Komentari na vest

Konja sprema rastanak sa Stanojevićem

B

Bob.f

pre 7 meseci

Unakazio je Partizan..Dovodio je matore skupe igrace sa ogromnim primanjima..Unakazio nas je...Ovo je dobar put..Kupovati igrace od 21-22 god uz par starijih..Naravno max koristiti svoju skolu...I eto uspeha vec od sl god..Mozes da prodas uz evropu klub nikako ne moze biti u minusu...Podrska Igoru i Igracima..
@

@bob r

pre 7 meseci

Koji su to igraci dovedeni 21-22 godine?
М

Маре_

pre 7 meseci

Буквално је унаказио Партизан, довео га најближе титули што је био годинама уназад и увео га у 1/8 финала евро такмичења. Имали смо реће да нас више њих није унаказило као он. С друге стране ово сад је сјајан пут дефинитивно, треба што више тежити ка испадању у квалификацијама за Лигу Конференција од клубова попут Нордсјеланда са 6-0. И што више Северини као појачања, то обавезно.
M

Mare evo

pre 7 meseci

ti peskir da obrises suze,za samrojem. Skupio je "ekipu koja oseca dres, do zadnjeg evra", propalih panjeva i invalida,koje niko nije hteo,da se tali sa njima. Pricas o ispadanju iz Lige Konferencije...pa ispali bi i sa njim da nije bilo Sume. Ko nas je tada uveo u Ligu Konferencije ? Suma ili njegovi puleni jojic i pantic ? Covek koji je poginuo za izgubljenom loptom,iznudio penal i pritom se povredio.... u znak zahvalnosti samroje ga je oterao,da bi igrao raspali jojic, kumovao je i odlasku Asana,sa sve upravom, da bi igrao raspali markovic i da se progura onaj panj jovic,hteo je da otera i Natha,uopste smetali su mu stranci,da moze da dovuce jos kojeg panja ili invalida. Kazes doveo Partizan najblize tituli i onda je onako lepo,uvijenu u masnicu poklonio zvezdi i onda na nasu veliku srecu, pobegao podvijenog repa. Da se to nije desilo,nove ugovore bi dobili svi njegovi panjevi,svi do jednog,cak i onaj invalid obradovic koji je zavrsio karijeru kad ga je Stolica oterao,zajedno sa ostalim samrojevim panjevima

PFK NIŠ

pre 7 meseci

Da li moguce da ovaj covek ne moze da izdrzi ni godinu dana u nekom evropskom klubu... Mislim da nije toliko los trener, ne znam sta se desava da ne moze nista nigde da pokaze...
N

Nije los

pre 7 meseci

ocajan je
p

pristupljeno

pre 7 meseci

Sasvim dobar staž u Konji,dosta je izdržao.Generalno naši treneri u iole ozbiljnijijim ligama nemaju šta da traže.
7

799

pre 7 meseci

sta uradis mister , miloje i grof posle super lige. Od ispadanja u druge lige, do eliminacija od Veleza 🥰😘
g

grofko

pre 7 meseci

Što ne dovede Uroševića😊
A

Asad

pre 7 meseci

Ne radi VAR, znam 100% da ne radi, NE RADIIII VARRRR, ALOOO ne radi, ne radi, ne radiiiii i tačka. A. S.
N

Nedeljko Kokot

pre 7 meseci

Kao delija kazem da je uradio mnogo vise nego kent van Srbije! Bar nije doveo Klonju do druge lige kao kent sto je doveo Al Ahli, i nije ispadao od bosanskog Veleza!
C

Cika Slave

pre 7 meseci

Konja je brutalno pokradena... zavrsices u Lazi Stanojeeeee...
Г

Гост Зрењанин

pre 7 meseci

Што не кажете који му је биланс од кад је тренер Коње,колико сам испратио мсм да нема двоцифрен број победа и ремија а пораза има сигурно преко 10.
М

Маре_

pre 7 meseci

Ево ако те баш интересује 6-9-9 27:33 укупно у првенству. Везао је четири пораза на старту, након тога и није толико лоше. Завршили су на осмом месту (исто бодова као и седми) прошле сезоне што је негде у рангу очекивања ако не и изнад. Ове су тренутно четрнаести с тим што је разлика између њих и петопласираног 5 бодова.
M

Makks

pre 7 meseci

@Mare, Stanojevic ima 6 9 10 u Konji, nije lepo lagati.
М

Маре_

pre 7 meseci

Јесте има и пораз на пенале у купу. Навео сам податак за првенство као што и пише.
D

Danijelrrr

pre 7 meseci

Ucini nesto za turski fudbal osvoji koji bod u evropi!! Sledeca stanica FK Partizan kada otpuste Duljaja, i onda krece kuknjava kako ne moze da osvoji titulu zbog vanzemaljaca.
S

Santoro

pre 7 meseci

To je onaj kojem je pre dve godine "oteta" titula.

Goran Tubin

pre 7 meseci

Tako je izjavio vaš Lalat.
@

@truba

pre 7 meseci

Trubo, ne izmisljaj...ne brukaj se
Z

Zlatko Psihopata

pre 7 meseci

Loša atmosfera u klubu odnosno odnos navijaca i uprave. Tesko je raditi u tim okolnostima, Stanoje je tamo napravio maksimum. I imao je bolje rezultate u Konji od Stankovica u Bolonji.
S

Sale55

pre 7 meseci

Ma Zrtva bio i ostao, to i mi svi kazemo, sudije, savez, drzava, svi protiv njega...
B

Burek

pre 7 meseci

Ahahahahah ti si tačno opravdao svoj nickname. Prvo, Stanković je trenirao Sampdoriju, a ne Bolonju. Drugo, ne možeš da upoređuješ tursko i italijansko prventsvo. Treće, Šamrok Stanoje se duže vreme bavi ovim poslom, a Deki je maltene tek početnik. I za kraj, samo da mi je znati otkud ti znaš u kakvim je on bio odnosima sa navijačima ako kojim slučajem ne gledaš tursku ligu na SK samo zbog njega ?
8

8

pre 7 meseci

Ko je taj Stanković u Bolonji ?
p

prti

pre 7 meseci

Konja i Bolonja? Hahahah pa bas je za poredjenje Seria A i Tursko prvenstvo. Nego kad ce Stanoje nekog na cizmi da preuzme zna li se sta bar druga liga? Nista? Nema veze ima jedno mesto gde on pobedju je u naletima doduse samo dok klub igra izmedju Subotice i Nisa ni slucajno da predje granice da ih neko o ne bi Samrokovao cuj samarao... U takvom klubu i Duljaj je Murinjo.
P

Pusti priču....

pre 7 meseci

Kad je Stanković radio u Bolonji?Bio je u raspaloj Sampdoriji kojoj u tom periodu ni dragi Bog nije mogao pomoći a kamoli on. Pozivam ostale da se okanu zluradosti u vezi Stanojevića jer nisu srpski treneri baš tako brojni u Evropi.Vremena Boškova i Antića su daleko iza nas.
L

Liga sampinjona

pre 7 meseci

Ma nemoguce😂
2

2905

pre 7 meseci

Žrtva