

losa nam je liga. ako mozete vidite da nesto se promeni tako sto cete pisati i neke negativne stvari kojih ima na pretek. broj publike na stadionima za pocetak i zasto ljudi ne dolaze
Z

Zaratustra

pre 30 dana

Losa je zato sto poliricari iz BGa upravljaju ligom preko dve masine za pranje novca zvane "Zvezda" i "Partizan", i niko sem njih ne sme da pomisli da osvoji titulu, jer udara na drzavu. Kada se ta dva drzavna projekta ili budu privatizovala ili budu ugasila, nadam se sto pre, tada ce nam liga biti bolja. Ovo sto se ovde igra je antifudbal.
b

botinjo

pre 29 dana

Pa i da se privatizuju Zvezda i Partizan opet bi se najvise ulagalo upravo u njih...
Z

Zaratustra

pre 29 dana

@botinjo Samo nek se privatizuju, pa posle nek ulase ko i kako hoce u njih, a ne da drzava daje novac poreskih obveznika masinerijama za pranje novca.
И

И

pre 30 dana

Onaj ko kaže da kod nas nema tehnike i fudbalskog talenta nije bio u drugim državama, ali to nije ono što je naš problem. Kod nas ima majstora, ali nema brzine, voljnog momenta. Naš trećeligaški fudbaler je tehnički talentovaniji od prosečnog igrača Švedske prve lige na primer. Medjutim, nama se fudbal igra u drugoj brzini, sa mnogo podizanja lopte (zahtevan je samo u smislu tih stalnih prljavih duela), sa mnogo davljenja iste i mnogo kontakata sa njom. Zato budemo tako lako isprašeni u kvalifikacijama od prosečnih skandinavskih ekipa na primer, koje su tehnički verovatno i ispod nas, ali se igra na dva-tri dodira i trči se jako, jako puno.
A

Avril

pre 30 dana

Ne pricaj gluposti. Ziveo sam preko. Fudbaleri preko su tehnicki i u svakom drugom smislu na visem nivou od nas. Druga stvar, kada imas dva beogradska kluba koji drze monopol nad ligom vec decenijama unazad, i gde se drugi timovi njima sklanjaju, onda tu nema kvaliteta.
И

И

pre 30 dana

Ako nemamo zajedničko mišljenje, osnovna kultura je nekome ne napisati da "priča gluposti". Ako si živeo u inostranstvu, to je jedna od pozitivnih stvari koje si mogao pokupiti. Neki poskupe samo negativne, pa se vrate sa još manje poštovanja. Ako nemamo isto mišljenje i dalje ne moramo biti drski prema drugoj strani, da bismo dokazali naše znanje.
Z

Zmagole

pre 29 dana

Potpisujem. A za ovog sto se ne slaze voleo bih da mi kaze gde je to ziveo pa su fudbaleri tehnicki potkovaniji? Jesu u ligama petice, u Skandinaviji sigurno nisu ali kao sto je covek napisao, trce i imaju ludacki imtenzitet u igri u sta ce nas na kraju krajeva uveriti Danci na Euru. Nemaju majstore, ali razvalice nas.
K

KM12

pre 30 dana

Kakva nam je drzava, takva nam je i liga. Ni bolja ni gora. Meni je svakako zanimljiva, ove sezone posebno. Ako se ikada srede tereni i stadioni mogla bi da bude 30 odsto bolja, ako bi je skratili na 10-12 klubova, bila bi i 50-60 odsto bolja.
G

Guh

pre 30 dana

Opet vi novinari udarate nisko po stubu Srpstva. Gde su igrači Srpskog Bajerna? Ovo je direktan udar na državu.
Б

Блок

pre 30 dana

Из Српског Бајерна би могао сваки ,али сваки играч да игра на пашњаку ...а у Српском Бајерну са пашњака једино Салдања. Шта би у Хрватској браћа вам опет изгубила од Динама?
s

sveštoželim

pre 30 dana

U ligi imamo dobre igrače, stvarno su neki momci sjajni fudbaleri. Sve ih jako poštujem i cenim, ja sam prvo Srbin pa onda zaljubljenik u Vojvodinu i meni niko ne smeta. Ja više ovo će zvučiti patetično, patiteku ne volim, ali ja sam prihvatio činjenicu. Zbog svoje dve bolesti na dva ljudska organa, ja nisam godinu i po dana otišao na moj voljeni Karadjordje. To me ubi. Ne toliko da bih gledao utakmicu, utakmicu mogu gledati i na televizoru. Već bih samo voleo da ako ikada ozdravim ili mi bude bolje, da nekako stupim u kontakt sa Vošom, samo da mi omoguće da upoznam Dejana Zukića. Neću da ispadam seljak i da tražim dres, ne treba mi, samo da popricam sa njim 15 minuta i da ga zagrlim. Za sve godine koje je poklonio našem klubu, za onda kada mu ništa nije išlo, za onda kada trči prema navijačima i nije ga briga ima li ih 300 ili 1000, a najviše zato što kada gledam Vošu i Zuku ja zaboravim na moje dijagnoze i moja majka je onda najsrećnija žena kada me vidi nasmejanog. Zuka neće nikada biti igrač kao Tadić, Medojević, Kačar, Ivanić, ali ce ostati u svojoj Voši i pomagati na takav način ljudima koji su bolesni da istraju i da znaju da ih on nikad neće izdati. Zuka, ako ikada pročitas ovo, jako bih zeleo da te upoznam. Istinski te volim, kao da si mi brat. Majstor ne mora da bude samo na terenu, mogu da budu i van. Što bi Andrejka rekao " Nekad se samo to računa, sine " Pozdrav za sve, neka vas Bog čuva!
p

podbara

pre 30 dana

Vojvodina i Zuka pokažite koliko ste veliki, ispuniti ovom dečku zelju, redovno pratim sa koliko ljubavi piše na vestima o Vojvodini. Ispadnite šmekeri šta je za vas jedan dres i za Zukića toliko vremena. Mi smo jedno to je naša snaga! 🟥 ⬜️
M

Mrcina

pre 30 dana

Poznajem lično Zuku,inače ga u Bačkom Jarku svi znaju kao Sunđer,to mu je nadimak od malena.Jako dobar momak,normalan,što je najbolje od svega,iskreno voli Vošu.Želim ti svu sreću da ozdraviš i da ga upoznaš.Inače njegov stariji brat Zoran je svojevremeno bio najbolji strelac druge lige dok je igrao u Lučanima,uveo ih u prvu ligu,bio u Obiliću za vreme Arkana.Nažalost nije imao glavu za veću karijeru.Sve najbolje.
Б

Блок

pre 30 dana

Још да уместо њива,имамо терене ,главне и помоћне.
A

Astral

pre 30 dana

Neko ko dobije na jesen prvo 2 miliona evra, pa sad 3.2 miliona evra na poklon od drzave, moze da priusti normalne terene za igru. Drugi klubovi koje drzava ne gura tj. kojima ne daje milone evra na svaka 2 meseca, ne mogu da priuste normalne terene.
B

Baxter88

pre 30 dana

Ma ne lupaj! Ne mora teren da bude ko na Marakani, hibrid sa grejacima itd ali obicna nova trava ne moze da kosta vise od 50-60k evra a to bi trebalo da bude smesna cifra za bilo koji klub a izgledace strava!
Б

Блок

pre 30 dana

Кад неки клуб из унутрашњости прода играча за 2-3м и не уложи у терен ,већ настави на њиви да игра и то је уреду?! Наравно да се и са твојим ставом слажем и да савез и Србија треба да уложе у терене .Свима сем Звезди и Партизану,ТСЦ-у,Чуки (толико трансфери ,а терен њива) ,Вождовцу
D

Drndek

pre 30 dana

@Блок Kad je neki klub iz unutrasnjosti prodao igraca za 2-3 miliona (ne racunajuci TSC, koji je sve svojim novcem napravio)?
C

Cipiripi LE2

pre 30 dana

Nazalost prioritet fss nije da se klubovima koji imaju navijace i koji su regionalni giganti poput Kragujevca, Vojvodine, Radnickog iz NIsa, da se naprave stadioni uz teren, pokrivene tribine, drenaza da se ne igra po kaljugama, grejaci da se ta trava odrzi, po jedan stadion svaki mandat fss-a da je sredjen sad bi bar ova tri giganta koji imaju navijace...
A

Astral

pre 30 dana

I ti klubovi koje si pobrojao bi voleli da dobiju po 3.2 miliona evra na poklon od drzave, pa da mogu da prave normalne terene.
R

RadojicaMali

pre 30 dana

Pa zar nije ulozeno boga oca u Cair, pa se opet raspada? dzaba ulaganje ako das pare lopovima
A

Astral

pre 30 dana

@RadojicaMali Kojih Boga Oca i kada? Kolika svota novca? Kada se to desilo? Jel Radnicki iz Nisa mozds dobio 3.2 miliona evra od drzave? A pre toga na jesen 2 miliona evra?
P

Prelepi

pre 30 dana

Ljajic bi trebao ostati u Pazar i sledece sezone (zaradio je novce).vidi se da ljajic igra srcem i da voli svoj grad i klub👍 i zato ga i obozavaju u Novom Pazaru.ja mislim da nema u srbiji ni jedan igrac koji je toliko popularan u jednom gradu /klubu.i to je jeďina sredina u Srbiji gde veciti bukvalno nemaju navijace .ljajic je u Pazaru kao Messi u majamiu😀gde god da ode neće biti tako popularan kao u Pazaru,tj. Ja mislim da je on i toga svestan.
C

Cer

pre 30 dana

Ali je i svestan kakav pacer vodi taj klub i kako ga je samounistio da se ne bori za Evropu
M

Massimo

pre 30 dana

Žarko Udovičić majstor.
I

Inzaghi

pre 30 dana

Majsotri na terenu ali i noćnih izalzaka. Zato šutiraju loptu kod nas a ne po ozbiljnim ligama.