Džek Griliš i direktor Purslou (©avfc)
Džek Griliš i direktor Purslou (©avfc)

Kod kuće je najlepše: Griliš još pet godina u Aston Vili

Vreme čitanja: 1min | uto. 15.09.20. | 12:44

Mančester junajted ostao kratkih rukava

Juri te Mančester junajted, žarko želi da te dovede, a ti lagano potpišeš novi ugovor sa klubom u kojem si ponikao. Ni ne osvrneš se na velikana sa Old Traforda.

To je prava ljubav, priča između Džeka Griliša (25) i Aston Vile. Ponikao je u tom klubu, fudbalski prohodao, a danas, kada je među najboljim igračima Premijer lige, potpisao je novi, petogodišnji ugovor. Vezao se do 30. rođendana za Vilu.

Izabrane vesti

Bio je Griliš jedna od želja Mančester junajteda. Pričalo se da ako Crveni đavoli ne uspeju da dovedu Džejdona Sanča iz Dortmunda, opcija B im je krilni napadač Aston Vile. Ali, kada su pitali za cenu, čelnici kluba sa Old Traforda su popadali sa stolica. Ljudi iz Birmingema su rekli da Džek ne može da ode za manje od 85.000.000 evra.

Grilišov glas se na to nije čuo. Nije mu se trčalo u zagrljaj Junajtedu. Njemu je kod kuće najlepše. Što je danas dokazao potpisom novog ugovora.

Oduševljen sam što sam potpisao vernost Vili. To je moj klub, moj dom i mnogo sam srećan ovde. Vlasnici su mi jasno stavili do znanja kakve su im ambicije i kako žele da podižu Vilu. Čeka nas uzbudljiv period i drago mi je što ću biti njegov deo“, rekao je Griliš nakon potpisivanja ugovora.

On je do sada odigrao 187 utakmica za prvi tim Aston Vile, postigao 36 golova, dok je za 47 asistirao.


tagovi

Džek GrilišAston Vila

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara