Komentari na vest

Koliko je teško da ostaviš Kristijana Ronalda na klupi: Bio mi je kao sin, a ne pričamo već 11 meseci…

R

Rodji Maus

pre 6 meseci

Ronaldo je vlasnik kluba !!
И

И

pre 6 meseci

Na stranu što je Fernando Santos slab selektor i što nisu uspevali da nadigraju ni Irsku kako treba, ovo što danas ne smeš da izvedeš igrača iz igre je jezivo. Sećam se kao juče, finale SVETSKOG PRVENSTVA 2006, onaj dunster izvodi zravog Anrija iz igre. Mi se krstimo pored televizora, ali Anri izlazi bez reči, grimase, pozdravlja se sa trenerom i bodri saigrača koji je ušao. Isti igrač koji ga je zamenio promašuje penal i Francuska gubi finale. To da neko danas napravi, da neko zameni kandidata za zlatnu loptu u finalu svetskog prvenstva, pa tog bi morala policija da izvede sa terena, potukao bi se sa trenerom, pisalo bi se mesecima o toj izmeni. Dao sam samo primer kako su se zvezde ponašale ranije. Anri je u tom momentu sigurno ključao u sebi, posle par godina je rekao da je Dominik najgori trener koga je ikad u životu video, ali tada, na utakmici je mirno izašao, bodrio saigrača, bez pravljenja scene i skretanja pažnje na sebe. A danas neko da zameni bilo koga od 3-4 najbolja igrača sveta u finalu SP, više bi se pričalo o toj izmeni nego kako je završeno finale.
a

aldeles

pre 6 meseci

Henry je mozda postupio gospodski,ali Raymondu Domineku je zato zabranjen ulaz u nekoliko francuskih drzava 😄 Zamisli da je Henry odigrao do kraja finale i slucajno dao gol ili makar dao taj penal koji je Trezeguet promasio. Da je Francuska osvojila Henry bi dobio zlatnu loptu,a ne Kanavaro. Tako da je ta izmena potencijalno njemu napravila ogromnu stetu.
8

878

pre 6 meseci

Bravo santos sta ce ti tap in igrac
F

FM

pre 6 meseci

Ta utakmica sa Marokom je mozda bila i vazna isto koliko i finale protiv Francuske ili ono 2004. Koliko god da ima ili je imao godina, rodjenog pobednika ne mozes ostaviti na klupi u takvoj utakmici. Takve utakmice ne resava talenat, niti onaj koji bude bolji, nego onaj ko ima vece srce i ko je veci pobednik.
k

kako

pre 6 meseci

Ne moze pa tu najvecu utakmicu protiv francuza su dobili samo zato sto je on izasao posle 15 min
m

makksio

pre 6 meseci

Nikada on nije ni bio pobednik. Nakon odlaska iz Reala nije osvojio nista bitno. Lako je bilo u Realu i uz pomoc sudija
I

Inzaghi

pre 6 meseci

Da li ste vi svesni da je čovek bio na korak od Sitija i saradnje sa Pepom i tamo završio da se Ferguson lično nije umešao? A ovim papanima Santosu i Hagu ne valja.
i

iggx

pre 6 meseci

Pep ga nije hteo.
h

hhhhhhhh

pre 6 meseci

momak je neverovatan fudbaler,jedan od najboljih ikada. sa pobednickim mentalitetom,uvek je davao maksimum,medjutim od njegove super karijere veci je samo njegov ego,koji ga je cesto i bespotrebno mozda i sprecio da bude najveci ikada.
N

NisamGost

pre 6 meseci

Ajde realno da sagledamo stvari. Da li je ikada postojao veci egomanijak medju kosarkasima od najveceg svih vremena Majkla Dzordana!? Ne branim Ronalda,ali se ne slazem sa tvojom konstatacijom.
W

Wisla

pre 6 meseci

Ono sto ga je sprecilo da bude GOAT jessu superiorniji igraci na individualnom nivou. Ronaldo sto radi sa loptom,Mesi,Roanldinjo i Ronaldo r9 mogu sa pomorandzom. Naravno imao je bolju karijeru od dvojice sa mog spiska ali ga je Mesi ugasio i na tom planu.
t

takoo jeee

pre 6 meseci

Nije buranija vec boranija...
K

Kali Linux

pre 6 meseci

Razume Santosa, treba ti igrac koji ce nesto da napravi sa loptom a ne da ceka u petercu i postavi nogu na zavrsni pas ili se pokloni u skoku. Ni Ramos nije imao kvalitete desetke ali je mladji i hitriji od Ronalda obzirom da ovaj ima 38 godina pa je santos hteo da dobije dodatnu dubinu sa njim.
e

ego

pre 6 meseci

manijak klasican sto dalje od ovakih tipova
g

grobar34

pre 6 meseci

Ajde marsh, u najbitnijim utakmicama si ti njega ostavljao na klupi! Da sam ja Cr7 ja bi te i blokirao!
k

kmicaa

pre 6 meseci

Ronaldo je svakako igrac manje u bitnim utakmicama. 0 golova i 0 asistencija u nokaut fazi SP
g

gostinjo

pre 6 meseci

On i dalje hara u reprezentaciji, a ti nikada vise na klupu.
h

haraaa

pre 6 meseci

protiv luksemburga bosne i slicne buranije oduvek i bio goat kvalifikacija malo tanja prica kad dodje prvenstvo
n

nemanja1512

pre 6 meseci

"haraa" cr7 ima dva trofeja sa repkom EP I LN + jedno finale EP, a sta imas ti ???
y

yey

pre 6 meseci

kako ne, pogotovo protiv micro drzava i slicnih fudbalskih velesila
G

Gostinjo

pre 6 meseci

Tacno. Nije dobio 5 penala kao mesinjo.
@

@hara

pre 6 meseci

Nisi svjestan da je bosna skoro isto level kao srbija, malo ali malo jaci su srbi trenutno.
h

hkmngf

pre 6 meseci

Gostinjo, daleko je on od Mesija. Ako ne računamo penale, Messi bi na ovom SP imao 3 gola i 3 asistencije. Ucestovao kod 6 golova. Ronaldova statistika na 5 svjetskih prvenstava ako ne računamo penale je 5 golova i 2 asistencije. Messi je na ovom SP postigao ono što je Ronaldu trebalo 5 svjetskih prvenstava