Detalj pred početak susreta (© MN Press)
Detalj pred početak susreta (© MN Press)

Konferencija iz Pazara: Niko drugi neće da nam pomogne, moramo radikalno da sečemo stvari

Vreme čitanja: 2min | pet. 29.07.22. | 21:45

„Potrebno je debelo da porazgovaramo, analiziramo, otreznimo se što je pre moguće“, kaže Ilija Stolica

(Od dopsinika Mozzart Sporta iz Novog Pazara)

Presrećan je bio trener Pazaraca Vladimir Gaćinović posle prvih ovosezonskih bodova u Mozzart Bet Superligi. Priznao je da mu je pao kamen sa srca.

Izabrane vesti

Pobeda domaćin je kreirana još sredinom prvog poluvremena, kada je Miloš Mijić bio hladnokrvan sa 11 metara, a rival ostao brojčano slabiji jer je Andrija Majdevac naterao Sinišu Saničanina da dobije drugi žuti karton.

Treći trijumf Plavih nad crno-belima desio se u trenutku kada je domaćinu gorelo pod nogama, a gosti tražili izlaz iz tunela u koji su zapali u minula dva kola.

Želim kolegi Stolici da njegov tim izađe iz krize i da ostvari uspeh u Evropi. Oni mogu mnogo bolje. Znali smo da je tranzicija recept, desila se jedna i pre penala. Ni posle vođstva, kada smo ostali da igračem više, nismo se otvarali, jer rival ima mnogo kvalitetnih i brzih igrača. Kada smo uveli sveže snage, izašli smo gore. Mogli smo i ubedljivije da dobijemo, ali smo zadovoljni. Znate šta se dešavalo u prva tri kola. Hvala bogu da nam se vratilo. Pokazali smo kvalitet igre i tima. Mojim momcima čestitam od srca. Ginuli su od prvog minuta i u svakom momentu znali šta rade. Fale nam neki bodovi, ali mnogo znači kad pobedite Partizan“, rekao je Gaćinović na konferenciji posle utakmice.


Ilija Stolica doživeo je još jedno razočarenje. Partizan je pretrpeo prvi poraz, a ima samo jednu pobedu u četiri kola.

Čestitam Novom Pazaru i kolegi Gaćinoviću na pobedi. Surovo smo kažnjeni iz jedine ozbiljne greške na utakmici. Sve smo pokušali sa igračem manje, da postignemo gol i okrenemo rezultat, izvlačili maksimum, ali nažalost nije nam se dalo da postignemo makar jedan gol. Za nas je ovo loš start prvenstva. Sve je do nas. Niko drugi neće da nam pomogne. Moramo radikalno da sečemo stvari. Čeka nas Evropa. Nemamo vremena da spuštamo glavu. Moramo debelo da porazgovaramo, analiziramo, otreznimo se što je pre moguće. Ovo što nas čeka u Evropi je najvažnije za klub“, izjavio je Stolica, koji je prethodno rekao da ne razmišlja o ostavci.

Partizan u sredu putuje na Kipar, u četvrtak sa AEK-om u Larnaki igra prvi meč trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope.



tagovi

FK PartizanFK Novi PazarNovi PazarMozzart Bet SuperligaIlija StolicaVladimir Gaćinović

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara