Fudbaleri Uniona (Reuters)
Fudbaleri Uniona (Reuters)

Koga briga za Iska, Union Berlin gazi na svim frontovima i deli lekcije

Vreme čitanja: 2min | uto. 31.01.23. | 22:50

Nižu se pobede na svim frontovima

Došao je danas španski ofanzivac Isko na potpis ugovora sa Union Berlinom, prošao lekarske preglede ali nije postao član nemačkog bundesligaša.

Jednostavno, to tako ne ide.

Izabrane vesti

Kada je trebalo da se stavi paraf, Iskovi agenti su hteli da promene uslove ranije postignutog sporazuma i tražili su više para. Berlinski klub je rekao da to nije moguće i zahvalio se. Isko se vratio iz Berlina bez ugovora, a Union je iste večeri nastavio senzacionalnu szeonu i plasirao se u četvrtfinale Kupa Nemačke pošto je savladao Volfzburg sa 2:1.

Berlinci imaju fantastičan niz rezultata u ovoj godini. Pored tri prvenstvene pobede i ove u Kupu, pobedili su i u dvih šest prijateljskih mečeva tokom zimske pauze.

Počeo je Volfzburg bolje utakmicu i poveo golom Luke Valdšmita posle kornera u petom minutu ali se vrzo Union vratio u igru i izjednačio na sličan način 12. minutu. Juranović je iz kornera odigrao dupli pas, našao bolju poziciju za centaršut i na drugoj stativi servirao kao na taci gol Knoheu. Hrvat se pokazuje kao ozbiljno pojačanje od nedavnog dolaska iz Seltika…

Posle uzbudljivog starta, utakmica je ušla u mirniji period i sporiji tempo i na novu pravu priliku se čekalo do 68. minuta kada je Volfzburg pogodio stativu. Kazna je usledila petnaestak minuta kasnije.

Kedira je sa desnog krila centrirao u peterac gde je Beker glavom spustio za Berensa kojem je ostao lakši deo posla. Union je potom rutinski priveo meč kraju…


tagovi

Isko Alarkon

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara