Konte (©Reuters)
Konte (©Reuters)

Konte: Veliki je jaz između Totenhema i vodećih klubova Engleske

Vreme čitanja: 1min | čet. 25.11.21. | 21:37

Italijan besan posle poraza od Mure

Hladan tuš za Antonija Kontea. Verovatno jedan od najtežih poraza u njegovoj trenerskoj karijeri, jer je sa Totenhemom izgubio od Mure u Sloveniji (2:1).

Ako Italijanu nije bilo do sada jasno u kakav se posao uvalio, sinulo mu je večeras. U tom stilu je i imao nastup na konferenciji za novinare posle utakmice.

Izabrane vesti

Posle tri nedelje počeo sam da shvatam situaciju. Nije jednostavno. U ovom momentu nivo na kojem je Totenhem nije tako visok. Između Totenhema i vodećih klubova engleske Premijer lige je veliki jaz“, bila je prva Konteova ocena.

Nije krio Italijan da je potpuno razočaran utakmicom u Sloveniji.

„Težak poraz, zakomplikovali smo sebi život igrajući sat vremena sa igračem manje. Naše izdanje je bilo slabo, mnogo posla nas čeka u narednom periodu. U nevolji smo i samo naporan rad može da nas izbavi. Nije u pitanju samo tehnička i taktička izvedba, nego smo i mentalno bili preslabi. Da budem iskren: biće potrebno vreme da se popravimo i da dovedemo Totenhem na željeni takmičarski nivo“.

Konte je istakao da se u celoj priči ne radi o njemu i izazovu kojeg se prihvatio.

„Moj ponos je potpuno nebitan, ja sam prihvatio ovaj posao i izazov koji on nosi. Moj cilj je da dovedem Totenhem na visok nivo, a za to će biti potrebno vreme i strpljenje“, podvukao je Antonio Konte. 


tagovi

TotenhemAntonio KonteLiga konferencije

Obaveštavaj me

Totenhem

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara