Kompani, ©Reuters
Kompani, ©Reuters

Kompaniju otvorena vrata za povratak u Mančester Siti

Vreme čitanja: 1min | sub. 30.05.20. | 18:24

Bio bi u ulozi pomoćnog trenera...

Iako se Vensan Kompani nije proslavio u dosadašnjem radu u Anderlehtu, daleko od toga, sada dolaze informacije sa Ostrva koje tvrde da bi mogao da se vrati u Mančester Siti kao pomoćni trener. Građani su mu "ostavili otvorena vrata" posle razgovora Belgijanca i Pepa Gvardiole.

Kompani je napustio Siti prošlog leta posle 11 uspešnih godina u klubu kako bi preuzeo ulogu trenera - igrača u Anderlehtu, a tamo se Kompani u dosadašnjem radu nije baš pokazao najbolje. To očigledno ne smeta Sitiju...

Izabrane vesti

Pisanja sa Ostrva kažu da je Siti raspoložen da ga dovede kao neku vrstu zamene za Mikela Artetu koji je otišao u Arsenal u decembru.

Iako nije bilo zvanične ponude tokom razgovora Gvardiole i Kompanija, jasno je da su vrata otvorena da se Kompani vrati na Etihad u budućnosti.

Kompani je osvojio četiri titule Premijer lige, četiri Liga Kupa i dva FA Kupa sa Sitijem, a stigao je u klub 2008. godine iz Hamburga.

Ko zna, možda od sledeće sezone budemo gledali Kompanija na klupi pored Gvardiole. Očigledno je mnogo zadužio klub iz Mančestera kao bivši kapiten.



tagovi

Vensan Kompani

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara