Komentari na vest

Ko kaže da ne postoji idealna fotka...

Х

Хе хе

pre oko 2 godine

Иако више симпатишем Ривер од Боке,сјајно би било да се Меси врати у аргентинску лигу,да заигра за Боку. Аргентинска и донекле бразилска лига су последњи бастион где се фудбал (још увек) игра за "обичног" човека,да не кажем за "сиротињу". Све остало је буржујско капиталистичко смеће и прање пара.
g

golst

pre oko 2 godine

Rikelme vs SCG 6:0
A

Argentinski fudbal

pre oko 2 godine

Svako ko se malo vise razume u Argentinski fudbal zna da Mesi navija za River Platu. Cak je i u epskom finalu kopa libertadores navijao za River.
R

Rebus

pre oko 2 godine

Ako se Bude vratio u Argentinu, sto bi bilo smekerski, valjda bi red bio da se vrati u svoj Rosario i u Njuels. Jeste Boka jedan od najvecih klubova na svetu, ali ne vidim kakve veze ima Mesi sa njima.
D

Drvo

pre oko 2 godine

Ovi resili da unakaze svoje bivse klubove. Lazni Ronaldo unistio Juventus, pa ajde da unistim i mancester u kojem sam se proslavio. Ovaj mali unistio PSZ, sledeca je Boka.
D

Dejani

pre oko 2 godine

Istona je to za Ronalda, ali Messi je jedini nosio Barcelonu do svog odlaska, vidjeli sko svi kako si igrali bez njega do Xavijavog dolaska. PSG je više kao neka serija puna poznatih glumaca koju svi prate. Sve je zavisno od toga kako te trener koristi.
У

Улт

pre oko 2 godine

Бољи је Рикелме.