Koke (©Reuters)
Koke (©Reuters)

Koke: Zapamtićemo Van der Vartove reči za slučaj da se sretnemo sa Holandijom

Vreme čitanja: 2min | uto. 22.06.21. | 02:22

Reprezentativac Španije pecnuo nekadašnjeg asa Lala

Osuo je drvlje i kamenje Rafael van der Vart po reprezentaciji Španije. Nije štedeo reči. Nekadašnji reprezentativac Holandije i fudbaler madridskog Reala kritikovao je izdanja Furije na Evropskom prvenstvu. Podigao je Rafael van der Vart prašinu, a Španci ne bi bili Španci kada bi prećutali i propustili priliku da ispale otrovne strelice.

Pokušao je Koke da se ugrize za jezik, al nije mogao da ne kaže šta mu leži na duši. Počeo je sa “Dobro, poštujem mišljenja drugih ljudi...”, ali je brzo promenio ploču.

Izabrane vesti

“Dobio je svoj minut slave. Dosta sam ga gledao dok je igrao, posebno u finalu Svetskog prvenstva protiv Španije. U Fudbalskoj federaciji Španije imamo fotografiju gola Inijeste pored kojeg je Van der Vart“, počeo je vezista Atletika.

Španija i Holandija bi mogle da se sastanu u osmini finala Evropskog prvenstva. Lale su overile prvo mesto u svojoj grupi, a jedan od potencijalnih rivala im je Španija. Van der Vart i Koke napravili uvertiru koja garantuje vatru na terenu.

“Zapamtićemo njegove reči kako bi nas dodatno motivisale u slučaju da se sretnemo sa Holandijom. Nedavno smo igrali prijateljsku utakmicu protiv njih i remizirali smo. Nije istina da smo sada hromi i da ne znamo da igramo fudbal. Veoma smo bitni igrači, koji su igrali u veoma važnim timovima, pobeđivali i beležili velika dostignuća. Takođe, u ovom timu imamo Busketsa, koji je pobedio u finalu Svetskog prvenstva protiv Holandije”, rekao je Koke.



tagovi

KokeRafael Van der VartFudbalska reprezentacija Španijereprezentacija HolandijeEuro2020EURO 2020EURO 2021

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara