Stadion Kolubare (©MN Press)
Stadion Kolubare (©MN Press)

Kolubara sklapa superligaški mozaik: Iz Zvezde stiže Krstović, iz OFK Bačke Eskić

Vreme čitanja: 2min | sre. 09.06.21. | 09:28

Lazarevčani renoviraju tim

Izborila je Kolubara istorijski plasman u Superligu Srbije, a potrudiće se Lazarevčani da to ne bude samo prolazna faza. Cilj za narednu sezonu će biti opstanak među najboljim domaćim klubovima, pa stoga klupsko rukovodstvo uveliko radi na jačanju tima.

Zoran Milinković je uprkos sjajnom rezultatu rešio da se otisne u inostranstvo, pa je na mesto trenera angažovan Dragan Radojičić, dok će se na prvom treningu ovog leta pojaviti i nekoliko novih igrača.

Izabrane vesti

Dogovor sa nekadašnjim đakom Crvene zvezde, Lukom Velikićem, već je postignut, a put Lazarevca mogao bi i jedan aktuelni fudbaler crveno-belih. U pitanju je mladi crnogorski napadač Nikola Krstović, svojevrsni junak penal-serije u finalu Kupa sa Partizanom, kada je posle pogotka uspeo da isprovocira Vladimira Stojkovića i poremeti koncentraciju u redovima večitog rivala, posle čega je Zvezda odbranama Milana Borjana i golom Veljka Nikolića stigla do trofeja.

Po pisanju Sportskog žurnala pregovori su u toku i, kako stvari stoje, Krstović će na još jednu pozajmicu. Prethodno je bio u Grafičaru, odakle je prošle zime vraćen u prvi tim. Pružio mu je Dejan Stanković minute u 13 mečeva, ukupno 344 minuta, a iskoristio ih je za dva pogotka. Protiv Mačve u prvenstvu (3:0) i Rada u kupu (2:1).

Pre Krstovića, piše Žurnal, u Kolubaru bi trebalo da stigne i centralni vezni fudbaler, 23-godišnji Nikola Eskić. Prošle sezone je nastupao za OFK Bačku, a pre toga tri i po godine bio član Napretka.


tagovi

Kolubara LazarevacNikola Krstović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara