Ričard Odada (©Starsport)
Ričard Odada (©Starsport)

Pregovori Zvezde i Metalca u toku, tema su Odada i Blagojević

Vreme čitanja: 1min | uto. 08.06.21. | 18:12

Tandem mladih fudbalera pred odlaskom u Gornji Milanovac

Najavio je Zvezdan Terzić u nedavnom razgovoru sa novinarima da će Ričard Odada sledeće sezone verovatno na pozajmicu u neki od superligaških klubova, a po saznanjima Mozzart Sporta, reč je o Metalcu iz Gornjeg Milanovca.

Pored 20-godišnjeg defanzivnog veziste iz Kenije - na čijem se dobijanju srpskog pasoša uveliko radi - istim putem mogao bi i godinu dana mlađi levi bek, Uroš Blagojević. Pregovori su u toku i očekuje se da uskoro dođe do realizacije.

Izabrane vesti

Blagojević je posle igranja za Zvezdinu filijalu Grafičar drugi deo prošle sezone proveo u Novom Pazaru, dok je Odada dobio šansu da se nametne Dejanu Stankoviću, ali nije uspeo. Trenirao je sa prvotimcima crveno-belih i upisao dva nastupa, ukupno 29 minuta, protiv Proletera (12) i Mladosti (17), međutim, bio je nesiguran i dekoncentrisan na terenu, pa će za novu priliku u srpskom šampionu momak iz Kenije morati da se bori zaobilaznim putem.

Metalac je, inače, već dogovorio dolazak 19-godišnjeg napadača Slobodana Stanojevića iz Partizana, koji stiže kao slobodan igrač posle pozajmice Loznici i isteka ugovora sa crno-belima.

Tim Žarka Lazetića je prošlu sezonu završio na devetom mestu superligaškog karavana, a nadaju se u Gornjem Milanovcu da će im pomenuti igrači pomoći da poboljšaju status u srpskom fudbalu.


tagovi

FK Crvena zvezdaRičard OdadaUroš Blagojevićletnji prelazni rok 2021Metalac

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara