Arturo Vidal (©Reuters)
Arturo Vidal (©Reuters)

Konteov čileanski ratnik sleteo u Milano, lekarski sutra ujutru (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | ned. 20.09.20. | 21:48

Posle šest godina Italijan će ponovo trenirati Vidala

Potera je bila duga i iscrpna, ali Inter je ulovio iskusnu zver na sredini terena. Antonio Konte je dobio svog čileanskog ratnika. Arturo Vidal je sleteo u Milano, gde će u ponedeljak ujutru obaviti lekarske preglede, posle čega će uslediti potpis za novi klub.

Novina je da Barselona neće dobiti klasično obeštećenje od 1.000.000 evra kako je prvobitno dogovoreno, već će zaradu ostvariti kroz niz bonusa koji stoje u ugovoru sa Neroazurima. To su informacije koje nam nudi Skaj Sport Italia.

Izabrane vesti

Vidal će odlaskom iz Barselone u kojoj ga je Ronald Kuman etiketirao prekobrojnim, potpisati dvogodišnji ugovor i ponovo se ujediniti sa Antoniom Konteom koji je želeo da ga dovede na Meacu od trenutka kada je posao trener Intera. Pod komandom italijanskog stručnjaka temperamentni vezista je proveo tri sezone u Juventusu (2011 – 2014). I ta saradnja mu je izuzetno prijala. To potvrđuje i statistika koja broji 111 utakmica, 34 gola i 19 asistencija.

Sa Konteom kao mentorom, 33-godišnjak je osvajao titule sa Juventuson, a sada ga je Italijan doveo sa namerom da taj isti Juventus skinu sa trona.



tagovi

Arturo VidalLetnji prelazni rok 2020

Obaveštavaj me

Inter

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara