(Star sport)
(Star sport)

Konačno će Katai zaigrati kod Vladana Milojevića

Vreme čitanja: 2min | čet. 29.02.24. | 12:27

I to, sva je prilika, u večitom derbiju

Prethodnu utakmicu je odigrao protiv Partizana, a prvu narednu bi mogao kad se opet crno-beli budu pojavili naspram Crvene zvezde. Sva je prilika da će premijererni takmičarski susret Aleksandra Kataija biti u 172. večitom derbiju, 9. marta na stadionu „Rajko Mitić“.

Jedan od najprepoznatljivijih fudbalera crveno-belih u poslednjih desetak godina privodi kraju oporavak od povrede leđa zbog koje je propustio maltene kompletni pripremni period. Jeste putovao sa ekipom na Kipar, ali se posle samo nekoliko dana vratio za Beograd i započeo proces rehabilitacije, koji se polako bliži završetku. Navijači se nadaju da bi mogao da se okonča do prve naredne utakmice na domaćem terenu, a to je – večiti derbi.

Izabrane vesti

Prema inforamcijama Informera, Katai se poslednjih dana pridružio saigračima na grupnim treninzima. Boravio je i u teretani, stavio se na raspolaganje stručnom štabu, međutim, imajući u vidu dugu pauzu ne deluje logično da bude akter subotnjeg gostovanja TSC-u. Taman da uhvati zalet i dobije još sedmicu vremena kako bi se što bolje spremio za susret sa Partizanom, u kome bi moglo da bude rešeno pitanje borbe za prvo mesto na kraju osnovnog dela šampionata, a ono garantuje prednost domaćeg terena u plej-ofu.

Kako sad stvari stoje, Aleksandar Katai neće početi 172. večiti derbi, ali bi mogao da bude opcija s klupe. Da li na početku drugog poluvremena, da li tokom tog dela meča, svejedno je Delijama, samo da ga vide. A nije prijatno crno-belima, jer im je dao šest golova na 14 utakmica u karijeri.

Na taj način će se konačno desiti da Katai odigra meč pod trenerskom palicom Vladana Milojevića. U prvih mah deluje čudno, međutim, kad je ofanzivac iz Srbobrana bio u prvom mandatu u Ljutice Bogdana, Milojević nije bio na klupi, već je sarađivao sa Nenadom Lalatovićem i Miodragom Božovićem. Kasnije, dok je strateg iz Arenađelovca komandovao usponom Zvezde u evropsku orbitu, Aleksandar je bio u inostranstvu (Španija i Sjedinjene Američke Države). A onda, po povratku u Srbiju, kad je zadužio dres crveno-belih, Milojević je mesto na klupi predao Dejanu Stankoviću, sa kojim je Katai sarađivao, kao i kasnije sa Milošem Milojevićem i jesenas sa Barakom Baharom.

Došlo je vreme da fudbalski upozna i Vladana Milojevića.



tagovi

FK Crvena zvezdaAleksandar KataiVladan Milojević

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara