Komentari na vest

Komnen Andrić: Monako ima strašne pojedince, ali ne igra timski; Neka moj brat Milun reši skokom

C

Cccc

pre preko 1 godinu

Kažu Mrkela I Terza nema kvalitetnog napadača ispod 5000000€ pa evo ga za maksimalno 2000000 samo treba znati i hteti.
N

Nedja18

pre preko 1 godinu

Ovaj Komnen je bio strelac prvog gola za OFK u najsramotnijoj utakmici nase lige odigranoj na Vracaru Ofk Beograd- CZ 2-6
F

FALCO

pre preko 1 godinu

Nznm,šta je sporno kod Miluna,ove godine igra extra ima kontinuitet.Može da mu s e zameri onaj meč sa Makabijem,ali pobegao mu špic u skoku(njegov gol 50%).Ali,bez obzira na sve otišao je iz Cz u dobroj formi,igrao u Turskoj dobro,možda ima komentara da smeta Eraković,ali to je već stvar TRENERA i politike kluba.U svakom slučaju jedan od boljih ove jeseni, verovatno će biti takav i sutra u Monaku.Pozz
A

A-ha

pre preko 1 godinu

Ovaj decko je prosao ispod radara u nasoj ligi, ali je bilo u startu jasno da je potencijal. Da li u to vreme nije imao jakog menadzera ili sta, ali napravio je solidnu karijeru. Imam utisak i da nam se ponudio za neku narednu sezonu ovim intervjuom.
а

армата

pre preko 1 godinu

Немој хвалити Милуна, одма ће те на стуб срама ставити тастатура мајстори. Човјек убједљиво ове сезоне најбољи штопер у Звезди.
G

Gost7171

pre preko 1 godinu

sva trojica super igraju
S

Sima Arauho

pre preko 1 godinu

Ja tebi serdare ti meni vojvodo.
D

Dusmanin

pre preko 1 godinu

Pa vi ste počeli i iste izraze da koristite i jednako učestalo kao Žeks. Da ne pominjem isto razmišljanje, istu "logiku" koja je izvan svake pameti. Stvarno ste sekta!