Song (©Reuters)
Song (©Reuters)

Kombinovani tim Kameruna remizirao sa Jamajkom pred objavu spiska za Katar

Vreme čitanja: 1min | sre. 09.11.22. | 19:59

Song testirao domaće igrače – 1:1

Najneobičniju pripremu za Svetsko prvenstvo ima reprezentacija Kameruna. Samo dan pre objave spiska od 26 putnika za Katar, Lavovi su odigrali kontrolni meč sa Jamajkom. I to u sastavu sačinjenom uglavnom od igrača iz domaćih klubova.

Ovaj šareni sastav je bio na pripremama od nekoliko dana, želja selektora Rigobera Songa je bila da vidi ima li možda nego među tim momcima ko bi mogao da u poslednji čas uskoči u avion za Katar.

Izabrane vesti

Kamerun je večeras remizirao sa Jamajkom, a jedini gol postigao je momak koji je ušao na teren tri minuta ranije, Đaval Kaiba, 19-ogodišnji vezista Koton Sporta. Ko zna, možda mu taj pogodak donese vizu za Mundijal.

Posle poluvremena bez golova Jamajka je povela preko Mekmastera u 60. minutu, a Kaiba je doneo izjednačenje u 74.

Iako je na klupi bio cela armija igrača, Song je napravio samo četiri izmene, što valjda govori da je ostale momke već otpisao.

Od standardnih reprezentativaca Kameruna jedino je Vinsen Abubakar bio na terenu, verovatno da uhvati malo ritma, jer u Saudijskoj Arabiji se ne igra od sredine oktobra. Tako da se bilo kakvi zaključci spram mundijalskih okršaja sa Srbijom, Brazilom i Švajcarskom iz ovog meča i ovog sastava koji je igrap večeras ne mogu izvući.

Ali, čeka se spisak da se vidi koga je Song izabrao da brani boje Lavova, da vidimo ko će udariti na Srbiju. Ili na koga će udariti Srbija.


tagovi

reprezentacija KamerunaKatar2022Rigober Song

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara