Ko se to nama vraća kući?

Vreme čitanja: 1min | sub. 20.07.19. | 19:10

Njuka hoće Endija Kerola...

Novi menadžer Njukasl Junajteda Stiv Brus ima ideju da na Sent Džejms Park vrati Endija Kerola (30). Snažni napadač trenutno se oporavlja od povrede skočnog zgloba, slobodan je agent posle razlaza sa Vest Hemom i ima nekoliko ponuda iz inostranstva, ali ako bi zaista došao predlog da se pridruži klubu za koji navija Kerol verovatno ne bi imao dilemu.

Lokalni mediji javljaju da će Brus pratiti zdravstvenu situaciju Endija Kerola i da će ga imati na oku. Pa ukoliko uspe da se oporavi i povrati fizičku kondiciju, ponuda neće izostati. Iz istih izvora može se čuti da bi Kerol bio presrećan da karijeru završi među Svrakama. 

Izabrane vesti

Ono što ide na ruku i Njukaslu i Kerolu jeste činjenica da će kao slobodan igrač moći da potpiše i nakon 9. avgusta, kada se zatvara pijaca u Engleskoj. 

Endi Kerol je tokom cele prošle sezone kuburio s povredama. Odigrao je svega 453 minuta bez ikakvog učinka. Poslednji put na terenu je bio još u februarau. Jasno je da u takvoj situaciji Njuka ne želi da rizikuje i Brus zbog toga traži garancije. 

Podsetimo, nekadašnji reprezentativac Engleske napustio je Sent Džejms Park 2011, kada je za 41.000.000 evra prešao u Liverpul. Usledila su pozajmice, pa transfer u Vest Hem za mnogo manje novca - 17.500.000 evra. Izgleda da je vreme za povratak kući...

Foto: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara